Om företaget

Meag Va-system AB är ett familjeföretag som bidrar med produkter, erfarenhet och kunskap för bästa va-lösningar.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
010-455 24...
Adress

Elektronvägen 1

14149 Huddinge

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Meag Va-system AB är ett familjeföretag som bidrar med produkter, erfarenhet och kunskap för bästa va-lösningar.

Rådgivning

Vi är specialister på va-lösningar i betong som vägleder våra kunder fram till bästa resultat. Kunderna, som är de yrkesverksamma på vår marknad, har vi en nära relation med.

Med ett djupt rotat engagemang och med lång erfarenhet så krånglar vi inte till det utan det är alltid enkelheten vi eftersträvar. Varje projekt är unikt och det anpassar vi oss till. Vi har inga standardlösningar som vi råder våra uppdragsgivare att välja.

Som utpräglade specialister vet vi att långsiktig trygghet är viktigt när det gäller va-system. Därför arbetar vi med prefabricerade produkter i betong som grund i våra förslag och vi lägger stor kraft på att utveckla nya innovativa lösningar i varje projekt. Du som kund ska känna att du har med proffs att göra, ja riktiga specialister, helt enkelt..

Utbildningar

Vi erbjuder utbildning på plats ute hos dig. Hur man på bästa sätt lägger rör är ett exempel på detta. Ett annat är att vi beskriver nya produkter och nya lösningar för dem som ska utföra jobbet. Utbildningarna utförs av våra specialister inom sina respektive områden.

I samband med att vi levererar rör, brunnar eller anläggningar till entreprenören så erbjuder vi oss att komma ut till er på arbetsplatsen för att där ge information och utbildning till berörda personer. Det kan exempelvis gälla handhavande och byggande av rörledning.

Projektörer och beställare kan med fördel kontakta vårt närmaste säljkontor för ett kostnadsfritt möte.

Vi informerar om betongrörens egenskaper och de fördelar som rörmaterialet har. Vi kan även ge riktad information om speciella avskiljare, pumpstationer, brunnar och andra objektspecifika produkter.

Betongrör och rördelar

ALFA RÖR är varumärket som står för gummiringstäta va-produkter i betong. De används till självfallsledningar i dag- och spillvattennätet samt till ledningar för lågtryck, upp till 50 mvp.

Fogarna tätas med ingjuten (PG) eller medlevererad (MG) gummiprofil i kvalitet EPDM eller SBR och är av typ WC enlig SS-EN 681-1. Vid behov av en tätning som är resistent mot kontinuerligt oljeförorenat vatten används nitrilgummi (NBR) av typ WG enligt standarden.

Rörens hållfasthetsegenskaper beskrivs genom begreppet hållfasthetsklass. Rörens användningsområde beskrivs i Svenskt Vattens Publikation P 99, Betongrör för allmänna avloppsledningar, januari 2016.

ALFA Oljeavskiljare och anläggningar

Inom varumärket ALFA RÖR finns en bred produktgrupp inom avskiljare och anläggningar. Det är Sand- och Slamavskiljare för rening av suspenderat slam hos främst dagvatten.

Gravimetriska Oljeavskiljare i klass I och II för spill- och dagvatten, ofta i kombination med slamavskiljare eller med by-pass funktion. Till oljeavskiljare hör typerna Koalescensoljeavskiljare för spillvatten och Lamelloljeavskiljare för dagvatten.

Fettavskiljare för markförläggning är utförda enligt Svensk Standard. Tungmetallavskiljare för främst dagvatten men kan förekomma i fordonstvättar eller verksamheter där man befarar höga metallhalter. ALFA Anläggningar är bl.a utjämningsmagasin, ventilbrunnar, vattenåtervinningstankar samt olika kombinationer av tankar och avskiljare. ALFA Slamavskiljare avser rening av hushållsspillvatten, BDT+KL, och med kompletterande reningssteg för fosforrening.

ALFA Pumpstation

Pumpstationer för spillvatten eller dagvatten, med eller utan överbyggnad, tillverkas av oss och levereras nyckelfärdiga med kort varsel.

Vi har nära samarbete med flera pumptillverkare men ofta önskar beställaren en pumpsump med Xylem’s självrensande TOP-geometri. Vanligt då med dubbla Flygt-pumpar ur N-serien.

Meag Va-Systems utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Meag Va-System

Omsättning

126 467 tkr

Vinstmarginal

8.90 %

Anställda

83

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Meag Va-System finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

MEAG VA-System AB

Org.nr:

5561661454

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

23610 Industri för byggnadsbetongvaror

46769 Partihandel med övriga insatsvaror

46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial

46742 Partihandel med VVS-varor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

28.06.1972

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0104552410

01-045 524 10

010-455 24 10

0104-55 24 10

010-4552410