Se på karta
Linköpings motorstadion58593 Linköping

Linköpings Motorstadion är en anläggning för motorsport men även Östergötlands största trafikövningsplats och halkbana.Linköpings Motorsällskap, LMS är en förening med nio (9) olika grensporter.På trafikövningsplatsen bedrivs trafikutbildningar, riskutbildningar och fortbildningar. Förarutveckling från motorcykel till tunga lastbilar.

Lantmannagatan 59D21448 Malmö

Vi finns i Malmö och i Helsingborg. Gokart för familj, vänner och företag. Vi anordnar race, drop in, Barnkalas, konferens och middag på plats. Vi hjälper även till med bokning av Taproom i Malmö eller Escape room The Alley vid triangeln. Samt Ölprovning på Helsingborgs bryggeri. Nu kan ni även köra våra dubbelkarts/tandembilar. Från 100cm långa kan de åka med, eller varför inte ta med svärmor på en tur. För att få köra själva så måste man vara över 140cm.

Hotellvägen 5094143 Piteå

Vi erbjuder Gocart, Paintball, elcrossare" samt barnfyrhjuling (ATV). Hos oss hittar ni Piteå’s roligaste bana. Välkommen!

Västerås

SMK Västerås Karting har som målsättning att ta till vara de aktivas intressen samt främja nyrekrytering bland de unga. Klubben hjälper intresserade att komma igång och ge råd och tips om allt inom karting och minimoto. Många av de äldre har lång erfarenhet av karting resp minimoto och har mycket att dela med sig av.

Norr Amsberg78190 Borlänge

Hos oss kan ni få uppleva spänningen bakom ratten i en riktig tävlingsbyggd folkrace-bil. Vi kör på en folkrace- Rallycross-bana bestående av grus och asfaltspartier om vart annat. Under vinterhalvåret spolar vi banan och du kommer att få en extrem upplevelse när du kör med de dubbade rallydäcken på den isbelagda banan. Vi finns på Borlänge Motorstadion i Norr Amsberg. Våra bilar är byggda av modellen Volvo 240 och uppfyller gällande folkrace reglemente. De är bland annat utrustade med störtbåge, 4-punktsbälte och rallystol. Bakaxel är svetsad så att det driver på bägge hjulen samtidigt. Både bilarna och banan är godkända av Svenska Bilsports Förbundet. Övriga produkter: Alternativ 1 Totalt 3st träningsvarv. 2st kvalomgångar med 3 varv vardera, där man kör på tid för att kvala in i t.ex. A- B- C-final o.s.v. I finalerna startar man med upp till 4 bilar i bredd och först i mål efter 5 varv vinner. Medaljer till de tre bästa förarna ingår! Lagom för grupper mellan 8-20 personer. 1200kr per person. - Alternativ 2 Totalt 4st träningsvarv. 3st kvalomgångar med 3 varv vardera, där man kör på tid för att kvala in i t.ex. A- B- C-final o.s.v. I finalerna startar man med upp till 4 bilar i bredd och först i mål efter 5 varv vinner. Pokaler till de tre bästa förarna ingår! Lagom för grupper mellan 6-12 personer Pris: 1500:- per deltagare Alternativ 3 Samma som alternativ 1 fast med "Runner Up". "Runner Up": Segraren i den lägre finalen går vidare och får även köra nästa final. Pris: 1300:- per deltagare Alternativ 4 Samma som alternativ 2 fast med "Runner Up". "Runner Up": Segraren i den lägre finalen går vidare och får även köra nästa final. Pris: 1700:- per deltagare

Knutstorpsvägen 126877 Kågeröd

Riskutbildning för körkortselever, Safety Driving samt MC-utbildningar, terrängbana för fyrhjulsdrivna fordon.

Västeråsvägen 17463223 Eskilstuna

Rally Folkrace CrosscartVi är en förening som håller på med motorsport.Vi anordnar tävlingar, träningar och har olika möten.Hos oss är alla välkomna!

Hagaslättsvägen36051 Hovmantorp

Vi hyr ut gokartar på Hagaslätts motorbana utanför Hovmantorp. Vi anordnar hela event med mat, lokal och gokartrace. Hos oss kan du boka kickoffer, svensexor, möhippor, kompisrace mm