Se på karta

motortvätt 

gav 512 företag inom detta område

Walléns Motorrenoveringar AB

Stängt

Aröds industriväg 3941705 Göteborg
logo

Vi renoverar alla typer av motorer från moped cylindrar till kompletta dieselmotorer i en komplett maskinpark för motorrenovering sen starten 1962. Vi har erfarenhet av motorer till entusiastbilar från 1903 & framåt, marina bensin & diesel, buss-lastbil-entreprenad-traktor och moped-MC + annat spännande i en värld av motorer.Idag driver Peter Wallén verksamheten tillsammans med 5 anställda sedan 1987 och totalt har dagens anställda arbetat 175år! på Aröds Industriväg 39. Varmt Välkomna!

BR Hörlings Bilservice AB

Stängt

(4.71)

Jägarvallsvägen 6C58422 Linköping
logo

Vi är en Mecaverkstad, inget jobb är fel för oss - vi lagar allt ifrån små bilar till stora bilar. Vi kan erbjuda dig service och reparation med bibehållen nybilsgaranti. Dessutom reparerar vi alla bilmärken och har 30 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder delbetalning!

Mekonomen Oljehamnen

Stängt

Tärnögatan 521124 Malmö
logo

Välkommen till Mekonomen i Malmö med all erfarenhet som behövs för att du ska bli nöjd som kund. Det är snabbast att nå oss per telefon, men du kan också boka en tid via våra formulär eller maila oss. Utöver våra bilvårdstjänster erbjuder vi felsökning, bil-reparationer samt däckservice.​

Team 1 Bilvårdsspecialisterna

Stängt

(3.86)

Västbergavägen 2412630 Hägersten
logo

All personal på TEAM1 är utbildad på professionell bilvård & rekonditionering, solfilmsmontering, däck & fälgservice samt BSR trimsatser. Vi arbetar alltid med de nyaste och mest effektiva metoderna och materialen på marknaden.

Freds Motor AB

Stängt

Norregårdsvägen 754134 Skövde
logo

Välkommen till din motorrenoverare här i Skövde. Vi utför allt inom motorrenovering och är självklart medlemmar i MO-RE.

Däckkedjan I Sverige

(1)

Oktanvägen 2B94138 Piteå
logo

Att underhålla sin bil är viktigare än vad många tror. Dessa underhåll bör du göra regelbundet och noggrant.

Höjer AB

Stängt

Pelletsgatan 365221 Karlstad
logo

Vi är ett personligt familjeföretag med ett brett erbjudande. Vårt mål är att du ska få en renare, trevligare och enklare vardag, oavsett om det handlar om ditt hem, din arbetsplats eller dina motorer.

ad bildelar

Stängt

(5)

Frizells väg 431170 Falkenberg
logo

Vi är en auktoriserad bilverkstad. Här kan du serva, laga och få tips och råd gällande din bil. Allt från att byta bilbatteri, bromsar och avgassystem till avancerad felsökning. Välkommen till Skrea Bilverkstad.

Bilvårdscenter Skellefteå

Stängt

Tjärnvägen 693161 Skellefteå
logo

Välkommen till Bilvårdscenter i Skellefteå. I vårt breda sortiment av bilvårdsprodukter finner du allt du behöver för att din bil skall må bra. Produkter från bland annat Lahega garanterar hög kvalitet och gott resultat vid bilvård. Vi erbjuder bl.a. stenskottslagning av bilrutor, lackskydd, återbehandling, polering och vaxning, handtvätt, motortvätt och klädseltvätt. Även luktsanering, solfilmsmontering, rengöring och återfettning av skinnklädsel.

Mattsens Bil AB

Stängt

Katarina bangata 6411639 Stockholm
logo

Hos oss hittar du bilförsäljning, bilverkstad och bilrekonditionering. Vi köper och säljer endast fina, välvårdade bilar.#nl#

Preem

Stängt

Mäster Bonggatan 429154 Kristianstad
logo

Preem är Sveriges Största drivmedelsbolag. Vår högt ställda vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle.

Lindesbergs Bilskadecenter AB

Stängt

(3.5)

Curlinggatan 571134 Lindesberg
logo

När olyckan varit framme vill du naturligtvis få din bil reparerad snabbt och smidigt - av en verkstad som kan allt om din bil.

Centralrekonden AB

Stängt

Stationsgatan 175340 Uppsala
logo

Kvalitativ bilvård och rekond till firmabilar och privatbilar vid Centralgaraget i Uppsala. Vårt centrala läge och unika koncept för bilrekonditionering och bilvård har gjort Centralrekonden populärt bland företag och privata bilägare. Genom vår professionella behandling får din bil den omsorg och respekt den är värd.

