Om Miljöhallen Golv

Är störst i regionen när det gäller golvläggning och vi har en kunnig stab av anställda med många års erfarenhet. Välkommen in till oss och låt dig inspireras!

Tjänster

Miljöhallen Golv i Jönköping erbjuder våra kunder bland annat badrumsrenoveringar såsom plattsättning av kakel och klinkers, insättning av badrumsinredning samt trapprenovering och insättning av nytt golv. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för dig och ditt badrum, golv eller trapp.

Plattsättning

Luta dig tillbaka och låt experterna på Miljöhallen Golv i Jönköping göra grovjobbet. Genom oss får du inte bara hjälp med att välja kakel eller klinkers efter dina förutsättningar vi erbjuder även tjänster inom plattsättning.Vi på Miljohallen golv sköter plattsättningsentreprenader inom badrum, kök och tvättstugor men också större bad- och bruksläggningar.

Vi säkerställer kvalitén på din plattsättning

Tillsammans ser vi till att du kan njuta av, och nyttja, ett väl utfört hantverk under flera årtionden. Vi och våra partners hjälper dig genom hela processen, allt från att göra de rätta avvägningarna till att säkerställa kvaliteten av din plattsättning.

Vad kostar detta?

Vad har ni för priser gällande plattsättning av t.ex. kakel och klinkers? Kontakta oss på Miljohallen golv så får du hjälp. Vare sig du önskar hjälp med plattsättning i badrum, kök eller andra rum är du alltid varmt välkommen till oss på Miljöhallen Golv i Jönköping med din förfrågan.

Trapprenovering

Trapprenovering lyfter huset

Har du en sliten och tråkig trappa som du inte vet hur du ska rusta upp den? Vi på miljöhallen kan förvandla din slitna trappa till en vacker möbel med en trapprenovering.

Vi arbetar både med textil och trä i trappor

Kontakta oss så hjälper vi dig att renovera er trappa.

Golvslipning

Slitet parkettgolv? Vi ser till att ditt golv åter består av en slät och fin yta! Vi på Miljöhallen golv hjälper dig med golvslipning oavsett om det handlar om att slipa parkettgolv i hemmet eller för kommersiella ytor.

kunniga experter inom området

Vi ger dig möjligheten att komma i kontakt med kunniga experter som behärskar slipning av alla typer av parkettgolv! Vill du sen ha golvet infärgat så löser vi det med. Vi på Miljöhallen Golv utför golvslipning av alla typer av trägolv - för både privatpersoner och företag.

ledande leverantörer

Genom vårt samarbete med ledande materialleverantörer och noggranna urval ser vi till att slipningen av ditt golv genomförs på rätt sätt.

Betonggolv

Betonggolv är ett tåligt och hållbart material. Genom historien har betong, eller som det på latin heter concretum, blivit synonymt med hållfasthet och tålighet. Materialet har funnits i cirka 7000 år. Många av de berömda byggnaderna från romerska riket byggdes av betong. Tillverkningen av betong återupptogs någon gång på1600-talet och har med tiden blivit ett av de vanligaste byggmaterialen.

Det perfekta materialet

Betonggolv är det perfekta alternativet till dig som ska bygga entréer, altaner, poolområden och liknande.

Välkommen till oss på Miljöhallen Golv i Jönköping så hjälper vi dig nå dina drömmar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Miljöhallen Golv Golvbeläggning, Jönköping - 1
  • Miljöhallen Golv Golvbeläggning, Jönköping - 2
  • Miljöhallen Golv Golvbeläggning, Jönköping - 3
  • Miljöhallen Golv Golvbeläggning, Jönköping - 4
  • Miljöhallen Golv Golvbeläggning, Jönköping - 5
  • Miljöhallen Golv Golvbeläggning, Jönköping - 6

Miljöhallen Golv, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMiljöhallen Golv i Jönköping Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.01.1988
Org.nr:5562605674
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital150000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43330 Golv- och väggbeläggningsarbeten, 47531 Specialiserad butikshandel med mattor och annan vägg- och golvbeklädnad

Exekutiva befattningar/Administration

Carl Inge Ulf RostedtOrdförande
Carl Markus Gustav BromanderVerkställande direktör
Carl Inge Ulf RostedtLedamot
Carl Markus Gustav BromanderLedamot
Oskar Viktor DrottLedamot
Martin Erik OdqvistExtern firmatecknare
Anders Daniel DavidssonExtern firmatecknare
Eric Simon ValfridssonHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

03634153003-634 15 30036-34 15 300363-415 30