Om Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering

Hos oss hittar ni det mesta inom trädgård. Vi har ett stort sortiment med växter av alla slag. Tveka inte att kontakta oss!

Mer om oss

Med erfarenhet och engagemang vill vi hjälpa dig med allt för din trädgård. Vår kunniga personal hjälper till med växtval, skötsel, design av trädgården samt mycket mer. Vi strävar efter att hålla ett brett och välsorterat sortiment. Därför finner du hos oss ett utav de bredaste växtsortimenten i norra Bohuslän.

Vi vill att det alltid skall finnas något som passar för just din trädgård. Då kan det ibland vara svårt att bestämma sig. Så ströva gärna omkring bland träd och växter en stund och fundera. Ta gärna med barnen och välj tillsammans ut vad ni vill ha.

Munkedals plantskola har levererat växter i 75 år. Från början odlades allting i Plantskolan men succesivt har det gått över i att bli enbart försäljning av växter. Den genuina känslan för växter med bra kvalitet finns givetvis kvar liksom strävan efter att alltid köpa in så mycket vi kan från lokala odlare. I dagsläget har vi 3 leverantörer från Munkedal och ytterligare ett antal leverantörer från västra Sverige. Nuvarande ägare Anne-Marie och Alf Jantén tog över verksamheten 2011 och de fortsätter att utveckla verksamheten i samma anda som tidigare ägare.

Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Planterings utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering Plantskola, Handelsträdgård, Munkedal - 1
  • Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering Plantskola, Handelsträdgård, Munkedal - 2
  • Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering Plantskola, Handelsträdgård, Munkedal - 3
  • Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering Plantskola, Handelsträdgård, Munkedal - 4
  • Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering Plantskola, Handelsträdgård, Munkedal - 5
  • Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering Plantskola, Handelsträdgård, Munkedal - 6
  • Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering Plantskola, Handelsträdgård, Munkedal - 7
  • Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering Plantskola, Handelsträdgård, Munkedal - 8
  • Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering Plantskola, Handelsträdgård, Munkedal - 9
  • Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering Plantskola, Handelsträdgård, Munkedal - 10

Munkedals Plantskola - Försäljning, Beskärning, Plantering, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMunkedals Plantskola AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.12.2010
Org.nr:5568293293
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital200000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch01301 Odling av plantskoleväxter i växthus, 43999 Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Karin Anne-Mari JanténLedamot
Alf Kenneth JanténSuppleant
Rolf Daniel LinstenRevisor
Anna Sofia IngmanRevisorssuppleant

Sökord

Trädgårdar, plantskolorplantskolaHandelsträdgårdväxter i vattenklätterväxterthuja jordklematisthujor brabanthur snabbt växer klätterhortensiajord till thujaklätterhortensia planteragödsel thujaplantskolanjimmys blommorplantera tujorplantera tujahäckvattna thujavattenväxtjimmis handelsträdgårdthuja häckgödsla tujahäckmedelhavsväxterkrypoxbärgödsla thuja häckthujorgödsel till thujagödning thujajimmisblommande medelhavsväxterpollineringstabellvindruvorpotatis rocketträdgårdperenna växtergödsla thujaträdgårdsdesigngödsla fruktträdgödsla tujorvatten växterbärbuskargullmarsfjordens plantskolaträdgårdsredskapvattna thuja på höstenymprisjimmys blommor idesigna trädgårdrhododendronTrädgårdsmästareklängväxterplantera thujathujahäckhäckväxterpotatis chériethuja planteringsurjordsväxterjimmis blommorbeskärning trädbärbusketrädgårdsdesign och planerings handelsträdgårdvattenväxterrocket potatisgräsmattapassionsblomma vinterförvaringverktyg beskärningfruktträd sorterklätterhortensia skötselplantera klätterhortensiafrukträdträdgårdsplanering tipsfruktträdstora bärjimmyskrusbär sortervintergröna buskarsvenska bärbuskarazaleabarrväxterklippa nysådd gräsmattataggfria krusbärmurgröna skötselrådbuskarklätterhortensiavintergrönachérie potatisjimmys blommor öppettiderjord till gräsmattanyttiga bärbuskarklätterhortensia jordblommorbeskärning verktyggödsla tujahäck blåkornträdgårdsplaneringkruka 20 literthuja gödselthujatujahäckperennerklematis i krukaträdgårdstillbehör

Möjliga telefonnummerformat

05241284005-241 28 40052-41 28 400524-128 40