Jag friserar
Södermalm

Huvudgrejen
- En salong där inte alltid klippningen är huvudgrejen

När man besöker Salong Huvudgrejen så förstår man ganska snabbt att för många kunder så är inte själva klippningen huvudgrejen - för en stund i frisörstolen hos Pernilla Idetoft är lika mycket terapi såsom klippning.

“Själva salongen betyder egentligen inte så mycket för kunden utan det är jag som betyder något för kunden. De flesta är stammisar och de kommer lika mycket för att snacka som för att fixa håret” berättar Pernilla Idetoft, ägare av Salong Huvudgrejen.

Läs mer...
Många kunder påpekar för mig att om vi inte har pratat under deras besök så ser de besöket som misslyckats. Det är som en stor familj. Vi kramas, skrattar och gråter ihop

Salongen ligger mitt på Ringvägen, alldeles bredvid Erikdalshallen. Även fast det är ett centralt läge så är känslan luftig och det är bara en kort promenad ned till Årstavikens vatten. Att salongen ligger just där är heller ingen slump.

“Förut så drev jag och en kollega en salong på Ölandsgatan men när vi bestämde oss för att skilja på oss så ville jag hitta en plats som var luftigare och där jag och mina kunder inte stirrade rakt in i en vägg på andra sidan gatan” berättar Pernilla Idetoft, ägare av Salong Huvudgrejen.


Ett litet tips

Vill man ett friskt hår så ska man absolut kosta på sig ett salongsschampoo. Det är till och med billigare i längden för det schampoo som vi säljer är inte utspätt med vatten så man ska ta mycket mindre.


Anekdot

En av mina favoritkunder som idag är en vuxen kvinna sa till mig när hon var liten. “Vet du Pernilla, jag har hört att människor som skrattar mycket lever längre. Betyder det att du aldrig kommer att dö då?” berättar Pernilla Idetoft, ägare av Salong Huvudgrejen.

Mina lokala tips till dig


Konditoriet Biscuit

Konditoriet Biscuit här bredvid är fantastiskt och mycket väl värt ett besök

Pizzeria Verona

Verona på andra sidan Ringvägen är en pizzeria som också har superbra luncher. De har allt och ägarna är väldigt trevliga

Besök Eriksdalshallen

Besök Eriksdalshallen. För där är det alltid liv och rörelse. Allt från sportevenemnag till skivmässor


Ja tack till flera kunder!

Låt mig veta mer om hur jag kan bli synlig på Eniro, så fler kunder kan hitta mig.