Om Mattsons Bygg & Järn I Mora AB

Du vet precis hur det känns när du har startat ett projekt. När allt finns framför dig och det bara finns möjligheter. Allt är på plats så det är bara att ta sats. Det är bara att bygga och låta din dröm bli sann. När du ska bygga bra, ja då är BOLIST att föredra. Här finns alla tillbehör och material till dina projekt. Förutom ett brett sortiment av bra produkter erbjuder vi också kunskap, service och goda råd. Kom till din lokala bygg- och järnhandel, Mattsons Bygg & Järn i Mora.

Färg

Är det dags att sätta färg på hemmet eller ge väggarna ett nytt liv? Då kanske du letar efter inomhusfärg, utomhusfärg, lacker, oljor eller metallfärger. Innan du målar får du inte glömma att göra rent ytan du ska måla eller olja in. Då kommer färgen att fästa bättre och du få bättre slutresultat. Vi på BOLIST har ett stort sortiment av färg och oljor och vi säljer även rollers, sprayer och träskyddsmedel. Vi har samlat allt för att du ska kunna handla på ett och samma tillfälle.

Elverktyg

Letar du efter ett verktyg som kan användas till många olika saker? Då ska du införskaffa dig ett multiverktyg. Ett multiverktyg kan användas för att slipa, kapa, såga eller skrapa och klarar av ett flertal olika material. Dessutom finns det ett många tilläggsprodukter du kan köpa till som ger multiverktyget ännu fler användningsområden. Ett multiverktyg är inte bara praktiskt att använda utan den sparar även plats då du har fler verktyg i ett. BOLIST erbjuder ett stort sortiment med multiverktyg samt tillbehör som kan såga i ytbehandlat plåt, i hårt trä, i icke järnhaltiga material eller i syntetmaterial.

Maskiner

Ska du renovera eller bygga nytt kommer du behöva maskiner och verktyg till ditt byggprojekt. Letar du efter borrmaskiner, skruvar, elverk, betong, hyvlar, kompressorer eller sågar? Behöver du en dammsugare, trädgårdsredskap, spik och klammer, fräsar eller multiverktyg? BOLIST har ett stort sortiment med verktyg och maskiner och vi har samlat allt du behöver med kända varumärken, kvaliteter och bra priser.

Byggmaterial

Går du i bygg eller renoveringstankar och behöver byggmaterial till ditt projekt? Vi på BOLIST har ett stort sortiment av byggmaterial med allt ifrån produkter som du använder när du ska bygga tak, när du ska mura, isolera, gipsa till uppsättning av innertak och golvläggning. Något att tänka på är att inte glömma alla produkter som du behöver ditt projekt, använd till exempel foam vid golvläggning så blir det isolerande, stegdämpande samt ett planare underlag.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Mattsons Bygg & Järn I Mora AB Byggvaror, Mora - 1
  • Mattsons Bygg & Järn I Mora AB Byggvaror, Mora - 2
  • Mattsons Bygg & Järn I Mora AB Byggvaror, Mora - 3
  • Mattsons Bygg & Järn I Mora AB Byggvaror, Mora - 4
  • Mattsons Bygg & Järn I Mora AB Byggvaror, Mora - 5

Mattsons Bygg & Järn I Mora AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMattsons Bygg & Järn i Mora Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.10.1989
Org.nr:5563741544
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47522 Specialiserad butikshandel med järn- och VVS-varor

Exekutiva befattningar/Administration

Erik Lennart HolminOrdförande
Svarf Lars Johan JönssonLedamot
Erik Lennart HolminLedamot
Eva Carina BergSuppleant
Anders Robin LindkvistRevisor

Omdömen om Mattsons Bygg & Järn I Mora AB

Brasserie Pineau

mer än ett år sedan

Ringde att jag behövde påfyllning på gasolflaskor kl 15.00 var dom på plats och bytte dom stor eloge.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

02501006102-501 00 61025-01 00 610250-100 61