Mat & Vin Slottsparken logo

Mat & Vin Slottsparken

Om företaget

Gastronomisk metropol ett stenkast från Malmös centrum. Bara 5 minuter från city, inne i Slottsparkens lummiga trädgård har vi hittat vår skatt! Huset ligger härligt inbäddat i parken med utsikt mot kanalen som slingrar sig...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
040-46 76...
Adress

Barometergatan 46

21117 Malmö


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Gastronomisk metropol ett stenkast från Malmös centrum. Bara 5 minuter från city, inne i Slottsparkens lummiga trädgård har vi hittat vår skatt! Huset ligger härligt inbäddat i parken med utsikt mot kanalen som slingrar sig runt Malmö innerstad.Här har vi skapat ett härligt matlagningskök där företag och privatpersoner kan förkovra sig inom matlagnings och dryckesvärlden.

Mat & Vin Slottsparken

Mat & Vin Slottsparken drivs sedan 1999 av Peter och Marie Skogström. Det startade på Stolpaberga gård i utkanten av Malmö med Skånes bördigaste åkrar, hästhagar och naturen som närmaste granne. I ett lantligt kök med plats för 30 gäster skapades matlagningsaktiviteten med kärlek till råvaran och det spännande mötet mellan maten och drycken i största fokus.

Tolv år senare var det dags att utöka verksamheten och vi flyttade in i vårt nyrenoverade mat- och vinhus i Slottsparkens lummiga trädgård. Vi har numera plats att förverkliga de flesta av våra matdrömmar och med 80 sittplatser inryms numera en hel del annat än bara matlagningsaktiviteter hos oss.

Mat- och vinkultur är vår affärsidé och utgör grunden för vår vision. För att visionen ska bli verklighet behövs mer än en affärsidé: Ett inspirerande kök, mat- och vin experter, några av Skånes bästa kockar och högklassiga råvaror från lokala leverantörer, allt detta finner du hos oss på Mat & Vin.

Mat & Vin Slottsparkens utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Mat & Vin Slottsparken

Omsättning

6 469 tkr

Vinstmarginal

11.50 %

Anställda

5

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Mat & Vin Slottsparken finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Mat & Vin Slottsparken AB

Org.nr:

5564306057

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

85599 Diverse övriga utbildningsinstitut

56210 Cateringföretag för enskilda evenemang

74900 Övriga företag inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

20.08.1991

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

040467692

04-046 76 92

040-46 76 92

0404-676 92