Om Mekonomen Bilverkstad / Jn Autosport AB

På Kaptensgatan i Hässleholm finns en riktigt bra bilverkstad med inriktning på att utföra service och reparationer av personbilar och lätta lastbilar oavsett märke. Verkstaden på ca 300 m2 är välutrustad, effektiv och personlig. Vi har även en bilhall med ett urval begagnade bilar. Som Mekonomenverkstad sedan flera år har vi även ett stort urval av reservdelar.

Våra tjänster

- Service

Vår tro är att ett serviceprogram som noggrant testats och tagits fram av biltillverkaren skall gälla hela bilens livslängd och är inget man ska slarva med.

- AC-reparation

Oavsett om din bil behöver en AC-service eller AC-rengöring så hjälper vi dig. Våra mekaniker är utbildade och certifierade för att få handskas med AC-utrustning, tömma, väga, rengöra och återfylla köldmedia.

- Olje-/bromsvätskebyte

I de flesta bilar är bromsvätskan hygroskopisk vilket innebär att den drar till sig fukt och att den därför måste bytas med jämna mellanrum, enligt biltillverkarna vartannat år om inte annat anges i serviceplanen.

- Strålkastarrenovering

Istället för att köpa nya strålkastare som kostar mycket pengar kan du nu renovera dina gamla för en mycket lägre kostnad. Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan.

- Felsökning av bilen

Idag kan vi snabbt se ifall det finns något du behöver tänka på angående din bil.

- Kamremsbyte

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Mekonomen Bilverkstad / Jn Autosport AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnJN Autosport Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.03.2012
Org.nr:5568860851
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Fitim SalihuOrdförande
Fitim SalihuLedamot
Burim SalihuLedamot
Sofije SalihuSuppleant
Per Magnus PerssonRevisor

Omdömen om Mekonomen Bilverkstad / Jn Autosport AB

Bengt Persson

mer än ett år sedan

Min dotter och svärson har nu väntat 7 veckor på att få tillbaka sin bil efter att Mekonomen i Hässlehom skulle byta ut motorn. Skäms- det ska inte ta så lång tid och de har en negativ attityd till paret. Deras chef svarar inte heller då de försökt nå honom. Dåligt Konsumentverket är kontaktat.