Jag toppar
Östermalm

Preston Hair
-En lokal salong med internationella ambitioner

Få människor är lika framstående i sin bransch som Robert Preston. Trots att han har rest världen runt och arbetat för de största hår- och modeföretagen återvänder han dock alltid till sin hemmaplan. En hemmaplan som sedan snart tio år tillbaka är salongen på Narvavägen.

“Att arbeta i stora sammanhang är jätteroligt, men salongen är ändå alltid vårt ‘bread and butter’. Det är en jätteviktig punkt eftersom vi får möta kunden och bygga relationer här. Det växer fram en vänskap och en trofasthet, som jag tycker är viktiga värden”, säger Robert som äger och driver Preston Hair.

Läs mer...
Jag gillar liksom det närproducerade, att jobba i ett område och knytas samman med allt annat som händer där

“Det är inte alltid som du väljer att gå till den bästa frisören, ofta väljer du personen du trivs bäst med. Jag hoppas att vi kan bli både och utan att förställa oss själva. Därför vill vi vara en lokal salong men med höga ambitioner, där alla känner sig välkomna och där resultatet alltid är högkvalitativt”.

Trots att Robert, som har en skotsk pappa, har kopplingar till många av världens hörn märks det att den lokala anknytningen är väldigt viktig för honom i sitt arbete.

“Jag har nog fått det från min far, som hade en herrsalong med mycket lokala kunder som han kände väl. Jag gillar liksom det närproducerade, att jobba i ett område och knytas samman med allt annat som händer där. Självklart betyder inte det att folk inte kan komma från andra sidan planeten. Det är nog mer av en känsla, det är det personliga jag är ute efter”, berättar Robert.

Visste du att...

Sina framgångar till trots var det inte alltid självklart att det skulle bli frisörbranschen för Robert. Till en början utbildade han sig till rörmokare.


Ett litet tips

Bli inte förvånad om det inte blir helt som du tänkt dig när du använder kemiska produkter hemma. Är du osäker - gå till en salong!


Anekdot

Robert har haft en hel del högprofilerade kunder i sin stol. Bland annat har han stylat Hillary Clinton under ett statsbesök i Sverige.

Mina lokala tips till dig


Tudor Arms

Titta förbi den här genuina engelska puben där det alltid är roliga saker på gång

Auto Europa

Kolla in riktigt häftiga sportbilar på Auto Europa

Cassi

Ta en matbit på Cassi - de var först i Sverige med pommes frites!


Ja tack till flera kunder!

Låt mig veta mer om hur jag kan bli synlig på Eniro, så fler kunder kan hitta mig.