Om Massageakademin

Kontakta oss på Massage Akademin om du har frågor om just dina besvär. Vi har väldigt erfaren personal och har nära samarbete med både Kiropraktorer, Sjukgymnast och Läkare.

Massage

Vi erbjuder i huvudsak så kallad “Finsk massage”, det är en djupgånde massageteknik som lämpar sig väldigt bra för mycket stela muskler, idrottare mm. Men självklart kan alla utnyttja behandlingsformen oavsett yrke eller symptom.

Vi erbjuder även behandling med Medicinsk Laser(Irradia) som fungerar otroligt bra vid t.ex Sträckningar, ryggskott, nackspärr eller inflammationer mm. Vid bokning av en behandling så ingår laserterapi vid behov.

Sjukgymnastik

Lider du av långvarig smärta eller besvär som inte släpper efter massage?

Då kan du boka en tid hos vår sjukgymnast/fysioterapeut för en grundlig sjukgymnastisk undersökning, med syftet att finna orsaken till dina besvär.

Din behandling skräddarsys för att lindra just dina besvär på ett så optimalt sätt som möjligt, t.ex. med ett individuellt skapat träningsprogram, manipulation eller akupunktur i smärtlindrande syfte.

Ring gärna till oss på Massage Akademin om du har frågor om just dina besvär. Vi har väldigt erfaren personal och har nära samarbete med både Kiropraktorer, Sjukgymnast och Läkare.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Massageakademin Massör, Norrköping - 1

Massageakademin, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-