Om företaget

Det finns ingen beskrivning om det här företaget

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0303-940...
Adress

Bultgatan 40B

44240 Kungälv

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

MH Konsult Väst AB Redovisningskonsult, Kungälv - 1
MH Konsult Väst AB Redovisningskonsult, Kungälv - 2

Om oss

MH Konsult Väst AB

MH Konsult Väst AB är ett konsultföretag, med f n 25 anställda, som arbetar med kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi erbjuder flera olika tjänster såsom skatterådgivning, bokslut, deklarationer, löpande redovisning, löne- och HR-tjänster, bolagsfrågor, omstruktureringar, bolagsbildningar, fusioner, likvidationer. Vi hjälper även gärna till med digitaliseringen av ditt företags bokföring. Bland våra kunder märks ägarledda aktiebolag, handelsbolag, enskilda firmor, stiftelser, ekonomiska och ideella föreningar, Bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar. Vi har kontor både i Kungälv och i Stenungsund.

Behöver du ett aktiebolag snabbt så har vi färdiga lagerbolag som vi kan leverera inom några timmar.

Idag väljer många företag att outsourca sin lönehantering och vi tar då hand om hela löneadministrationen. Vi kan också hjälpa till med att sätta ihop personalhandböcker och personalpolicys.

Vi arbetar främst inom STO-regionen (Stenungsund-Tjörn-Orust) och i Kungälv men även Göteborg hör till våra större marknader. Genom att vi även arbetar digitalt så är ingen kund för långt borta för att vi skall kunna hjälpa dem. Vi är medlemmar i Srf konsulterna, Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön. MH Konsult arbetar enligt Svensk standard för redovisningsuppdrag, Rex och flera av våra medarbetare är auktoriserade redovisnings- eller lönekonsulter.

2018 utsågs MH Konsult till Årets tillväxtbyrå bland redovisnings- och revisionsbyråer i Västra Götaland och 2019 utsågs dåvarande ägarna Micael Henningsson och Anneli Larsson till Årets Företagare i Stenungsund. Det är vi mycket glada och stolta över.

2022-01-01 blev vi förvärvade av Talenom som har flera kontor utspridda i Sverige. Talenom kommer komplettera MH Konsults styrkor inom kvalitét i våra processer, kundnära relationer och med en proaktiv rådgivning.

MH Konsult Väst ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

MH Konsult Väst AB

Omsättning

23 598 tkr

Vinstmarginal

8.20 %

Anställda

24

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från MH Konsult Väst AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

MH Konsult Väst AB

Org.nr:

5567727895

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

69201 Redovisnings- och bokföringsbyråer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

12.12.2008

Exekutiva befattningar/Administration
Jimmy Mattias Dahmén

Extern firmatecknare

Juho Mikael Ahosola

Extern firmatecknare

Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

030394015

03-039 40 15

030-39 40 15

0303-940 15