jag gör under på
Östermalm

Birger Jarls under
– Skönhet kommer underifrån

På Birger Jarls Under hänger bh:ar, trosor och bikinis på rad. Ja, i butiken finns allt som en medveten kvinna kan tänkas vilja bära allra närmast kroppen. Theodora Bakar, som äger butiken, är mycket noggrann med att påpeka att alla, oavsett kroppsform, kan bära snygga underkläder och badkläder. Det gäller bara att hitta rätt storlek och modell.

”Att köpa underkläder är för många intimt och jag såg ett behov av mycket personligare service än vad kunderna kunde få på större varuhus. Det var därför jag valde att starta en egen affär”, säger Theodora Bakar som driver Birger Jarls under.

Läs mer...

Att kunderna känner sig trygga när de besöker Birger Jarls Under är lätt att förstå. Theodora välkomnar alla varmt med ett glatt leende och det är lätt att trivas och slappna av i hennes sällskap.

”Det gäller att ta sig tid att lyssna på kunden och att förstå vad kunden vill ha. När jag har gjort det så hjälper jag kunden att hitta rätt modell och storlek. Det är viktigt att det blir rätt och att kunden känner sig bekväm med sitt val.”

Visste du att...

En riktigt kvalitativ BH sys i uppåt 40 delar. Det ska man jämföra med billigare varianter som ofta sys i två, tre delar.


Ett litet tips

”Om du ska var fin vid ett festligt tillfälle, se då till att även bära fina underkläder för annars spelar det ingen roll hur vacker klänning du bär. Skönhet kommer underifrån och det kommer synas på dig om du känner dig bekväm.”


Anekdot

”Vi hade en gång en kund som skulle resa till Frankrike som köpte en baddräkt som var svart med vita detaljer. Efter hennes resa kom hon tillbaka in och berättade att hon inte kunnat bära baddräkten då hon såg ut som ett franskt hembiträde”, berättar Birger Jarls Unders ägare Theodora.

Mina lokala tips till dig


Café Saturnus

Jag rekommenderar ett besök på Café Saturnus som säljer väldigt goda luncher och sallader. Där blir man alltid bemött på ett trevligt sätt och maten är fantastisk.

Altiego

När du ska klippa dig ska du gå till Altiego längre ner på Birger Jarlsgatan. Det är enligt mig Stockholm bästa frisörer.

Mailboxes

En tjänst jag använder jämt är Mailboxes mitt emot. Där kan man göra allt! Allt från att ta kopior, faxa till att posta brev och paket.


Ja tack till flera kunder!

Låt mig veta mer om hur jag kan bli synlig på Eniro, så fler kunder kan hitta mig.