Om företaget

Är störst i regionen när det gäller golvläggning och vi har en kunnig stab av anställda med många års erfarenhet. Välkommen in till oss och låt dig inspireras!

Läs mer om företaget
Telefonnummer
036-34 15...
Adress

Industrigatan 4

55302 Jönköping

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Är störst i regionen när det gäller golvläggning och vi har en kunnig stab av anställda med många års erfarenhet. Välkommen in till oss och låt dig inspireras!

Tjänster

Miljöhallen Golv i Jönköping erbjuder våra kunder bland annat badrumsrenoveringar såsom plattsättning av kakel och klinkers, insättning av badrumsinredning samt trapprenovering och insättning av nytt golv. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för dig och ditt badrum, golv eller trapp.

Plattsättning

Luta dig tillbaka och låt experterna på Miljöhallen Golv i Jönköping göra grovjobbet. Genom oss får du inte bara hjälp med att välja kakel eller klinkers efter dina förutsättningar vi erbjuder även tjänster inom plattsättning.Vi på Miljohallen golv sköter plattsättningsentreprenader inom badrum, kök och tvättstugor men också större bad- och bruksläggningar.

Vi säkerställer kvalitén på din plattsättning

Tillsammans ser vi till att du kan njuta av, och nyttja, ett väl utfört hantverk under flera årtionden. Vi och våra partners hjälper dig genom hela processen, allt från att göra de rätta avvägningarna till att säkerställa kvaliteten av din plattsättning.

Vad kostar detta?

Vad har ni för priser gällande plattsättning av t.ex. kakel och klinkers? Kontakta oss på Miljohallen golv så får du hjälp. Vare sig du önskar hjälp med plattsättning i badrum, kök eller andra rum är du alltid varmt välkommen till oss på Miljöhallen Golv i Jönköping med din förfrågan.

Trapprenovering

Trapprenovering lyfter huset

Har du en sliten och tråkig trappa som du inte vet hur du ska rusta upp den? Vi på miljöhallen kan förvandla din slitna trappa till en vacker möbel med en trapprenovering.

Vi arbetar både med textil och trä i trappor

Kontakta oss så hjälper vi dig att renovera er trappa.

Golvslipning

Slitet parkettgolv? Vi ser till att ditt golv åter består av en slät och fin yta! Vi på Miljöhallen golv hjälper dig med golvslipning oavsett om det handlar om att slipa parkettgolv i hemmet eller för kommersiella ytor.

kunniga experter inom området

Vi ger dig möjligheten att komma i kontakt med kunniga experter som behärskar slipning av alla typer av parkettgolv! Vill du sen ha golvet infärgat så löser vi det med. Vi på Miljöhallen Golv utför golvslipning av alla typer av trägolv - för både privatpersoner och företag.

ledande leverantörer

Genom vårt samarbete med ledande materialleverantörer och noggranna urval ser vi till att slipningen av ditt golv genomförs på rätt sätt.

Betonggolv

Betonggolv är ett tåligt och hållbart material. Genom historien har betong, eller som det på latin heter concretum, blivit synonymt med hållfasthet och tålighet. Materialet har funnits i cirka 7000 år. Många av de berömda byggnaderna från romerska riket byggdes av betong. Tillverkningen av betong återupptogs någon gång på1600-talet och har med tiden blivit ett av de vanligaste byggmaterialen.

Det perfekta materialet

Betonggolv är det perfekta alternativet till dig som ska bygga entréer, altaner, poolområden och liknande.

Välkommen till oss på Miljöhallen Golv i Jönköping så hjälper vi dig nå dina drömmar.

Miljöhallen Golvs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Miljöhallen Golv

Omsättning

90 502 tkr

Vinstmarginal

7.40 %

Anställda

55

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Miljöhallen Golv finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Miljöhallen Golv i Jönköping Aktiebolag

Org.nr:

5562605674

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43330 Golv- och väggbeläggningsfirmor

47531 Tapet-, matt- och golvbeläggningshandel

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

07.01.1988

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

036341530

03-634 15 30

036-34 15 30

0363-415 30