Om Mixx Travel AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

434 mTICKET

TICKET

441 mKoch & Ljungberg Tours and Travel

Koch & Ljungberg Tours and Travel

2.6 kmTICKET

TICKET

5.4 kmTICKET

TICKET

Mixx Travel AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMixx Travel AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.12.2008
Org.nr:5567718621
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall300 - 499
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch79120 Researrangemang

Exekutiva befattningar/Administration

Ercan SecilmisLedamot
Neslihan SecilmisSuppleant
Anna Jessica TornqvistRevisor

Omdömen om Mixx Travel AB

Susanne Kassan

mer än ett år sedan

Vi trodde att vi skulle få en underbar upplevelse med Mixxtravel men ack så fel vi hade. - Vi blev otroligt dåligt bemötta av Mixxtravel. Reseledaren som utlovat att hon är tillgänglig 24/7 och att hon kommer besöka hotellet vid fel gjorde aldrig det.
Mixxtravel säger en sak, hotellets ägare något annat. Ingen vågar ta ansvar. Ingen bra service eller hjälp vid problem!!!! Rekommenderas ej!!! Så fort Mixxtravel fått sina pengar skiter de fullständigt i sina kunder!!!!!

Walle Ghouse

mer än ett år sedan

Kom till ett hotell som skulle vara 4 stjärnor. Men i själva verket var det 2 stjärnor. Kompenserar med 250 för en skitsemester! Lyssnar ej på sina kunder när de väl fått sina pengar! Välj en seriös arrangör, det är värt det! Låt ej MIXX FÖRSTÖRA er semester.

Christer

mer än ett år sedan

En grym besvikelse efter förra årets toppenresa till Bodrum. Visserligen var Scanway Beach bara *** men ändå. Finns inget gott att säga om detta hotell. Vi klagade på plats men det hjälpte inte. Väl hemma skrev vi till Tyrkietexperten som erbjöd sig att återbetala en löjlig summan för en förstörd semester. Vi anmälde då till ARN och ett halvår senare får vi avslag på vår klagan eftersom Tyrkietexperten är danskt och man menar att de inte inriktar sig mot svenska resenärer. Detta är fel eftersom MixxTravel (resebyrån som sålde resan) ingår i samma koncern som Tyrkietexperterna och har sin verksamhet i Sverige. Kort sagt: är du svensk eller bosatt utanför Danmark – res inte med detta oseriösa företag

Lina

mer än ett år sedan

Måste säga att denna resa är bland de sämmsta jag varit med om.Hade jag kunnat ge minuspoäng hade det stämmt bättre.

Finns mycket att klaga på bla. Städning av rummen utfördes inte om man inte tjatade på personalen. för att få nya handukar fick vi batala dem pengar.
Maten smakade som kattmat. "Allinclusive" gäller inte då dem inte fyllde på saker tog slut.

Fick 2 dagar innnn avresa reda på att stranden inte kunde utnytjas då dett var en byggarbetsplats och att bussar skulle slussa os till en närligande strand. Där gällde inte allinclusiv då dem inte ägde stranden. Resan till den "närliggande" stranden tog 15min med buss.
Fick inga kompensationer för detta.

Maria

mer än ett år sedan

Med tanke på det LÅGA priset får man vad man betalar för. Hotellets personal var inte så värst service minded och är man svensk får man inte hjälp från resebyråns personal, men Turkiet som land är vackert och hotellet var helt okej. Vi betalade tio tusen kronor för hel familj all inclusive men hamnade på sjukhus allihopa förmodligen pga hotellets mat, men vi överlevde:-)

Goa

mer än ett år sedan

Mixx travel är bra, men resor dom säljer genom TYRKIETEKSPERTEN är livsfarliga! Om du har livet kärt, ÅK INTE MED DETTA BOLAG! Jag kan inte komma på en enda bra sak, jag är bara glad att jag lever efter ha åkt med Tyrkieteksperten!
Inga skugga över Mixx:s personal!

Lyckligt par!

mer än ett år sedan

Mixx travel är en prisvärd resebyrå med väldigt bra hotell i alla möjliga klasser. Mixx travel får av oss 12 av 10. Mer än nöjda!

Fariba Zakershoberi

mer än ett år sedan

Precis kommit hem från en helt fantastisk resa i turkiet.
Kan inte säga mer än att Hotellet vi valt ( Q Premium Resort ) var fräscht och lyxigt.
Kommer absolut att åka med detta bolag igen, Tack för en underbar semester!

Pelle Svensson

mer än ett år sedan

Hotellet ligger bredvid en motorväg och närmaste strand ligger typ en halv kilometer bort med ful stenstrand, maten på hotellet var äcklig, dessutom var glas och tallrikar inte ordenligt diskade, rummen var jätteskabbiga och luktade illa fanns fläckar på täcken och kuddar detta är utan att överdriva det värsta stället jag åkt till och kommer pga turkietexperten aldrig att åka till turkiet igen. ÅK INTE MED DETTA OSERIÖSA BOLAG BARA FÖR ATT DOM ÄR LITE BILLIGARE !!!!

Maria Andersson

mer än ett år sedan

VARNIING!!!
ÅK INTE MED DETTA RESEBOLAG.

-LAKAN OCH HANDUKAR BYTES UT VAR 3:E DAG
-DÅLIG INTERNETUPPKOPPLING,
- 17'' TV SOM KNAPPAST FUNGERADE OCH SAKNADE FJÄRRKONTROLL
-DÅLIG STÄDNING
-GLAS OCH TALLRIKAR VAR INTE DISKADE , BARA AVSKÖLJDA I VARMT VATTEN
-INGEN AIR CONDITION I GEMENSAMMA UTRYMME
-DÅLIG MAT, TVÅ I VÅRT SÄLLSKAP BLEV MAGSJUKA.
DERAS STRAND VAR MED STENAR OCH I VATTNET FLÖT MYCKET SKRÄP

Josef

mer än ett år sedan

ÅK INTE MED DETTA RESEBOLAG.

-LAKAN OCH HANDUKAR BYTES UT VAR 3:E DAG

-DÅLIG INTERNETUPPKOPPLING, 17'' TV SOM KNAPPAST FUNGERADE.

-DÅLIG MAT, TVÅ I VÅRT SÄLLSKAP BLEV MAGSJUKA.

-INGA BADVAKTER OCH INGEN BAKTERIEHALT KONTROLL I BASÄNGERNA.

Reslustiga

mer än ett år sedan

Vi har åkt många gånger med mixx travel och kan bara säga att det är en seriös resebyrå som gör allt för att hjälpa sina kunder. Bra service och trevliga guider på de ställen vi varit på.

Anonym användare

mer än ett år sedan

ÅK INTE med detta bolag. Dem förstörde vår semester helt, ingen info om flyget som var 2 dagar sent, inget toapapper och ingen dricka på flyget. Stopp i toaletterna. Ingen vill hjälpa en och ingen vet någonting.Dem lurar en totalt, allt låter jättebra när man ska boka men är totalt värdelösa! Rädda er semester boka med något annat bolag!

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

04023515004-023 51 50040-23 51 500402-351 50020120281102-012 028 11020-120 28 110201-20 28 11020-1202811