Om Narconon Eslöv

Det lilla behandlingshemmet med stort hjärta och engagemang. #nl#Har du fastnat i missbruk av droger, alkohol eller piller? #nl#Vi är en ideell förening som erbjuder behandling och stöd för dig som vill sluta använda droger. #nl#Under 35 år har vi hjälpt missbrukare, på vårt behandlingshem utanför Eslöv i Skåne, med att skapa ett meningsfullt drogfritt liv.

Narconon Eslöv, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Föreningen Narconon Eslöv

Bolagsform

Ideell förening

Datum för upprättande

01.01.1981

Org.nr:

8460023016

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Nej

SNI-bransch

94990 Verksamhet i andra intresseorganisationer

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

R

Rafael Malachi

moreThanAYearAgo

jag va på Narconon 2017 och jag är drogfri 2år o 9 månader senare! Att metoderna inte fungerar är bullshit! Bastu programmet och objektivkursen äger!!

förälder

moreThanAYearAgo

Hemmet gav ett hemtrevligt intryck. Rena och fina lokaler i den fina herrgården. Alla var väldigt glada och pratsamma, även klienterna. Jag fick ett ärligt bemötande och personalen verkade veta vad de pratade om.

R

Rafael Malachi

moreThanAYearAgo

Ett mycket gediget kursprogram som hållit mig nykter och drogfri i 16månadet snart!! Keep upp the god work Narconon // Adam

Maggan

moreThanAYearAgo

Blev väldigt bra mottagen. Gjorde behandlingen för många år sedan och har sen dess haft kontakt med personalen när jag känt att jag behövt stöd. Det bästa behandlingsprogrammet jag gjort. Gillade verkligen deras utrensningsprogram och de teraputiska övningarna. Kram

responseFromCompany

Bra Maggan att du fortfarande är drogfri. / Birgitta