Jag beskyddar
Årsta

Stockholms Persienn & Markis
- Där insyn och utseende går hand i hand

Trots att vi svenskar är ett av världens mest soldyrkande folk finns det inget som en sommarlunch i skuggan eller ett svalt, mörkt rum att sova i. I Årsta ligger ett familjeföretag som har vigt sina liv åt dessa stunder sedan 1961.

Här finns allt inom solskydd - gör det inte det så kan det tillverkas i den egna fabriken. Samtidigt är hela staden deras kontor, ute på vägarna finner de den perfekta lösningen för varje kund.

Läs mer...
När jag kliver in i ett hus är det som att jag själv bor där en stund, då går hjärnan på högvarv och idéerna kommer till mig som en svallvåg

”Eftersom jag är personfixerad är det bästa jag vet att träffa kunden. Under en dag med hembesök kan jag träffa 30 nya människor och bli inbjuden i deras liv”, säger Jan-Inge, som driver Stockholms Persienn & Markis tillsammans med sina söner.

“Samtidigt är jag estet ut i fingertopparna. När jag kliver in i ett hus är det som att jag själv bor där en stund, då går hjärnan på högvarv och idéerna kommer till mig som en svallvåg”.

Det märks snabbt att Jan-Inge lägger en otrolig stolthet i allt han gör, där hans vision för sitt arbete grundar sig lika mycket i hantverket och estetiken som att göra rätt för sig.

“Lika viktigt som vad man som kund får fysiskt är bemötandet man får. Jag vill att varje kund ska få en rättvis behandling genom hela relationen - om man inte har sin heder, vad har man då? Ett bra resultat med tydliga priser och överenskommelser, då är både jag och kunden nöjd”, säger Jan-Inge.

Ett litet tips

En persienn har en bred funktionalitet, där den ska hålla ute både ljus och värme samtidigt som den matchar rummets estetik. Ha alla dessa aspekter i åtanke när du väljer persienn, det är lätt att fokusera på enbart en.


Anekdot

Även fast du kanske inte tänkt på det har du förmodligen sett flera verk av Stockholms Persienn & Markis. De har designat och monterat markiser åt många klassiska verksamheter i Stockholm, såsom Golden Hits, Hard Rock Café och Hästsportens Hus Solvalla.

Mina lokala tips till dig


Köksälvan

Ät lunch på den här genuina familjeägda restaurangen i Årsta

Valhallabageriet

Köp Gotlandsbröd på Valhallabageriet, det är oslagbart!

Ejes Choklad

Handla godsaker på Ejes Choklad, ett fantastiskt familjeföretag som funnits länge


Ja tack till flera kunder!

Låt mig veta mer om hur jag kan bli synlig på Eniro, så fler kunder kan hitta mig.