Se på karta

mataffär göteborg 

gav 616 företag inom detta område

Hemköp Nordenskiöldsgatan

Nordenskiöldsgatan 13-1741309 Göteborg
logo

Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. I många av våra butiker kan du finna manuella fisk- och köttdiskar och kunniga och duktiga kockar, kallskänkor och matinspiratörer som gärna ger dig tips till helgens middag eller den större festmåltiden.Varmt välkommen till oss.

ICA Maxi Stormarknad Torslanda

(2.33)

Gamla flygplatsvägen 6042337 Torslanda
logo

Stormarknad med bra priser, fräscha färskvaror, generösa öppettider, ett brett och djupt sortiment och bra service. Nu kan du även enkelt handla din mat hos oss på nätet. Vi ses där eller i butiken!

ICA

Mungårdsgatan 2142653 Västra Frölunda
logo

I vår butik hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp och du får ett personligt bemötande. Välkommen till oss!

Yngves Livs

Donsö backe 343082 Donsö
logo

Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner

(2.63)

Odinsplatsen 241102 Göteborg
logo

Tygaffär med syateljé & skumplast i Göteborg .Välkommen till Galant Plast – tygaffär med ett stort sortiment tyger och skumplast i Göteborg. Vi har även en syateljé för dig som vill ha hjälp med exempelvis skräddarsydda dynor, madrasser och designlösningar i olika material.

Apotek Hjärtat

(3.43)

Lona knapes gata 142132 Västra Frölunda
logo

Vi på Maxi ICA Stormarknad Högsbo vill erbjuda dig en enklare vardag och därför hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Vi har ett stort och brett sortiment av livsmedel att välja på. Här hittar du även specialvaror som böcker, media, kläder, husgeråd, leksaker och trädgårdsartiklar.

Coop Källö-Knippla

Källövägen 347551 Källö-knippla
logo

Hemköp Guldheden

Doktor fries torg 441323 Göteborg
logo

Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. I många av våra butiker kan du finna manuella fisk- och köttdiskar och kunniga och duktiga kockar, kallskänkor och matinspiratörer som gärna ger dig tips till helgens middag eller den större festmåltiden.Varmt välkommen till oss.

Afro - Caribbean Food Supermarket

Beväringsgatan 1D41524 Göteborg

Allt från Afrika och Karibien, men specificerad på mat, dricka och löshår.

Frölunda Lilla Saluhall

(4.25)

Marconigatan 2342144 Västra Frölunda
logo

En köttbutik med ett brett sortiment av nöt-, kalv-, gris- och lammkött. Charksortiment och ostar av hög kvalitet. Välkommen!

ICA Supermarket Åkered

(4.25)

Spektrumsgatan 142163 Västra Frölunda
logo

År 2017 omsatte ICA Gruppen cirka 106 miljarder kronor och hade ca 22 000 anställda i framför allt Sverige och Baltikum. Cirka 50 000 personer arbetar inom ICA, på kontor, inom logistik eller i någon av ICAs egna eller handlarägda butiker.ICA Gruppens aktie är noterad på Nasdaq OMX Stockholm inom segmentet large cap. Största ägare var i slutet av året ICA-handlarnas Förbund.

Brännö Handel AB

Brännö 43085 Brännö
logo

Ost-Anders HB

(3)

Kungstorget 1841110 Göteborg

Välkommen till Ost-Anders!

ICA Nära Björlanda

Linas lycka 242359 Torslanda
logo

Idag finns ca 155 Tempobutiker över hela landet. Här hittar du det som du behöver för dagen - morgon, middag, kväll! På Tempo är färskvaror i fokus och här finner du även dina lokala producenter.

Candy I Kärra Centrum AB

Kärra centrum 842534 Hisings Kärra

Istappen - Donsö

Donsö hamnväg 4443082 Donsö
logo

Hos oss på Istappen kan du tanka Diesel utan RME, Färgad diesel, Bensin 98 och nu HVO100. Vår butik erbjuder nödvändigheter till båten och självklart kan du köpa med dig en go glass innan du åker. Alldeles bredvid vår tapp ligger Isbolaget Restaurang som serverar härlig rustik mat i fantastiska lokaler med utsikt över havet.

Godis huset

Brahegatan 241514 Göteborg
logo

Hos oss på Godis Huset hittar saker för både de stora och små!Godis, Vitt snus, Dricka, Glass, Chips, Vattenpipor + tillbehör, telefonkort. Vape.Och alltid till bra priser! Välkommen till Godis Huset!

ICA Nära Rörö

Sörikringsvägen 1647553 Rörö
logo

Hos oss på ICA Nära Rörö Strandkassa hittar du ett anpassat och prisvärt sortiment för dina dagliga inköp. Vi erbjuder god och personlig service samt ett bra urval av färskvaror. Vi finns alldeles intill gästhamnen.

Lyck-Osten AB

Byvägen 2243836 Landvetter
logo

Välkommen till LyckostenSedan starten 1996 har vi på Lyck-Ostens Catering försett både företag och privatpersoner runt om i Göteborg med smarriga smörgåstårtor, lyxiga landgångar och elegant upplagda buffeer med mera!Vårt motto är att Du som kund skall få en minnesvärd tillställning, med fräsch god mat, perfekt service och trevlig personal. Allt till en rimlig kostnad!Varmt välkomna önskar Carina med personal!

ICA Nära Högsbo

Marklandsgatan 341477 Göteborg
logo

ICA Närabutiker hittar du över hela landet, från norr till söder. ICA Nära är den personliga butiken som välkomnar sina kunder att handla enkelt och prisvärt - varje dag.

Fram Haga, Kooperativ Handel

Södra allégatan 2B41301 Göteborg
logo

Göteborgs största ekologiska matbutik.

Olivens Skafferi

Olivedalsgatan 2941310 Göteborg
logo

Oliven är ett kombinerat kafé och livsmedelsbutik i Linnéstaden.Stämningen är familjär och avslappnad, här blir du snabbt en i gänget. Välkommen till oss!

Down Town Deli

Kyrkogatan 4041115 Göteborg

Rasouli, Ali Reza

Institutsgatan 2941875 Göteborg

ICA Supermarket Brunnsbo

(5)

Brunnsbotorget 342242 Hisings Backa