Jag vårdar
Östermalm

Din tid
- Där insidan och utsidan finner frid

Vår tid av ständig uppkoppling och lite avkoppling påverkar oss på många olika sätt, inte minst gällande vårt största organ - huden. Även om salongen Din Tid på Banérgatan arbetar resultatinriktat mot att lösa hudproblem vårdas insidan lika mycket som utsidan här. Salongens grundare Lena insåg tidigt att en heltäckande kroppsdel behöver en heltäckande lösning, en lösning som grundar sig i att ge sig själv tid.

”Idag har vi jobb, familj, hus och relationer som vi jonglerar varje dag. Visst kan man också ha misskött sin hud med fel produkter eller tekniker, men de allra flesta problem vi har med huden grundar sig i stress” berättar Lena, hudterapeut och ägare av Din Tid.

Läs mer...
Vi vill att behandlingen ska vara en upplevelse som är lika mycket mental som fysisk, det är då den gör skillnad

När man tar av sig skorna och kliver in i salongen från gatans brus byts raska steg, kvicka tankar och snabba ryck ut mot en plats där du både vill, får och bör dra ut på tiden.

”Vår standardbehandling är två timmar lång för att kunden ska komma ner i varv, det gör man inte på en timme. Det kan ta en timme bara att börja andas lugnare, få ned pulsen och sluta känna efter mobilen. Vi vill att behandlingen ska vara en upplevelse som är lika mycket mental som fysisk, det är då den gör skillnad” säger Lena.

Visste du att...

Var och ett av salongens rum har ett afrikanskt djur avbildat på väggen. Detta då savannen ger ett lugn som är svårt att finna i storstaden, samtidigt som att många av de utvalda produkter salongen arbetar med är tillverkade med afrikanska råvaror.


Ett litet tips

Det enklaste, och samtidigt det viktigaste, man kan göra för sin hy är att dricka två liter vatten om dagen och se till att man får tillräckligt med sömn.


Mina lokala tips till dig


Örtagubben

Att handla produkter som gör kroppen gott på Örtagubben

Bondens marknad

Gå på Bondens marknad i Tessinparken

Karla Chirokliniken

Besök Karla Chirokliniken på Gyllenstiersgatan om du har problem med smärtor i kroppen


Ja tack till flera kunder!

Låt mig veta mer om hur jag kan bli synlig på Eniro, så fler kunder kan hitta mig.