Om MIAB Bokföring

Med vår hjälp blir allt som har med bokföring, bokslut, årsredovisning, moms, deklaration av skatter och avgifter professionellt skött. Allt görs på rätt sätt, i rätt tid. Även löneadministration, personalfrågor, leverera kvalificerade tjänster för kund- och leverantörsreskontra.

Skatter

Minimera din skattebörda och se till att allt är i ordning. Vi hjälper dig att säkra att deklarationer görs, att moms, skatter och övriga avgifter betalas i rätt omfattning och i rätt tid.

Företagsservice

Det är mycket på ett företag som måste skötas och som inte har direkt med verksamheten att göra. saker som tar tid och kraft.

MIAB Bokförings utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • MIAB Bokföring Redovisningskonsult, Göteborg - 1
  • MIAB Bokföring Redovisningskonsult, Göteborg - 2
  • MIAB Bokföring Redovisningskonsult, Göteborg - 3
  • MIAB Bokföring Redovisningskonsult, Göteborg - 4

MIAB Bokföring, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

MI Bokföring AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

26.01.2000

Org.nr:

5565835989

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

69201 Redovisning och bokföring

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Michael Tommy Ekberg

Suppleant

Anette Ulrika Ekberg

Revisor

Nils Gustaf Peter Gårdström

Finansiell information

Omsättning

9 491 tkr

Vinstmarginal

17,9 %

Anställda

8

Sökord

RedovisningskonsulterRedovisningskonsulter - Auktoriserade och övrigabokföringstjänsterRedovisningBokföringreskontrahanteringlöneadministrationstyrelserapporteringägarrådgivningLönekonsulterföretagsledningsrapporteringleverantörsreskontrabolagsrådgivningInterimverksamhetsstyrningkontrolluppgifteringående momspersonalfrågorstrategisk rådgivningredovisningskurserdeklarationerekonomiredovisningsbyråerbudgetbolagsbildningardelårsbokslutlöneredovisningvalutaredovisningkonkursutredningskatterBokföringsbyrårevisionsbyråerfaktureringlönehanteringårsbokslutnyckeltalsrådgivningekonomiska utredningarf-skattredovisningsberättelseekonomikonsultationinkomstdeklarationerlönerutvecklingsplaneringkoncernredovisningoutsourcingrådgivningSkatterådgivningbokföringsbyråerrapporterskattereduktionbeskattningekonomisk rådgivninglikviditetsplaneringnyckeltalsanalyserekonomistyrningmomsavdragkonsultverksamhetstategisk rådgivningrevisionsberättelseinkomstdeklarationbokslutföretagsekonomiårsredovisningarkundreskontrakonkurrensanalyserekonomisk förvaltningredovisningstjänsterrekorutinerföretagstjänsterekonomisk planeringredovisningsprinciperlöpande bokföringskattedeklarationersmåföretagarservicefora-redovisningprognoserjämkningrevisionerleverantörreskontraekonomitjänsterlöpande redovisningekonomikonsulterlikviditetekonomisk byråfinancial managementmervärdesskattföretagsstarterlikvidationerföretagsserviceredovisningsbyråmomsskattehanteringföretagsutvecklingtillväxtföretagårsredovisningavgiftermomsredovisning

Möjliga telefonnummerformat

03123096003-123 09 60031-23 09 600312-309 60