Om Matbyrån

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Omdömen om Matbyrån

Anonym

mer än ett år sedan

Tyvärr mycket missnöjda med catering och service vid vårt bröllop där Annars Vin och Gastronomi stod för huvudrätt och personal. Framförallt irriterade över det mycket arroganta och otrevliga bemötande vi fick av en av ägarna av företaget. Det finns en lång lista av vad vi är missnöjda med; tex glömde vår kontakt på Annars bort vårt förta möte och bad sedan inte ens om ursäkt. Huvudrätten serverades knappt ljummen. Vår kontaktperson bad mig inte ringa honom alls då jag dagar före bröllopet ringde och förhörde mig om ett par saker (för han låg på stranden och ville inte bli störd). Personalen var långsam med att duka av efter varje rätt och göra i ordning nästa rätt. Laktosfri efterrätt serverades inte trots skriftliga instruktioner om detta. Personalen (som Annars intygat var erfaren) blandade alldeles för starka drinkar (50/50). Vår kontakt på Annars tyckte han visste allt, men det visade sig att han hade fel på ett flertal punkter vad gäller hur middagen skulle planeras för att flyta på (tex framtagning av fryst efterrätt mm.) och hade hela tiden igenom en arrogant attityd när vi kom med förslag. Vi skulle aldrig anlita Annars Vin och Gastronomi igen och känner stor besvikelse över att middagen (och baren) på vårt bröllop inte blev som vi hoppats.

Ingrid

mer än ett år sedan

Wow, ett proffsigare bemötande från första kontakt till genomförande har jag aldrig mött. Och jag har beställt i 20år....

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

040651319504-065 131 95040-651 31 950406-51 31 95040-6513195