Se på karta

matttrasor 

gav 169 företag inom detta område

Matt-Seppo HB

Idrottsgatan 251470 Grimsås
logo

Hos oss hittar du annorlunda material för handvävda mattor. Allt från trikåmattrasor och specialband till veckgarn och stränggarn.

Garn & Hantverkshuset

Stängt

Ängsvägen 644431 Stenungsund
logo

Garn & Hantverkshuset är Stenungsunds ledande garn- och handarbetesaffär, en guldgruva för dig med handarbetsintresse. Kom in och låt dig inspireras av vårt breda sortiment!

Gula huset

Öppet

Kjelléns väg 152173 Kinnarp

Gula Huset som har Garn från Järbo; Sandnes o Viking. Tyg, Mattvarp, Mattrasor och Pyssel.

Garnakuten i Luleå AB

Stängt

Kungsgatan 20B97234 Luleå
logo

Vi är ett familjeföretag som numera satsar helt på försäljning av garner med tillbehör och har därför bytt namn på butiken till Garnakuten i Luleå. I och med namnbytet har vi helt slutat med försäljning, rep och service av symaskiner.

Olofsfors Garn & Tyg AB

Öppet

Storgatan 1391433 Nordmaling
logo

Välkommen till Olofsfors Garn & Tyg! I vår butik hittar du bl a garn, hemtextil, gardiner, metervaror, möbeltyger, sybehör och gardinstänger (Hasta). Även en del modetyger har vi, mest trikå men också lite klassiska kjol- och byxtyger. Vi har ett brett utbud av färdigsydda gardiner i standardmått. (I syateljén syr vi gärna upp gardiner efter specialmått). Vi har ett stort utbud av garn från bl. a Sandnes Garn, Viking Garn, Permin m fl. Välkommen in!

K D Textil

Öppet

Industrivägen 2178672 Dala-järna
logo

I vår butik i centrala Dala-Järna kan vi erbjuda ett personligt utvalt sortiment i fråga om mode-och gardintyger, garn, broderier och sybehör.

Sörskogens Handarbeten

Stängt

Sörskogen Stenberga 53294 Skara
logo

Välkommen till Sörskogens Handarbeten. Vi har garnet till din stickning. Kontakta oss gärna för mer information!

Fru Olesen Garn & Design AB

Öppet

Hammarnäs 50083791 Mattmar
logo

Välkommen till den lilla webbutiken med inriktning mot garner i naturmaterial. Företaget präglas av personlig service, behöver ni hjälp med färgval, val av storlek utifrån mönstret, stöter ni på problem med stickningen är jag inte

Bladhs Eftr. AB

Öppet

(5)

Sevedegatan 2759837 Vimmerby
logo

Textilkammaren i Göinge HB

Öppet

Brobyvägen 628947 Glimåkra
logo

"Den lilla butiken med det stora sortimentet". Den frasen beskriver Textilkammaren gott och väl, det är en liten butik belägen i Glimåkra. Men man skall inte låta sig luras av den lilla butiken, för därinne finns en uppsjö av olika tyger, garner, broderier osv. Varmt välkomna!

Svadlings Kläder / Carinas Garn o Broderi

Öppet

Mårtsbovägen 379021 Bjursås
logo

Försäljning av herr- dam- och barnkläder. Butiken har även en garnhörna.

Föreningen Handarbetets Vänner U P A

Djurgårdsslätten 82-8411521 Stockholm
logo

Vår vision: HV är ett aktivt och utåtriktat centrum för utbildning, utveckling, tillverkning och experiment av avancerade textilier och design. HV bevarar och vidareutvecklar avancerad hantverkskompetens för att möta nya konstnärliga och formmässiga uttryck.

Broderi & Garn Drottninggatan

Öppet

Drottninggatan 3141114 Göteborg
logo

Hos oss hittar du alla slags garner i vårt sortiment, prisvärda basgarner, exklusiva lyxmaterial och allt däremellan. Sitt ner en stund och bläddra i magasin, kataloger och pärmar med massor av mönster för hela familjen. Vi har även allt du behöver för ditt broderiprojekt, handarbetsvävar, broderigarner av olika slag men också färdiga broderikits i ett stort urval.

Garntorget

Stängt

Gustav III:s torg 83134 Östersund
logo

Garntorget är en butik som ligger mitt i Östersunds Centrum. Hos oss finns både garn, sybehör, vaxdukar, mönster, vävdukar och broderier. Butiken finns på busstorget mitt emot mittpunkten.

IngaLills Handarbeten

Storgatan 1970361 Örebro

Stortorgets Handarbeten HB

Nygatan 13660231 Norrköping
logo

Den lilla butiken med det stora utbudet. Vi har allt från Garn, Broderier och allt med som har med handarbeten att göra! Varmt välkommen!

Hedängens Ull & Garn

Nissaråsvägen 3043898 Hindås
logo

Nedergårdens Garn

Öppet

Stationsvägen 12D51734 Bollebygd
logo

Välkommen till vår ladugård på 1000 kvm. Fylld av vackra ting, virk och stickning samt en stor vävstuga med ca 20 vävstolar. Välkommen!

Mattvävsboden

Öppet

Rallsta-berg 11973491 Hallstahammar
logo

Vi säljer vävmaterial och vävredskap. Stort urval av garner och trasor i alla färger. Leverans till hela Sverige via postorder.

Knit4u of Sweden AB

Stängt

Björnvägen 1418150 Lidingö
logo

Knit4u säljer stickpaket med egen design och egna garner.Vi har stickdesign för nybörjare men även för dem som har lång erfarenhet. i Säljer kvalitetsgarner såsom svensk gotlandsull, mohair, merino och silke. Vi gör design som följer klädmodet med lång hållbarhet.

Vävboden i Hyllinge

Stängt

Ejdergatan 626574 Hyllinge
logo

Våren 1989 startade Vävboden i Hyllinge med vävkurser och försäljning i liten skala. Intresset för vävning var större än väntat.Till följd av detta har vårt sortiment utökats.Idag kan vi erbjuda de flesta garnkvaliteter och färger,huvudsakligen från Holma-Helsinglands. Utbudet av mattrasor är stort, både trikå och bomullstrasor. Dessutom kan vi erbjuda vävredskap från G.Andersson vävskedsfabrik. Knyppling,garn och redskap har vi också. Öppet Onsdagar 16:00 - 18:30 Övrig Tid enligt överenskommelse

Höga Kusten Garn

Öppet

Omne 14387398 Nordingrå
logo

Välkommen till Höga Kusten Garn & tillbehör! Vad roligt att du hittat till oss! Vi finns till för att väcka skaparglädje och inspirera till kreativitet. Här kan du köpa ullgarner av fin kvalité från vårt vackra Skandinavien. I nuläget finns ullgarner från Ullcentrum i Sverige och Rauma Garn i Norge. Det är fantastiskt fina garner från får strövande på ägor i respektive land! Det finns också andra härliga material som alpacka, merinoull, bomull och mycket annat. Vi vill tänka på miljön genom att erbjuda naturmaterial så långt det är möjligt och genom att ta materialet från närområdet dvs från de nordiska länderna. Läs gärna mer på "Om oss"-sidan. Glatt handarbete på er alla!

KnittingRoom

Öppet

(1)

Prognosgatan 350464 Borås

Atelje Margaretha (butik)

Öppet

(2.67)

Prognosgatan 350464 Borås

Wahlman Textil Import AB

Stängt

Östra Stationsvägen 4682960 Gnarp