NIFAB, Nordiska Industribyggen & Fasad AB logo

NIFAB, Nordiska Industribyggen & Fasad AB

Om företaget

Specialist på hallbyggnader. Vi projekterar, levererar och monterar, kompletta hallbyggnader för handel, industri och idrottsanläggningar. Ge oss bara måtten så levererar vi. Vi vill - förutom tekniskt riktiga lösningar - även...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0920-22 07...
Adress

Banvägen 9

97346 Luleå

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Specialist på hallbyggnader. Vi projekterar, levererar och monterar, kompletta hallbyggnader för handel, industri och idrottsanläggningar. Ge oss bara måtten så levererar vi. Vi vill - förutom tekniskt riktiga lösningar - även förmedla förslag på estetisk och praktisk utformning.

Om företaget

Hallbyggnad, själva ordet kan ge en föraning om ett plåtskjul på ett industriområde, men vi bygger i de material som ger det bästa resultaten, för funktion, ekonomi och rent estetiskt. Stålstommar, limträ eller betong, tak med ytterväggar vanligen av plåtprofiler eller väggelement.

Ge oss måtten, längd, bredd och höjd, så sköter vi resten.

Med dessa grundteser har vi utvecklat och förädlat företaget.

Enkelheten för kunden, kunnandet, erfarenheten och ett gott växande renommé har lett till framgång. Under de första åren var största delen av verksamheten förlagd till Norrland. Nu bygger vi över hela Sverige och även i Norge.

Form och känsla

Vi tar stor hänsyn till omgivningen i utformning av byggnadens "design" för att sticka ut men ändå bli en del av den utan att tappa sina funktionella egenskaper.

Vi bistår även med arkitektlösningar.

Funktion och kvalité

Vi kundanpassar projekten, för optimal funktion och kvalité. Mångårig erfarenhet och hård selektering i valet av leverantörer ger högsta kvalité till slutprodukten.

Ge oss måtten så gör vi gör resten

Vi marknadsför, säljer, konstruerar och monterar byggnader till industri, lager och försäljningsändamål, där vi tar ansvaret från kundens idé till en färdig byggnad. Vi har i vårt koncept integrerat projektering, inköp, leverans och montage.

Fler och fler kunder uppskattar den helhet vi erbjuder.

Totallösningar

Vi projekterar, levererar och monterar, kompletta hallbyggnader för handel, industri och idrottsanläggningar. Ge oss bara måtten så levererar vi.

NIFAB, Nordiska Industribyggen & Fasad ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

NIFAB, Nordiska Industribyggen & Fasad AB

Omsättning

194 820 tkr

Vinstmarginal

2.40 %

Anställda

5

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från NIFAB, Nordiska Industribyggen & Fasad AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Nordiska Industribyggen & Fasad NIFAB Aktiebolag

Org.nr:

5562813245

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

41200 Entreprenörer för bostadshus och andra byggnader

71121 Tekniska konsultbyråer inom bygg- och anläggningsteknik

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

29.07.1986

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0920220770

09-202 207 70

092-022 07 70

0920-22 07 70

092-0220770