Jag håller igång
Södermalm

Södra Teatern
- Nöjespalatset som aldrig nöjer sig

Sedan 1859 har Stockholms kanske vackraste utsiktspunkt även varit hemvist för en av landets mest ikoniska nöjesinstitutioner. Här på Södra Teaterns otaliga våningar, scener och terasser har generationer lämnat vardagens bestyr bakom sig. Idag är det en av Stockholmsnattens mest framåtlutade höjdare, där det bjuds in till allt från house-, hiphop- och indieklubbar till bingoshower och Hip Hop Karaoke.

“Det roligaste är när någon kommer hit för att gå på till exempel indieklubb, men hamnar i någon av våra andra salonger som kör något helt annat och stannar där hela kvällen. Vi vill ge våra gäster upplevelser och nya intryck som inte går att få någon annanstans”, säger Martin Johansson, nattklubbschef och nöjesförbättrare på Södra Teatern.

Läs mer...
Det roligaste är när någon kommer hit för att gå på till exempel indieklubb, men hamnar i någon av våra andra salonger som kör något helt annat och stannar där hela kvällen

Martin och hans kollegor arbetar konstant med att ta fram nya koncept i skapandet av vad han kallar en kulturell plats för dekadens och djävulskap, där man kan vara den man är. Lika viktigt som att det ska finnas något kul för alla är att alla ska få ha kul.

“Eftersom att det är så mycket olika saker som händer här hela tiden är det lika många typer av människor som kommer hit. Alla som vill ha en rolig stund. Och så ska det vara - vi välkomnar alla som välkomnar alla!”, säger Martin.

Visste du att...

Martin Johansson är även en av Sveriges största dragshowartister, där han går under namnet Miss Inga. Miss Inga tar själv plats på scen på Södra Teatern, just nu i den populära showen “It’s Motherf***ing Tea Time”.


Ett litet tips

Var tidigt ute och se till att köpa biljetter på webbplatsen när du ska gå på Södra Teatern.


Anekdot

På Södra Teatern kan allt hända. Under en födelsedagsfest med maskeradtema blev en utklädd prins Carl Philip skämtsamt tillsagd att “klippa sig och skaffa sig ett jobb” av en ovetande bartender. Prinsen skrattade dock och tog det hela med gott mod.

Mina lokala tips till dig


Ringen

Ät något gott i Ringen, som har blivit jättebra efter renoveringen

Pro Gym

Sätt igång svettningarna på detta charmiga gym

Restaurang Ljunggren

Ät fantastisk sushi på Ljunggren


Ja tack till flera kunder!

Låt mig veta mer om hur jag kan bli synlig på Eniro, så fler kunder kan hitta mig.