Jag får Norrmalm
att säga ja

Garamaj of Sweden
- Våra klänningar på din dag!

Om du inte är sugen på att gifta dig innan ett besök hos Garamaj of Sweden så lär du bli det efteråt. De vackra vita klänningarna hänger på rad och är det första som du ser när du kliver in genom dörren.

”Våra klänningar är 100% hantverk och bättre kvalitet med exempelvis franska spetsar och italienska tyger från Comosjön. Tygerna skrynklas för hand här i butiken innan vi syr klänningarna” berättar ägarinnan Ilona Garamaj stolt.

Läs mer...
Jag brukar ge mina kunder mängdrabatt. Det vill säga när du köper din andra och tredje brudklänning

Namnet Garamaj är ett gammalt ryskt släktnamn och har sitt ursprung i Ryssland. Ilonas mormor sydde kappor åt den ryska militären, så design och sömnad har alltid varit närvarande i släkten Garamaj.

”Det var min mor som tog namnet Garamaj som namn för verksamheten när hon startade butiken för 21 år sedan. Då låg butiken på Karlavägen men för 10 år sedan hittade vi den här lokalen och blev direkt förälskade” berättar Ilona Garamaj.

”Vår butik var en av de första som såg potentialen i området. Det är nära Stureplan utan att för den skull bli störd av allt liv. Nu flyttar ständigt nya företag till området och området är mycket mera levande idag än förut” svarar Ilona på frågan varför butiken finns just på Birger Jarlsgatan.

Visste du att...

Om man driver en butik som säljer klänningar till bröllop så tillhör man den lilla skaran av verksamheter som inte önskar återkommande kunder.


Ett litet tips

”Välj en klänning som du trivs i. Det är din dag och det är du som ska trivas i klänningen. Ta gärna råd av mig och diskutera ditt val med dina väninnor men i slutändan är det du som ska bära klänningen”


Anekdot

Ilonas mormor sydde kappor åt den ryska militären, så design och sömnad har alltid varit närvarande i släkten Garamaj.

Ja tack till flera kunder!

Låt mig veta mer om hur jag kan bli synlig på Eniro, så fler kunder kan hitta mig.