Se på karta

nagelvård 

gav 3575 företag inom detta område

My USA Nails

Öppet

(1.14)

Södra Förstadsgatan 4121143 Malmö
logo

USA nails slog upp sina portar för första gången i Malmö på Triangeln Köpcentrum. Det var 2008. Nu är vi en väletablerad nagelsalong med många nöjda kunder.

Nail Design School

(3.71)

Kungsgatan 4690326 Umeå
logo

Vi arbetar inom allt från naturlig nagelvård, till förlängning och förstärkning, för att dina naglar ska må så bra som möjligt, och bli fina på köpet. En förstärkning för dig som är nagelbitare är ett utmärkt sätt att få bukt på bitandet och låta naglarna växa normalt. Och med ca 400 olika färger kan vi lova att du hittar något du gillar!

Nagelvård Sökord

Våra professionella nagelterapeuter och fransstylister kombinerar kunskap och erfarenhet med design för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Visa mer

Lisa Nails

Öppet

Skeppsbrogatan 1239231 Kalmar
logo

Välkommen till Lisa Nails - salongen som har professionell nagelvård!Vi ser till att du som kund får den bästa servicen och högsta kvalitén på våra behandlingar till låga priser.

Kristina Alexeus

Bygatan 1326361 Viken
logo

Nailstudio

Svarvaregatan 1528272 Sösdala
logo
Nagelvård Sökord

Välkommen in till Nailstudio i Hässleholm! Vi utför professionella nagelvårdsbehandlingar såsom manikyr och nagelförlängning.

Visa mer

Tipp Topp

Öppet

Stora torget 257242 Oskarshamn
logo

Hos oss kan Du avnjuta en hel-, halvdag eller någon timma, allt efter eget behag. Vi erbjuder Hårvård-Hudvård-Nagelvård- Kroppsbehandlingar-Vaxning-Diatermi.

Studio Aroma - Brunnsgatan

Öppet

Brunnsgatan 141312 Göteborg
logo

Studio Aroma utför medicinska och estetiska behandlingar i synergi med naturen och människan. Det är vad vi kallar ”resultatinriktad hudvård och kroppsvård” med gott samvete.

Irenes Medicinska Fotvård

(5)

Klapperstensvägen 243953 Åsa
logo

Varmt välkommen till Irenes Medicinska Fotvård. Jag behandlar allt inom medicinsk fotvård. Erbjuder även tid för behandling på kvällstid. Ansluten till Actiway.

Haga Fot & Friskvård

Solgårdsgatan 280430 Gävle

Your Skin By A

Öppet

Köpenhamnsvägen 521743 Malmö
logo

Välkommen till Your Skin By A– Där DU står i fokus –Jag är CIDESCO Certifierad Hud- och Spaterapeut, Auktoriserad Hudterapeut och medlem i SHR och innehar Gesällbrev i yrket HudterapeutSalongen är godkänd hos Miljöförvaltningen i Malmö och Försäkringar har vi självklart för allas trygghet.Har du Friskvårdsbidrag så kan du använda det när du bokar Massage.Varmt Välkommen!Avbokning 24 h innan bokad tid annars debiteras behandlingspriset.

La Belle Beauty

Öppet

(3.33)

Nils Ericsson Terminalen 41103 Göteborg
logo

Vi erbjuder bl.a. hårförlängning, nagelvård, tandsmycke, näs- och öronhåltagning även stort utbud av parfym, kosmetika, fransförlängning m.m.

Nagelmästaren

Södra vägen 1141135 Göteborg

Över 30 år i branschen, kontakta oss på telefon för att boka behandling.

Marias Nagelvård

Stängt

Umevägen 1191132 Vännäs
logo

Salongen ligger på Umevägen 11 i Vännäs, 3 mil utanför Umeå. Här erbjuds du nagelvård med kompletterande skönhetsvård. Nya snygga naglar, fixa till ögonbrynen el varför inte en uppfräschning av fötterna. Tar gärna emot DIG som är nagelbitare! Unna DIG lite vardagslyx i en lyxig och lugn miljö

Fotspecialisten i Skövde

(4)

Sankt sigfrids gata 954130 Skövde
logo

Jag som driver Fotspecialisten i Skövde heter Barbro Sjödin och är medicinskt utbildad fotterapeut. Jag erbjuder omsorgsfulla fotvårdsbehandlingar och behandlar fotproblem som bl.a. liktornar, nageltrång & förhårdnader.

Ingrids Fotvård - Marina Ekstrand

Öppet

(5)

Skebokvarnsvägen 31212450 Bandhagen
logo

Välkommen till Ingrids Fotvård - Marina Ekstrand. Det allra bästa är att ringa in och boka tid eller kolla om jag har öppet. Jag kan hjälpa till med alla typer av fotbesvär. Välkommen, vi ser fram emot att träffa dig!

Frisörimperiet

Öppet

Farsta plan 2512347 Farsta
logo

Hos oss hittar du professionella frisörer med många års erfarenhet, hög kvalitet och god service är våra riktlinjer. Genom nyskapande och kreativitet hjälper vi dig skapa ett personligt utseende som inte bara passar för stunden, utan som du ska trivas med varje dag. Välkomna!

Björknäs Salongen

Stängt

Paviljongvägen 313240 Saltsjö-boo
logo

Vi arbetar med allt som har med skönhet att göra, Vi erbjuder en mängd olika behandlingar, naglar, fötter, hårvård, hudvård, fransförlängning, massage m.m.

Kim's Naglar och Hudvård Stockholm AB

Östgötagatan 6811664 Stockholm
logo

Wiila Kliniken AB

Östergatan 1843430 Kungsbacka
logo

Hud- och hårvårdssalong som väljer att sätta kunden i fokus. Vi ger personlig service och erbjuder en avslappnad atmosfär.

Fotsmedjan

(5)

Merkuriusvägen 3955473 Jönköping

Salong Family

Öppet

Säljarevägen 1070236 Örebro
logo

Välkommen in till oss!

Kungälvs Fotvård HB

Stängt

Strandgatan 7344231 Kungälv
logo

Naglar.Com Stockholm Manicure

Öppet

Sveavägen 12011350 Stockholm
logo

På Sveavägen hittar du Stockholm Manicure med butik, nagelskola för proffs och salong i en och samma lokal. Som auktoriserade återförsäljare för varumärket REQ finner du här vårt professionella produktsortiment såväl som varor för hemmabruk för händer, fötter och naglar.

Studio Aroma - Teatergatan

Öppet

(4.84)

Teatergatan 1941135 Göteborg
logo

Studio Aroma utför medicinska och estetiska behandlingar i synergi med naturen och människan. Det är vad vi kallar ”resultatinriktad hudvård och kroppsvård” med gott samvete.

Elingsbo Kosmetik & Utbildning /Elingsbo Fägring

Öppet

Elingsbo 878392 Stora Skedvi
logo

I vår salong Elingsbo Fägring kan du få behandling i en lugn och trygg miljö:Kosmetisk tatuering; ögonbryn - eyeliner - liplinerParamedicinsk tatuering; areola/vårtgårdar och ärrkorrigering mmAnsiktsbehandlingar och hudvård från Dalton Marine CosmeticsVi erbjuder också utbildning och läroböcker inom makeup och färganalys / färgrådgivning.