Jag prickar mitt i
Vasastan

Laserdome
- Avkoppling med puls

Mitt i Stockholm, centralt beläget på Surbrunnsgatan, hittar du en av stadens mest actionfyllda aktiviteter. Här bjuder Niklas Lyrberg med personal in dig till en stunds jobbig avkoppling. För att spela Laserdome är jobbigare än vad du tror.

“Det är väldigt kul att driva Laserdome för kunderna som kommer hit får verkligen en rolig upplevelse. Folk kommer och är förväntansfulla och glada och går härifrån minst lika glada men mycket svettigare” säger Niklas Lyrberg, ägare av Laserdome.

Läs mer...
Den här gatan tycker jag är störtskön. Snart öppnar en minigolf här bredvid och vi har stand-up en bit bort. Det finns många bra restauranger här. Runt hörnet ligger också en bowlinghall. Det finns mycket att göra på liten yta. Vilket är kul

Även om själva laserspelet är verksamhetens hjärta, så är lokalen full av andra aktiviteter. Här slåss fotbollsspel, arkadspel, pingisbord och darttavlor om besökarnas uppmärksamhet och nästan varje helg ordnas det barnkalas här.

“Vi har väldigt olika sorters kunder. Allt från större företag som har kick-off och grabbgänget som kastar dart, till föräldrar som väljer att ha sina barns kalas här. Att ha så pass olika kunder är givetvis något som gör arbetet ännu roligare” berättar Niklas Lyrberg, ägare av Laserdome.

Ett litet tips

Om man spelar Laserdome för första gången så ska man komma ihåg att skydda sina träffytor d.v.s. axlar och mage. Även fast det kan vara svårt att skydda bägge samtidigt så tjänar man mycket på att, i alla fall, försöka.


Anekdot

Laserdome är ett varumärke. Själva aktiviteten heter egentligen Lasertag eller Lasergame men eftersom Laserdome var de första i Sverige så har det blivit det ordet som används i folkmun.

Mina lokala tips till dig


Norra Brunn

Om man gillar att skratta så är ett besök på Norra Brunn ett måste.

Andalucia

Andalucia är en spansk restaurang som har specialiserat sig på fisk och skaldjur och på helgerna har de livemusik. Väl värt ett besök.

Makai

Restaurangen Makai som ligger mitt emot har fantastisk lunch.


Ja tack till flera kunder!

Låt mig veta mer om hur jag kan bli synlig på Eniro, så fler kunder kan hitta mig.