Om Melhus Friskvård

Etablerade företaget 1991 och har sen dess jobbat med friskvård, massage och akupunktur enligt Traditionell Kinesisk Medicin till privatpersoner och företag

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Melhus Friskvård Akupunktur, Göteborg - 1
  • Melhus Friskvård Akupunktur, Göteborg - 2
  • Melhus Friskvård Akupunktur, Göteborg - 3
  • Melhus Friskvård Akupunktur, Göteborg - 4
  • Melhus Friskvård Akupunktur, Göteborg - 5

Melhus Friskvård, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Melhus Friskvård

Kerstin

mer än ett år sedan

Återigen fick jag tillbaka full rörlighet, bort med strålningsvärk ända ut i handen. Detta tack vare Annes skickliga utförande av akupunktur. Några nålstick är inget jämförbart med ständig värk. Det är något jag äntligen insett. Underbart bemötande.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Efter en enda behandling som kändes mycket obehaglig med nervstötar och muskelspasmer som följd har jag efter 6 veckor fortfarande inte fått tillbaka känseln i vänstra handens fingrar. Det blir inga mer besök hos Melhus för mig.

Peter

mer än ett år sedan

Jag hade under sommaren blivit stel i min högerarm och hade en jobbig värk i axeln. Redan efter 3-4 behandlingar hos Anne var jag klart mycket bättre. Efter ca 2 månader och 7-8 behandlingar var jag nästan bra. Tack Anne!

Annika

mer än ett år sedan

Med god hjälp av Annes akupunktur fick hon igång min ägglossning med bra kvalitét på äggen.Trots att mina odds var ganska dåliga pga ålder blev jag äntligen gravid.

agnru

mer än ett år sedan

Efter 1,5 års problem med hälseneinflammation som inte kunnat avhjälpas med skolmedicin, blev jag rekommenderad akupuktur och fann Annes praktik. Efter en noggrann genomgång och behandling blev jag helt besvärsfri efter några dagar och har varit så i över ett år nu. Någon andra behandling behövdes inte i mitt fall. Har nu åter besökt henne för ett annat problem och blev lika väl och proffsigt bemött. Jag kan å det varmaste rekommendera henne.

Barbro

mer än ett år sedan

Anne,Du är den enda som fått min kropp att bli hel igen, Du är toppen.

Sofia

mer än ett år sedan

Sökte mig till Annne för att bli gravid!
Hon hjälpte mig med att få en fungerande mage vilket jag aldrig haft, dessutom försvann en obotlig ackne som jag haft sen tonåren. Anne är en mycket skicklig akupunktör som jag rekomenderar alla! Tänk vad mycket man kan få när man ser kroppen som en helhet.... nu väntar bara magen på att få växa utan gifter.. Tack Anne du är en pärla

Möjliga telefonnummerformat

070569451607-056 945 16070-569 45 160705-69 45 16070-5694516