Jag klipper
Kungsholmen

Hair Design
- Klippan i frisördistriktet

Att området kring Fleminggatan ibland kallas för Kungsholmens frisördistrikt är inte alls märkligt - inom ett spann av några kvarter hittar du allt från afrosalonger till traditionella damfriseringar. Sedan 1990 har den jordnära salongen Hair Design varit en orubblig klippa i området, där såväl personal som många av kunderna finns kvar sedan starten.

“Det bästa med att jobba här är den familjära stämningen, både mellan oss i personalen och våra kunder. Själva klippningen blir bara en del av det hela, sedan kliver livet och samtalet in. När man legat på samma ställe så länge som vi har får man en hel uppsättning vänner som man följer genom livet”, säger Jim, som driver Hair Design tillsammans med sin pappa Hasse.

Läs mer...
Om håret är schysst sitter plötsligt skorna bättre och skjortan känns snyggare

När han inte är i salongen är Jim även frisör med hela svenska folket i SVT:s “Go’kväll”, där han ger nytt liv till eftersatta kalufser i segmentet “Gör om mig”. På Fleminggatan handskas han inte alltid med lika drastiska förändringar, men vare sig det handlar om en totalrenovering eller en toppning är det alltid ett perfekt resultat som räknas.

“Om håret är schysst sitter plötsligt skorna bättre och skjortan känns snyggare. Håret är något så ovanligt som en accessoar vi alltid har med oss, så det är viktigt att det blir rätt”, säger Jim.

“Vare sig det handlar om en stor förändring eller en rutinklippning känns det härligt att våra kunder litar på oss och känner att de är i trygga händer”.

Visste du att...

Både Jim och hans far har tävlat flitigt i frisering, där Jim bland annat tog plats i Svenska frisörlandslaget som tog honom till tävlingar i bland annat Korea, Kanada och Tyskland.


Ett litet tips

Är du ute efter en större makeover är ett tips att komma till frisören klädd i en stil som matchar din vision för håret. Det blir enklare att kommunicera hur du vill ha det och resultatet blir mer påtagligt direkt efter klippningen.


Anekdot

Stämningen på Hair Design kan minst sagt kallas familjär. Under VM i fotboll klipptes exempelvis kunderna ofta med stolarna riktade mot TV-skärmen, samtidigt som salongen fylldes av stamkunder som inte hade bokat klipptid. De ville helt enkelt se matchen med gänget.

Mina lokala tips till dig


Fredhällsklipporna

Lägg dig och njut av de solvarma klipporna

Solstugan

Slå dig ned på den fantastiska uteserveringen med något gott i glaset

Rålambshovsparken

Gå förbi skateparken i Rålis, vare sig du åker eller inte. Det är kul bara att titta på!


Ja tack till flera kunder!

Låt mig veta mer om hur jag kan bli synlig på Eniro, så fler kunder kan hitta mig.