Om Nail Design School

Vi arbetar inom allt från naturlig nagelvård, till förlängning och förstärkning, för att dina naglar ska må så bra som möjligt, och bli fina på köpet. En förstärkning för dig som är nagelbitare är ett utmärkt sätt att få bukt på bitandet och låta naglarna växa normalt. Och med ca 400 olika färger kan vi lova att du hittar något du gillar!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Nail Design School Nagelvård, Umeå - 1
  • Nail Design School Nagelvård, Umeå - 2
  • Nail Design School Nagelvård, Umeå - 3

Nail Design School, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNail Design School Nds AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.07.2008
Org.nr:5567616213
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96022 Skönhetsvård, 85599 Diverse övrig utbildning, 47750 Specialiserad butikshandel med kosmetika och hygienartiklar

Exekutiva befattningar/Administration

Elin Marie Söderlund PalmLedamot
Sanna Marie PalmSuppleant
Hans Eric Urban KarlssonRevisor

Omdömen om Nail Design School

Tredje

mer än ett år sedan

Jag har prövat annat material och nu är det tredje gången här och lika nöjd varje gång. Jag tycker det är mysigt att de verkar ha sammanhållning.

Anneli

mer än ett år sedan

Älskar den familjära känslan och uppskattar dom öppna dialogerna. Är supernöjd med naglarna!

Emma

mer än ett år sedan

Jag har aldrig haft vackrare naglar och det märks att personalen trivs med arbetet. Tummen upp.. har gått på andra ställen i stan och blivit besviken till nu :)

ES

mer än ett år sedan

Stor betydelse vem som gör naglarna. Jag blev nöjd, men jag skulle uppskatta om de fokuserades mer på kunden än att prata med andra i lokalen eller någon vän som kommer förbi för en pratstund med "nagelbyggaren"! Lite stressande, faktiskt!

Anna

mer än ett år sedan

Var riktigt nöjd över naglarna. Är nagelbitare och skulptören fick verkligen både nagelbanden och nagelförlängningen att se fantastiska ut. Ett par dagar senare halkade jag och slog av två naglar. AJ! Hon fixade det gratis, trots att jag själv klantat mig. Frida är bäst att gå hos! Tyvärr måste jag hålla med om föregående talare att det snackas en hel del på salongen, lite trist faktiskt. Ett gott råd till tjejerna, ta snacket i fikarummet.

Umeå

mer än ett år sedan

Gott resultat men som nedanstående talare är det alldeles för mycket prat mellan de som arbetar där,för lite fokus på kunden i sig.Mycket skitprat.Men då naglarna blir så otroligt snygga får man stänga av helt enkelt.=(Tror ni skulle tjäna på att snacka i fika rummet om det nu måste göras.

Anna

mer än ett år sedan

Jag skulle gå och boka tid där men ångrade mig innan jag ens kom innanför dörren. Två tjejer stod utanför och snackade skit om en kund som dom just haft. Så de lät som att dom inte ville ha några fler jobb. Jag vände på klacken och gock därifrån..