Mekonomen Bilverkstad / Jn Autosport AB logo

Mekonomen Bilverkstad / Jn Autosport AB

Om företaget

På Kaptensgatan i Hässleholm finns en riktigt bra bilverkstad med inriktning på att utföra service och reparationer av personbilar och lätta lastbilar oavsett märke. Verkstaden på ca 300 m2 är välutrustad, effektiv och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0451-896...
Adress

Kaptensgatan 25

28149 Hässleholm


Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

På Kaptensgatan i Hässleholm finns en riktigt bra bilverkstad med inriktning på att utföra service och reparationer av personbilar och lätta lastbilar oavsett märke. Verkstaden på ca 300 m2 är välutrustad, effektiv och personlig. Vi har även en bilhall med ett urval begagnade bilar. Som Mekonomenverkstad sedan flera år har vi även ett stort urval av reservdelar.

Våra tjänster

- Service

Vår tro är att ett serviceprogram som noggrant testats och tagits fram av biltillverkaren skall gälla hela bilens livslängd och är inget man ska slarva med.

- AC-reparation

Oavsett om din bil behöver en AC-service eller AC-rengöring så hjälper vi dig. Våra mekaniker är utbildade och certifierade för att få handskas med AC-utrustning, tömma, väga, rengöra och återfylla köldmedia.

- Olje-/bromsvätskebyte

I de flesta bilar är bromsvätskan hygroskopisk vilket innebär att den drar till sig fukt och att den därför måste bytas med jämna mellanrum, enligt biltillverkarna vartannat år om inte annat anges i serviceplanen.

- Strålkastarrenovering

Istället för att köpa nya strålkastare som kostar mycket pengar kan du nu renovera dina gamla för en mycket lägre kostnad. Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan.

- Felsökning av bilen

Idag kan vi snabbt se ifall det finns något du behöver tänka på angående din bil.

- Kamremsbyte

Mekonomen Bilverkstad / Jn Autosport ABs utvalda länkar

Omdömen

Bengt Persson

Mer än ett år sedan

Min dotter och svärson har nu väntat 7 veckor på att få tillbaka sin bil efter att Mekonomen i Hässlehom skulle byta...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Mekonomen Bilverkstad / Jn Autosport AB

Omsättning

5 748 tkr

Vinstmarginal

-4.10 %

Anställda

5

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Mekonomen Bilverkstad / Jn Autosport AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

JN autosport aktiebolag

Org.nr:

5568860851

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

45201 Bilserviceverkstäder, ej specialiserade

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

01.03.2012

Exekutiva befattningar/Administration
Fitim Salihu

Ordförande

Sofije Salihu

Suppleant

Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

045189672

04-518 96 72

045-18 96 72

0451-896 72