Min Historia
ditt kvarter

Stötta det lokala näringslivet
- Följ med in bakom disken

Vi hyllar de svenska entreprenörerna och småföretagarna. De som har modet att förverkliga drömmen om en egen verksamhet.

Kanske är det bagaren vars färska bröd pryder ditt frukostbord. Snickaren i källaren som bygger möblerna till ditt vardagsrum. Eller baristan på kaféet där du umgås med dina vänner.

Det är svårt att föreställa sig ett liv i Sverige utan de lokala företagen och handlarna. För vissa är de endast en butik man passerar för dagens inköp men för oss är de mycket mer än så. Vi ser dem som en väsentlig del i det som får närområdet att blomstra.

De bidrar med något som inte kan köpas för pengar. Ingredienser som inte går att lägga i en varukorg; bekanta ansikten och öppna armar, varma ord och glada tillrop, levande gator och öppna torg. Deras historia är ditt kvarter – och det tycker vi är värt att fira.

Med den här kampanjen sätter vi strålkastarljuset på de små butiksägarna och verksamheterna – och påminner svenska folket om att ett levande, lokalt näringsliv gör en stor skillnad i våra liv.

Så gå ut och upptäck närheten, sök lokalt.