Alviks Biltvätt & Recond AB

(5)

Gustavslundsvägen 149C16751 Bromma
logo

Över 20 års erfarenhet av bilvård med kvalitetsmedvetna kunder som målgrupp. Vi utlovar högsta kvalitet i utfört arbete och bästa tänkbara servicenivå!

Peters Bil & Båtverkstad

Stängt

Vässby NORDLID 445292 Strömstad
logo

Peters Bil & Båtverkstad i Strömstad erbjuder alla typer av maskinreparationer så som båt, bil, gräsklippare och båtmotor. Välkommen att ta kontakt med mig! Under helger sker tidsbokning enligt överenskommelse.

Dekor och Rekond AB

Uthamnsvägen 515138 Södertälje
logo

Välkommen till Dekor & Rekond. Vi är ditt självklara alternativ då det gäller Dekor & Rekond av alla slags fordon. Allt från helfolieringar av fordon såväl som brevlådetexter. Inget för litet eller för stort.Lackskydd och polering av högsta kvalitet för ditt fordon är en självklarhet för oss. Invändig rekond med hetvattenstvätt samt doftsanering vid behov. Skinnbehandling.

Älvsjö Bilvård

Stängt

Varuvägen 1412530 Älvsjö

Auto Make Up

Stängt

Odenskogsvägen 3083148 Östersund
logo

Östens Bilvård AB

Stängt

Brynäsgatan 5480288 Gävle
logo

Den 4 oktober 1993 startades Östens Bilvård AB av Östen Rosenkvist som är ägare till firman än idag och har således 20 års erfarenhet av bilrekond. Hos oss kan du få en helrekond, klädseltvätt och vaxning. Vi erbjuder också motortvätt, maskinpolering och lackskydd. Dessutom kan vi rökluktssanera och ordna med lackförsegling.

reconden.se

(5)

Stampgatan 846273 Vänersborg
logo

Allt från tvätt och vaxning till glas- och lackkonservering.Alltid med kvalitetsprodukter, högklassig service och fri lånebil.Skäm bort din bil på reconden, det är billigare än vad du tror.

Däckspecialisten i Huddinge AB

Stängt

Dalhemsvägen 5114146 Huddinge
logo

Vi är ett hängivet familjeföretag som startades 1992 av bröderna Jan och Lars Kingelin. Vi är en verkstad för hela din bils livslängd!Vi ingår i 3 stycken stora kedjor gällande Dinitrol rostskydd, Acar akustik reducering i bil, Ditec bilvård samt Däckteam Sverige AB, gällande däck och fälg. Vi jobbar även med PPF CovrGard stenskottsfolie.

Ditec Falkenberg

Stängt

(5)

Åkarevägen 1431132 Falkenberg
logo

Vår strävan är att överträffa inte bara våra kunders förväntningar utan även oss själva.

Dr. Glans

Stängt

Sandhamnsgatan 7311528 Stockholm
logo

Bilar, båtar och flygplan med 30 års erfarenhet! Efter en rekonditionering ser din bil, båt eller ditt flygplan ut som ny igen. Både lack och interiör rekommenderas att underhålla för att öka bilens livslängd och andrahandsvärde. Jag arbetar med precision och högsta noggrannhet, materialen är de bästa från Swissvax och Modesta. Vid första besöket utförs en total genomgång av interiör och exteriör med avslutande lackskydd. Om bilen är begagnad är resultatet nära nyskick. Välkommen!

Adolfssons Bil AB

Stängt

Moavägen 151432 Tranemo
logo

Vi har bilen för dig! I vårt stora utbud av bilar i lager finner du familjebilar, transportbilar, småbilar, nytt och begagnat!

Bättre Bilvård AB - Bilvård Gävle & Solfilm Gävle

Stängt

Johannesbergsvägen 2580293 Gävle
logo

Hos Bättre Bilvård kan du känna dig trygg när du lämnar bilen. Bättre Bilvård har flera års erfarenhet inom yrket och har utbildat sig vid flera tillfällen för att hela tiden utveckla sitt yrkeskunnande och yrkesutövande. Hos Bättre Bilvård används enbart professionella bildvårdsprodukter från kända märken. Företaget är certifierat av Labocosmetica och det finns endast fem till i hela Sverige. Vi jobbar även med produkter från Koch Chemie, CNS Tech INC och Rupes.