Om Mshop.se

Vi på Mshop hette tidigare Martinshop som är och förblir Sveriges största sex shop. Vi är med över en miljon kunder störst på sexleksaker i Sverige.

Mshop - Vi har alla sex toys

Vi som jobbar på Mshop, - Sveriges största sexshop, vet att alla som inte testat sexleksaker eller sex toys tidigare blir alltid extremt positivt överraskade. Många kallar just sexleksaker för sex toys idag. Det är egentligen samma sak. Sex toys och sexleksaker kan ge en nytändning för par där samlivet börjar gå på tomgång, och dels kan de vara bra onanihjälpmedel när man vill göra det skönt för sig själv. Sexleksaker och sex toys finns snart i alla tänkbara färger, former och prisklasser. Ända sedan dagarna innan vi bytte namn namn på vår sexshop har utbudet av sex toys ökat explosionsartat särskilt de senaste tio åren. Design är numera alltid i fokus när det kommer till sexleksaker, faktum är att de sex toys som man hittar på en sexshop ofta leder design- och teknikutvecklingen inom wellnessprodukter. Sexleksaker och design hänger numera alltid ihop.

En dildo eller en Fleshlight?

När det gäller sex toys och sexleksaker för stimulans av klitoris finns det nästan hur mycket som helst att välja på i vår sexshop. Ända sedan början har man kunna finna allt från den minsta lilla klitorisvibrator som kan hängas på nyckelknippan, till de mest fantasifulla varianter av sexleksaker som ser ut som utomjordingar eller moderna konstverk. Så det är inga problem att hitta just din egen personliga favorit bland våra sex toys och sexleksaker. Det finns bra exempel bland det som vi kategoriserar som klitorisvibratorer i vår sexshop, som numera heter Mshop En klitorisvibrator är bland sex toys en sexleksak som kan användas till att stimulera andra erogena zoner än klitoris, det är helt enkelt en minivibrator som inte sitter i en dildo eller på en penisring, utan är en helt fristående typ av sex toys. Inne i vaginan finns det ett område som kallas G-punkten. Vid stimulering med sex toys, sexleksaker eller med kroppsdelar, sväller den och vid beröring kan det leda till g-punktsorgasm. En av de mest populära insikterna, som kom redan på tiden före Mshop, handlar om prostatan. Mannens prostata kan jämföras med en kvinnas G-punkt. Prostatan hittar du ca 5 cm upp i ändan, mot magen. Stimulera den mjukt med sexleksaker eller fingrar och du ökar njutningen under samlag. Glöm inte att använda glidmedel för ännu bättre glid och större njutning när du använder dina sex toys. Du hittar alla typer av glidmedel och sexleksaker för prostatan i vår sex shop.

En sexshop i världsklass

Vi är, om vi får säga det själva, unika i Europa och kanske hela världen. Vår flaggskepps-butik i Göteborg är ansedd som den främsta butiken inom vårt segment, en sex shop i världsklass helt enkelt. Under det gamla namnet var butiken populär men nu är Mshop verkligen något där alla kan känna sig bekväma. Vi har det största urvalet av sexleksaker, sex toys, underkläder och erotiska böcker i Sverige. Våra butiker är ljusa, moderna, vänliga och har en känsla av ett modernt premium-varuhus som ändå är en sexshop. Vi vet att vissa saknar ”gamla” Martinshop men vi vet också att det är många fler som älskar nya Mshop där tidens nya sexleksaker verkligen får rätt sammanhang. Vi vet att de flesta som gillade det gamla namnet kommer vänja sig och lära sig uppskatta ”nya” Mshop.

Vår kundtjänst - Vi är stolta över att erbjuda högsta kvalitet av kundservice från vår kunniga, roliga och trevliga personal. Vår personal är mycket kunnig inom de omfattande produktutbud av sexleksaker som vi erbjuder. Vi garanterar den mest spännande sexiga shoppingupplevelse av sex toys och sexleksaker till dig som kund. När du har varit hos oss hoppas vi att du ska komma tillbaka igen och igen! Vi har fler kvadratmeter försäljningsyta i våra sexshopar än något annat svenskt företag inom vår värld. Vi är ledande inom området sexleksaker och sex toys. Vårt rykte som sexshop är oöverträffat vad gäller kundservice, produktval och professionell rådgivning både i butik och på nätet. Varför riskera att köpa från någon annan? Vi tror att inget annat företag i branschen kan göra det bättre än oss. Vårt rykte är din garanti.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Mshop.se Sex, samlevnad, Nacka - 1
  • Mshop.se Sex, samlevnad, Nacka - 2
  • Mshop.se Sex, samlevnad, Nacka - 3
  • Mshop.se Sex, samlevnad, Nacka - 4
  • Mshop.se Sex, samlevnad, Nacka - 5
  • Mshop.se Sex, samlevnad, Nacka - 6
  • Mshop.se Sex, samlevnad, Nacka - 7
  • Mshop.se Sex, samlevnad, Nacka - 8
  • Mshop.se Sex, samlevnad, Nacka - 9
  • Mshop.se Sex, samlevnad, Nacka - 10

Mshop.se, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNae Group Sweden AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande18.07.1985
Org.nr:5562628494
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital900000
Omsättn.intervall50000 - 99999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47919 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med övriga varor, 46499 Partihandel med övriga hushållsvaror, 47789 Övrig specialiserad butikshandel

Exekutiva befattningar/Administration

Frederik GrothOrdförande
Nils Torbjörn GafvelinVerkställande direktör
Nils Torbjörn GafvelinLedamot
Frederik GrothLedamot
Christian Steen LaursenSuppleant
Ture Olof RottbersRevisor

Omdömen om Mshop.se

Haidar Larsson

mer än ett år sedan

VARNING VARNING VARNING!!!!

BESTÄLL ALDRIG FRÅN DETTA FÖRETAG!!

För en månad sedan beställde jag en produkt hos detta företag. När jag skulle öppna och titta på produkten så hade den tappat färg. Den hade alltså färgat av sig på påsen som den låg i! Ganska mycket färg skall tilläggas. Jag kontaktar kundservice om detta och skickar även bilder på detta och ber om att få reklamera den. Jag påpekar även att detta inte handlar om att jag vill ha pengar tillbaka utan en liknande produkt eller någon

Johan

mer än ett år sedan

Vi har bara haft bra erfarenheter från Martinshop!

Anna

mer än ett år sedan

Mshop är verkligen bra på kundservice. Bra sortiment och snabb leverans.