Om MiL Institute, AB

MiL Institute erbjuder kvalificerad verksamhets- och ledarutveckling som utgår från verksamhetens specifika förutsättningar. MiL står för en vision om ett ledarskap och ett företagande som bryter ny mark och tar sina möjligheter på allvar. Målet är att människorna i organisationen samarbetar bättre, producerar mer, blir mer kreativa – och utvecklas som självgående lärande aktörer. Med tydliga effekter på resultaträkningens sista rad.

Ledarskapsprogram

Företagsanpassade ledarskapsprogram

MiL Institute arbetar med långa kvalificerade ledarskapsutvecklingsprogram. Skälet till att programmen är långa är att vi arbetar med verksamhetens verkliga utmaningar för att åstadkomma konkreta resultat på både individnivå och organisationsnivå. Ledarskapsutveckling kan inte ske isolerat från verksamheten om den ska bidra till att åstadkomma förändring – i verksamheten, i ledarskapet, i kulturen.

Verksamhetsintegrerad ledarskapsutveckling

Vi arbetar integrerat med ledarskapsutveckling och verksamhetsutveckling. Behov och önskat resultat styr om vi fokuserar mest på ledarskapsutveckling eller på verksamhetsutveckling. Vårt mål är att bidra till att verksamheten blir mer effektiv genom en mer samarbetsorienterad ledarskapskultur. Detta kräver ett ledarskap som skapar och utvecklar tillit och förtroende.

Företagsanpassad ledarskapsutveckling ska bidra till att ni når era mål och förbättra era förutsättningar att realisera er vision och era strategier. Detta sker inte med mindre än att ledarskapsutvecklingen också integreras med andra utvecklingsaktiviteter i organisationen.

Vi arbetar med ledarskapsprogram på alla nivåer, från första linjen till toppledningen – inklusive ledarutveckling för specialister och projektledare.

Coachning

Individualiserad ledarutveckling byggd på lång erfarenhet

MiL Institute har arbetat med handledning och coachning av chefer sedan 1977. Arbetet har hela tiden utgått från chefernas ledaruppgifter och det sammanhang de verkar i – inte från teoretiska konstruktioner och hypotetiska fall. Därför kan vi i dag erbjuda ett brett utbud av coachning byggd på de erfarenheter som vi förvärvat genom åren.

MiL Lab

MiL Lab är en experimentell arena inom MiL Institute som har som uppgift att finna nya, roliga och effektiva sätt att utveckla ledarskap och verksamhet. MiL Lab är nyskapande med MiLs rötter där människan och hennes inneboende möjlighet är i fokus. Vi tar ut svängarna med ARL – Action Reflection Learning®, söker former som berör hela människan och ökar förståelsen för helhet och system.

MiL Institute, ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • MiL Institute, AB Organisationskonsult, Malmö - 1
  • MiL Institute, AB Organisationskonsult, Malmö - 2
  • MiL Institute, AB Organisationskonsult, Malmö - 3

MiL Institute, AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMil Institute AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.11.2014
Org.nr:5569913071
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation, 85594 Personalutbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Per Axel TrydingOrdförande
Bengt Jonas JanebrantVerkställande direktör
Per Axel TrydingLedamot
Bengt Jonas JanebrantLedamot
Stina Helena E Nilsson FribergSuppleant
Petter Sebastian RankellHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

04010500004-010 50 00040-10 50 000401-050 00