Om Mekonomen Bilverkstad AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Mekonomen Bilverkstad AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTule Buss & Bilverkstad Emf Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.02.2002
Org.nr:5566242862
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Fathi Ben ZaiedOrdförande
Fathi Ben ZaiedLedamot
Rikard UtkovicLedamot
Emil Mohamed Sandgren Ben ZaiedSuppleant
Angelika ThorRevisor
Jenny Louise GenteleRevisorssuppleant

Omdömen om Mekonomen Bilverkstad AB

Gun Weckman

mer än ett år sedan

Mekonomen Tule Bilverkstad på Tulegatan och Hagagatan, bäst. Hjälpsamma, löser akuta problem, ställer upp direkt, förstår kunden. Bästa ever!!! Emil och hans team är föredömliga för bilverkstadsbranschen. Nu 10 år minst och det blir nog 10 år till.

Missnöjd

mer än ett år sedan

Dåligt kundbemötande med lögner i efterhand om vad rekonden egentligen innehåller och att det som står på hemsidan och groupon är felskrivningar.

Anonym användare

mer än ett år sedan

det bästa någonsin lämna in bilen en dag fick den samma dag

H

mer än ett år sedan

Mycket bra service och väldigt kunniga, ringde dagen innan och kunde komma dagen efter. Mycket proffsigt.

R

mer än ett år sedan

Ringde och frågade om en offert för byte av bromsskivor. När jag lämnade in bilen så fick jag även en skriftlig offert med priset.

När arbetet väl var klart (det tog en dag extra pga att de inte fått delarna i tid...) så ringde de och sa att det skulle bli 50% dyrare för att det var så mycket rost och det var så svårt att byta skivorna.

Jag vägrade och hänvisade till konsumenttjänstlagen §36 som tydligt reglerar sådant och därvid ska jag inte behöva betala mer än offerten givet att vi inte kommit överens om annat.

Dock hade de tagit fel på antalet skivor och i offerten bara tagit med en skiva, varför jag gick med på att betala den, men hade jag fått korrekt uppgift från början hade jag kanske valt märkesverkstad och fått orginaldelar istället, för i princip samma pris.

Arbetet och mekanikerna har jag inget att klaga på, det var bra på alla sätt och vis.

Missnöjd

mer än ett år sedan

Lämnade in min bil på service här för några veckor sen, och själva service gick snabbt, men blev dock dyrare än vad de hade lovat från början, samt ringde de inte och informerade om det innan jag skulle betala. De slarvade även bort mitt skadenummer från försäkringsbolaget som jag hade gett till de med tydliga instruktioner med vilket bolag det gällde med mera. När jag sedan ringde och frågade om de hade lämnat ett konstnadsförslag till försäkringsbolaget så sa ägaren till verkstaden att de hade de gjort. När jag inte hörde något på en vecka så ringde jag och frågade igen så visade det sig att så inte alls var fallet, försäkringsbolaget hade inte fått in några kostnadsförslag, vilket medförde att jag var tungen att ringa f-bolaget igen och be om det och sedan lämna det en andra gång till verkstaden. Mer ansvar för sina kunder bör man ta tycker jag, så jag rekommenderar inte den här verkstaden.

Kenneth/Hanna

mer än ett år sedan

Lämnade in bilen på service innan bilbesiktning. Bytte bromsar och skivor. Vid besiktning upptäcktes det att vissa bultar inte var åtdragna vilket innebar ombesiktning pga trafikfara. Dåligt jobb och merjobb för mig med bla ombesiktning

Gun Weckman

mer än ett år sedan

Så bra. Ställer alltid upp även med kort varsel, som alltid tycks vara mitt sätt att leva. Rekommenderas varmt. Finns inga bättre, tror jag. Ger också en känsla av trygghet varje gång. Har svårt att förstå vissa negativa kommentarer. Jag har bara lovord./Gun

Missnöjd numera ej kund

mer än ett år sedan

Lämnade in bilen för att montera stereo. De bröt av en plastdetalj till säkerhetsbältet bak. De gjorde en liten lackskada vid antenn fästet. Detta sa det inget om. De kunde inte lämna en prisoffert på jobbet och de höll inte utlovad deadline. Sammanfattning blir enkel och självklar: Undvik Mekonomen välj en mindre verkstad utanför tullarna som tar mer ansvar än att bara vara timanställd på ett stort företag. Dessutom slipper du indirekt också betala för Mekonomens TV-reklam.

Arg på klåpare

mer än ett år sedan

Skulle bara göra en vanlig service på en bil som gick helt korrekt. När jag kommer för att hämta bilden så har de haft sönder luftmassemätaren vid byte av luftfilter (sker bara vid klumpig hantering). De tog inte ansvar för sitt misstag utan lämnade ut en bil som var en ren trafikfara då jag fick stopp mitt på vägen (bilen dör vid användning av gasen) och jag fick stopp på 70 väg... Sen dessutom så tar de inte ansvar utan påstår att det inte är deras fel vilket gjorde att servicen kostade 1850 kr mer samt arbete. Lämna aldrig bilen där! Du blir lurad!

Snögubben

mer än ett år sedan

Gjort flera jobb. Kamremsbyte. Byte bussningar. Överlag nöjd. Stort plus att man fick ta med egna delar som de monterade. Bra priser.

Peter

mer än ett år sedan

Hur bra som helst. Kommer konsultera Mekonomen på Tulegatan för allt från och med nu. Rekommenderas å det varmaste !