Om Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Västberga. Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad "know how" med modern teknik och IT. Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. Välkommen in till oss!

Våra tjänster

- AC-certifiering

- OHSAS 18001

- Bromsprovare

- Däckhotell

- Fleetverkstad

- Hjulinställning

- Biltvätt

- Kvalitetscertifierad

- Lackverkstad

- Kundbil

- ISO 14001

- Plåtverkstad

- Rekond

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri.

Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB Bilverkstad, Stockholm - 1
  • Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB Bilverkstad, Stockholm - 2
  • Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB Bilverkstad, Stockholm - 3

Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVästberga Plåt & Lack AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande13.07.2009
Org.nr:5567858039
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45202 Plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Nadia MohiedinOrdförande
Javad Fazel Najaf AbadiVerkställande direktör
Nadia MohiedinLedamot
Javad Fazel Najaf AbadiLedamot
Senad DacicSuppleant
Niklas Kenneth MakalRevisor

Omdömen om Mekonomen Bilverkstad - Västberga Plåt & Lack AB

Hassan Heidarian

mer än ett år sedan

Lämnade in en Avensis på lackning av skärm och dörr, bilen såg ut som ny polerad och tvättad hela bilen, fick bra pris på 6000mil service också
då fick jag Mekonomen väg asistance ett år på köpet

Anonym användare

mer än ett år sedan

Utmärkt service, de har alltid ringt och kollat beställningen en gång till efter felsökningen.

Erik

mer än ett år sedan

Dubblar priset lägger till arbete som ej genomförts.
Håller ej avtalad reparationstid!
Sämst i stan

Svar från företaget

Vi reparerar ca 15 bilar om Dan det kan hända nån gång att man gör misstag, men man lär sig verket dag av sina misstag.
Idag är vi en ackrediterad verkstad & det betyder att vi är en kontrollerad verkstad.
Detta missnöje tar jag med mig i styrelse möte & försöker att reda ut det. Vi uppskatta om du kan kontakta oss., blir det lite enklare för oss.
Verkstad chef
Tomas

Perre Lindstedt

mer än ett år sedan

En uppdatering av omdömet är att de skall ha cred. för att de gjorde om jobbet och efter ett par vänder upp dit så ser bilen ut som en bil nu dvs. läskigt mycket bättre än första gången. Så nu kan man titta på bilen i släpljuset igen :)

Perre Lindstedt

mer än ett år sedan

Hade bilen inlämnad i vintras och nu är missnöjet än idag påtagligt. Kan bara säga GRÄSLIGT dåligt tyvärr, hade bilen inlämnad för bucklor på dörr, första gången jag kom dit efter lackning trodde jag att det var ett skämt, såg riktigt dåligt ut, gång nummer två så såg det ok ut......trodde jag vilket jag fick erfara när jag hade haft bilen ett tag och råkade slänga ett öga på bilen i motljuset, vågigt och sunkig lack där man ser sliprepor i lacken solskenet som jag upptäckte i somras. Samt att en utav personalen sa att jag var petig???Yippee NOT. Skulle och kommer inte att rekommendera folk att lämna in bilen där.

Svar från företaget

Väldigt tråkigt höra. Idag lackerar vi ca 10 objektet. Vi säger inte att fel inte inträffar, men om det blir fel så vill vi gärna åtgärda det.
Slipreper ä nåt som vi själva anmärker det , så är det nåt problem , vill vi gärna åtgärda det o vi kan oxå står för en lånebil som vi kan erbjuda utan extra kostnad.
Vi beklagar verkligen ditt missnöje o vill verkligen hjälpa dig med det.
Mvh
Ramin

Kenet

mer än ett år sedan

Det kändes trygg att lämna bilen till Västberga Plåt & Lack , & när Jag hämtade bilen så hade de tvättat bilen.
Väldigt fin verkstad

Svar från företaget

Vill gärna veta mer om det.
vi har varit verksamma i ca 7 år & om det finns nån missnöjd kund vill vi gärna att kunden kontakta oss så att vi bli bättre.

Sökord

BilverkstadDäckskadeverkstadrostskyddsbehandlingarautoservicebilskadereparationervevaxelslipningautoverkstadbillagningac-påfyllningac-reparationerdieselserviceKylareac-serviceframvagnsinställningarbildiagnoserverkstadeffektmätningarveteranbilsrenoveringardäckmonteringbromsprovarecylinderfodringlagastenskottslagningkarosserireparationerparkeringsskadortopplocksrenoveringBilelektronikbilspabilrephjulinställningarmotorreparationerdieseloptimeringfyrhjulsinställningarbilvårdallbilsverkstadavgasmätningarbilservicevertikalappbilverkstadbesiktningsarbetenlastbilslackeringbromsreservdelarairconditionskåpbilsreparationerad-verkstadFälgarbilrenoveringardäckbytenkrockskadorlastbilsservicebalanseringbilplastreparationerrostskyddstestReparerafordonsreparationerdieselreparationerspinnbalanseringbromsarbetenkupésaneringsläpvagnsreparationeraluminiumsvetsningbromsrenoveringarfullservicebilmekförsäkringsskadorbilverkstäderhusbilsservicebilreservdelarbilunderhållbromsreparationersprickindikeringkylarservicebakvagnsinställningaretanolkonverteringautomatlådereparationerdäckreparationerpersonbilsreparationerrekonditioneringrostlagningarcylinderborrninginställning och justeringmotorrenoveringarverkstäderlastbilsreparationerdäckservicebilinbrottsskadorbilplåtsarbetenmotorskadorserviceverkstadveteranbilsreparationermotorserviceabs bromsarac-verkstadefterkontrollerbilriktningkarosseriändringarvevaxelrenoveringalkolåskatalysatorbytenmotortrimningsportbilsreparationerkatalysatorreparationer

Möjliga telefonnummerformat

08744450008-744 45 00087-44 45 000874-445 00