Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB logo

Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB

Om företaget

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Västberga. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad "know how" med...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-744 45...
Adress

Elektravägen 43

12630 Hägersten


Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Västberga. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad "know how" med modern teknik och IT. Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Välkommen in till oss!

Våra tjänster

- AC-certifiering

- OHSAS 18001

- Bromsprovare

- Däckhotell

- Fleetverkstad

- Hjulinställning

- Biltvätt

- Kvalitetscertifierad

- Lackverkstad

- Kundbil

- ISO 14001

- Plåtverkstad

- Rekond

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri.

Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack ABs utvalda länkar

Omdömen

Hassan Heidarian

Mer än ett år sedan

Lämnade in en Avensis på lackning av skärm och dörr, bilen såg ut som ny polerad och tvättad hela bilen, fick bra...

Perre Lindstedt

Mer än ett år sedan

En uppdatering av omdömet är att de skall ha cred. för att de gjorde om jobbet och efter ett par vänder upp dit så...

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Utmärkt service, de har alltid ringt och kollat beställningen en gång till efter felsökningen.

Perre Lindstedt

Mer än ett år sedan

Hade bilen inlämnad i vintras och nu är missnöjet än idag påtagligt. Kan bara säga GRÄSLIGT dåligt tyvärr, hade bilen...

Svar från företaget

Väldigt tråkigt höra. Idag lackerar vi ca 10 objektet. Vi säger inte att fel inte inträffar, men om det blir fel så vill vi gärna åtgärda det.
Slipreper ä nåt som vi själva anmärker det , så är det nåt problem , vill vi gärna åtgärda det o vi kan oxå står för en lånebil som vi kan erbjuda utan extra kostnad.
Vi beklagar verkligen ditt missnöje o vill verkligen hjälpa dig med det.
Mvh
Ramin

E

Erik

Mer än ett år sedan

Dubblar priset lägger till arbete som ej genomförts.
Håller ej avtalad reparationstid!
Sämst i stan

Svar från företaget

Vi reparerar ca 15 bilar om Dan det kan hända nån gång att man gör misstag, men man lär sig verket dag av sina misstag.
Idag är vi en ackrediterad verkstad & det betyder att vi är en kontrollerad verkstad.
Detta missnöje tar jag med mig i styrelse möte & försöker att reda ut det. Vi uppskatta om du kan kontakta oss., blir det lite enklare för oss.
Verkstad chef
Tomas

K

Kenet

Mer än ett år sedan

Det kändes trygg att lämna bilen till Västberga Plåt & Lack , & när Jag hämtade bilen så hade de tvättat...

Svar från företaget

Vill gärna veta mer om det.
vi har varit verksamma i ca 7 år & om det finns nån missnöjd kund vill vi gärna att kunden kontakta oss så att vi bli bättre.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB

Omsättning

12 203 tkr

Vinstmarginal

0.90 %

Anställda

9

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Västberga Plåt & Lack AB

Org.nr:

5567858039

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

45202 Bilplåt- och billackeringsverkstäder, bilglasmästerier

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

13.07.2009

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Kategorier
Sökord
Bilverkstad, Däck, skadeverkstad, rostskyddsbehandlingar, autoservice, bilskadereparationer, vevaxelslipning, autoverkstad, billagning, ac-påfyllning, ac-reparationer, dieselservice, Kylare, ac-service, framvagnsinställningar, bildiagnoser, verkstad, effektmätningar, veteranbilsrenoveringar, däckmontering, bromsprovare, cylinderfodring, laga, stenskottslagning, karosserireparationer, parkeringsskador, topplocksrenovering, Bilelektronik, bilspa, bilrep, hjulinställningar, motorreparationer, dieseloptimering, fyrhjulsinställningar, bilvård, allbilsverkstad, avgasmätningar, bilservice, vertikalappbilverkstad, besiktningsarbeten, lastbilslackering, bromsreservdelar, aircondition, skåpbilsreparationer, ad-verkstad, Fälgar, bilrenoveringar, däckbyten, krockskador, lastbilsservice, balansering, bilplastreparationer, rostskyddstest, Reparera, fordonsreparationer, dieselreparationer, spinnbalansering, bromsarbeten, kupésanering, släpvagnsreparationer, aluminiumsvetsning, bromsrenoveringar, fullservice, bilmek, försäkringsskador, bilverkstäder, husbilsservice, bilreservdelar, bilunderhåll, bromsreparationer, sprickindikering, kylarservice, bakvagnsinställningar, etanolkonvertering, automatlådereparationer, däckreparationer, personbilsreparationer, rekonditionering, rostlagningar, cylinderborrning, inställning och justering, motorrenoveringar, verkstäder, lastbilsreparationer, däckservice, bilinbrottsskador, bilplåtsarbeten, motorskador, serviceverkstad, veteranbilsreparationer, motorservice, abs bromsar, ac-verkstad, efterkontroller, bilriktning, karosseriändringar, vevaxelrenovering, alkolås, katalysatorbyten, motortrimning, sportbilsreparationer, katalysatorreparationer
Möjliga telefonnummerformat

087444500

08-744 45 00

087-44 45 00

0874-445 00