Om Niklas El & Belysning, AB

Niklas el & Belysning AB är ett företag beläget i Värnamo och som erbjuder tjänster inom elinstallation och ljussättning.Vi är måna om hög kvalité på vårt arbete och ger oss inte förrän du som kund är fullständigt nöjd. Med oss får du en samarbetspartner som är punktlig, pålitlig och kompetent. Med fokus på miljö och energibesparing kan vi erbjuda konstnadseffektiva förslag och lösningar.

Om företaget

Företaget Niklas el & Belysning AB startades i september 2010, är beläget i Värnamo och drivs av Niklas Nyberg. Niklas, är utbildad elektriker med allmän behörighet och har jobbat inom branschen sedan 1998. Efter några år som anställd och med trygg erfarenhet i ryggen var det så dags att utvecklas på egen hand. Sedan dess har det alltså rullat på.

Hälften av kunderna idag finns på den privata sidan och den andra bland företag. Niklas El & Belysning arbetar ofta tillsammans med andra hantverksföretag vid projekt, t ex Värnamo byggtjänst.

Våra tjänster

Niklas el & Belysning erbjuder tjänster inom elinstallationer i alla former (ej svagström). Vi håller avsiktligt en miljömedveten profil genom att prioritera energibesparing i våra arbeten. På detta sätt gagnas både vår miljö och kundens plånbok.

Vi brinner även för ljussättningar, framför allt av fasader och trädgårdar. Med rätt belysning kan du lyfta fram din byggnad till en helt ny nivå. För de kunder som önskar gör vi även ritningar i CAD etc. Vill du ha hjälp med tips och råd eller designförslag av din belysning kan vi hjälpa till.

Niklas El & Belysning, ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Niklas El & Belysning, AB Elinstallationer, Värnamo - 1
  • Niklas El & Belysning, AB Elinstallationer, Värnamo - 2

Niklas El & Belysning, AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNiklas El & Belysning AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande05.07.2010
Org.nr:5568140213
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43210 Elinstallationer

Exekutiva befattningar/Administration

Niklas Karl Gunnar NybergLedamot
Karin Kristin NybergSuppleant
Hans Ola FälthRevisor