Jag sätter färg på
Vasastan

Små grodorna
- För att de minsta är det största vi har

Små grodorna har vuxit upp tillsammans med Kungsholmen, från en källarlokal på Fleminggatan till dagens färgglada butik på Sankt Eriksgatan. Trots att butiken själv just har hamnat i tonåren, ligger fokus alltjämnt på barnens värld.

“Vi vill erbjuda allt från det praktiska till det festfina till ett vettigt pris. För att lägga till det lilla extra har vi dessutom ett rum med härliga, robusta leksaker”, säger Camilla, som har drivit Små grodorna i 13 år.

Läs mer...
Vi arbetar mycket med organiska och ekologiska produkter, både när det kommer till leksaker och kläder. Det känns extra viktigt när det gäller våra barn

“Vi arbetar mycket med organiska och ekologiska produkter, både när det kommer till leksaker och kläder. Det känns extra viktigt när det gäller våra barn”.

På Kungsholmen, som på senare år har börjat myllra av barnfamiljer, passar Små grodorna som handen i vanten. Det är hårt arbete att som egenföretagare hålla butiken dynamisk och dagligen anpassa sig efter väder och säsong - men det är precis så som Camilla och hennes kollegor vill ha det. Att alltid mötas av kunder som handlar till sina käraste går inte av för hackor det heller.

“När man shoppar åt sig själv kan det vara många tankar som flyger genom huvudet, positiva som negativa. Att leta saker åt sina små gör däremot alla så glada, jag menar titta bara på hur gulligt allt är - man blir ju överlycklig!”, säger Camilla och pekar på en färgglad body för de allra minsta.

Visste du att...

Camilla är utbildad ekonom i grunden, vilket har kommit väl till användning när man som egenföretagare får sköta det mesta själv.


Ett litet tips

Använd inte sköljmedel och torka inte på hög värme när du tvättar funktionskläder. Det sliter på tejpade sömmar!


Anekdot

Camilla funderade länge på ett namn till hennes butik. Under ett möte såg hon en figur som påminde om en groda och namnet Små grodorna kändes direkt självklart.

Mina lokala tips till dig


Kungsholmen runt

Ta en promenad längst vattnet och Kungsholmens alla vackra stråk

Les Petits Boudins

Köp hem gott bröd eller ta en fika på Les Petits Boudins

Bella Vista Vedugnen

Beställ en vedugnsbakad pizza och njut av jättebra service


Ja tack till flera kunder!

Låt mig veta mer om hur jag kan bli synlig på Eniro, så fler kunder kan hitta mig.