Om MH Konsult Väst AB

MH Konsult Väst AB

MH Konsult Väst AB är ett konsultföretag, med f n 25 anställda, som arbetar med kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi erbjuder flera olika tjänster såsom skatterådgivning, bokslut, deklarationer, löpande redovisning, löne- och HR-tjänster, bolagsfrågor, omstruktureringar, bolagsbildningar, fusioner, likvidationer. Vi hjälper även gärna till med digitaliseringen av ditt företags bokföring. Bland våra kunder märks ägarledda aktiebolag, handelsbolag, enskilda firmor, stiftelser, ekonomiska och ideella föreningar, Bostadsrättsföreningar och samfällighetsföreningar. Vi har kontor både i Kungälv och i Stenungsund.

Behöver du ett aktiebolag snabbt så har vi färdiga lagerbolag som vi kan leverera inom några timmar.

Idag väljer många företag att outsourca sin lönehantering och vi tar då hand om hela löneadministrationen. Vi kan också hjälpa till med att sätta ihop personalhandböcker och personalpolicys.

Vi arbetar främst inom STO-regionen (Stenungsund-Tjörn-Orust) och i Kungälv men även Göteborg hör till våra större marknader. Genom att vi även arbetar digitalt så är ingen kund för långt borta för att vi skall kunna hjälpa dem. Vi är medlemmar i Srf konsulterna, Sveriges ledande branschorganisation inom redovisning och lön. MH Konsult arbetar enligt Svensk standard för redovisningsuppdrag, Rex och flera av våra medarbetare är auktoriserade redovisnings- eller lönekonsulter.

2018 utsågs MH Konsult till Årets tillväxtbyrå bland redovisnings- och revisionsbyråer i Västra Götaland och 2019 utsågs dåvarande ägarna Micael Henningsson och Anneli Larsson till Årets Företagare i Stenungsund. Det är vi mycket glada och stolta över.

2022-01-01 blev vi förvärvade av Talenom som har flera kontor utspridda i Sverige. Talenom kommer komplettera MH Konsults styrkor inom kvalitét i våra processer, kundnära relationer och med en proaktiv rådgivning.

MH Konsult Väst ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • MH Konsult Väst AB Redovisningskonsult, Kungälv - 1
  • MH Konsult Väst AB Redovisningskonsult, Kungälv - 2

MH Konsult Väst AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

MH Konsult Väst AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

12.12.2008

Org.nr:

5567727895

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

69201 Redovisning och bokföring

Exekutiva befattningar/Administration

Jimmy Mattias Dahmén

Extern firmatecknare

Juho Mikael Ahosola

Extern firmatecknare

Visar 4 av 5

Möjliga telefonnummerformat

03039401503-039 40 15030-39 40 150303-940 15