Se på karta

mataffär stockholm 

gav 1926 företag inom detta område

Karlavägen 5611449 Stockholm
logo

Vi vill sälja den goda maten.Personligt engagemang, butiksgrillat kött och italienska marmorgolv. På ICA Supermarket Esplanad är upplevelsen lika viktig som maten. Sedan den gamla biografen gjordes om till butik under 80-talet har det mesta förändrats, men känslan av tradition och kultur lever kvar, om än i modern tappning. Esplanad är en färskvarubutik med en härlig känsla av saluhall. Vi vill ge dig som kund en hög kvalitet samt en lyxig känsla i vardagen. Välkomna in i butiken!

Dalens allé 512131 Enskededalen
logo

Välkommen till ICA Supermarket! En riktigt bra matbutik med personlig service, postombud och även uttagsautomat.I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

(4)

Bergviksvägen 9116763 Bromma
logo

Vi strävar efter att vara det ledande detaljhandelsföretaget med fokus på mat och måltider. Vi gör dagen enklare för våra kunder.

Kolonnvägen 2016970 Solna
logo

ICA Gruppen AB (publ) är ett ledande detaljhandelsföretag med fokus på mat och hälsa.

(4.5)

Johan skyttes väg 25312534 Älvsjö
logo

Välkommen till Nacka Köttprodukter.Hamburgerproducenten som tänker på framtiden och tillverkar med miljöansvar Vi har funnits sedan början av 1980-talet och tillverkar hamburgare av högsta kvalité.Fabriksförsäljning till privatpersoner under ordinarie öppettider. Betalning SWISH.

(2)

Smedsbacksgatan 111539 Stockholm
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Rökubbsgatan 411559 Stockholm
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

(2.67)

Tungelstavägen 2413734 Västerhaninge
logo

Välkommen till din ICA Supermarket i Västerhaninge, vi bryr oss!

(4.25)

Arholma norra byväg 176454 Arholma
logo

Arholma Handel är en åretruntöppen butik och erbjuder det mesta för de flesta.

(3)

Skärholmsplan 112748 Skärholmen
logo

Med vårt breda etniska sortiment hittar du mat till alla och för alla tillfällen. Beställ varor från vår hemsida och få varorna hemkörda. Välkomna!

(3)

Sparbanksvägen 3012932 Hägersten
logo

I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

Svartsö Lådna 52713033 Gällnöby
logo

Vår minilivsbutik tillhandahåller drivmedel, livsmedel, gasol, båttillbehör samt driver ett enklare café. Välkommen!

(1)

Gribbylunds torg 2A18765 Täby
logo

ICA Närabutiker hittar du över hela landet, från norr till söder. ICA Nära är den personliga butiken som välkomnar sina kunder att handla enkelt och prisvärt – varje dag.

Allmogeplatsen 1017730 Järfälla
logo

Din livsmedelsbutik med varor från hela världen. Här hittar du även högkvalitativ chark och Grönsaker

Ullevivägen 419740 Bro
logo

Att arbeta med förädling av havets gåvor, att skapa delikatesser för glada, vänliga stunder vid de svenska matborden är en ansvarsfull uppgift. Det kräver kunskap. Välkommen att kontakta oss för mer information!

(3.88)

Tumba torg 314730 Tumba
logo

Vi är ett klassiskt konditori och bageri med massor av traditionella godsaker. Luncher och fika Maträtter och tillstånd för starköl och vin tårtor och smörgåsar. Välkomna!

Tappvägen 31F16878 Bromma
logo

Välkommen till din lokala obemannad livsmedelsbutik, butiken är tillgängligt för alla som har ett Mobilt Bank-ID, dygnet runt 24/7. Butiken är utrustad med senaste, modernaste och säkraste skyddsutrustning för din trygghet!

(4)

Edebovägen 776343 Hallstavik
logo

Tempo Roslagshallen är en familjär fullsortimentsbutik i hjärtat av Häverödal.Lokalerna är helrenoverade och ordentligt moderniserade sedan hösten 2021 vilket gör oss till en tillgänglig och uppskattad butik av våra underbara kunder.Vi är ett glatt gäng med högt driv för att försöka överträffa era förväntningar varje gång ni besöker oss! Varmt välkomna!

(2.14)

Ösmo centrum 514830 Ösmo
logo

Välkommen till oss önskar Henrik Eriksson med personal. Vi fyller varje dag på med nya färskvaror som förgyller din vardag.

(2.82)

Abrahamsbergsvägen 816830 Bromma
logo

På ICA Abrahamsberg vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment.

Henriksdalsringen 11713132 Nacka
logo

ICA Närabutiker hittar du över hela landet, från norr till söder. ICA Nära är den personliga butiken som välkomnar sina kunder att handla enkelt och prisvärt – varje dag.

(1.67)

Odengatan 4011351 Stockholm
logo

Välkommen till ICA Baronen!

Tunnlandet 1-316836 Bromma
logo

ICA Supermarket Brommaplan - din färskvarubutik i Västerort.

(3.25)

Mälarö torg 117830 Ekerö
logo

Vardag eller fest? Vi har det du behöver.I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!