Om Mat & Vin Kronovall, AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Mat & Vin Kronovall, AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMat & Vin Kronovall AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.04.2014
Org.nr:5569700908
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse, 55102 Drift av konferensanläggningar

Exekutiva befattningar/Administration

Jane Carina Sofie HviidVerkställande direktör
Jane Carina Sofie HviidLedamot
Kim HviidSuppleant
Magnus Carl-Johan PerssonRevisor

Omdömen om Mat & Vin Kronovall, AB

Petra

mer än ett år sedan

Rummet var jätte fint och man blir lycklig över att det inte är "sönder renoverat" utan man känner tidens vindslag. (Vi saknade INTE tvn ;))
Vi tog ett "sommarpaket", gick en guidad tur, fick en fantastisk meny med italienskt tema med lokalproducerad mat, provade härliga viner och gick en kvälls promenad i den fina omgivningen... På morgonen väcktes vi av doften av kaffe som spred sig i slottet. Vi är super nöjda och vår korta vistelse i skåne fick definitivt en guldkant...

Johan

mer än ett år sedan

Sverige är generellt dåligt på service. Förväntningarna var dock höga på Kronovalls efter den polerade marknadsföring som slottet presenterar. Ingen av förväntningarna uppfylldes. Personalen gör sitt bästa för att upprätthålla en snygg fasad, men det var uppenbart att de var väldigt stressade och för få för att ta hand om sina gäster. Rummet, i en av sidobyggnaderna, var mediokert. Kallt, fuktigt och underutrustat. Inte ens en tv fanns. Tvålen på toaletten var slut, duschen hade en tunn, strilande stråle som knappt gick att blöta kroppen med. Om det inte vore för personalens ansträngningar, hade hotellet inte ens fått en stjärna. För 2000 kronor natten kan man inte leverera en tjänst motsvarande vandrarhemsnivå. Det blir bara pinsamt. I dagsläget skulle jag inte rekommendera någon att stanna över natten.

Marie

mer än ett år sedan

Skulle till Spannstallet för att äta deras goda pizza, men det var inte som för ett par år sedan. Pizzorna var svartbrända i kanterna, detta sa personalen att det är helt naturligt att det blir så. Priset 135:- för en pizza är helt oförlåtligt. Vi blev verkligen superbesvikna, dessutom var servicen under all kritik. Familjen Åkesson, vad har hänt??????

Johanna

mer än ett år sedan

Slottet.. omgivningen... atmosfären och rummen var helt i toppklass...och vinguiden Fredrik.

Men maten??? vi hade bokat slotts weekend med 2 rätters fredag samt 5 rätters lördag.
Vi har bott på många slott men alldrig! har vi upplevt så här usel mat.... någonsin.

Vi betalade mycket pengar för vår "meny".... vi blev mycket besvikna.

Åsa Hansen med vänner

mer än ett år sedan

Vill tacka all den underbara personalen på Kronovalls för en oförglömlig vistelse. Fredriks intressanta "Champagnetur" med slottets historia, personalen och den goda pizzan i Spannstallet, frukostpersonalens service, de fina rummen och för den fina atmosfär ni lyckats skapa på slottet. Jättemysigt! Tack!