Se på karta

massör 

gav 889 företag inom detta område

Södra Järnvägsgatan 49C93129 Skellefteå
logo

(5)

Våxnäsgatan 1065340 Karlstad
logo

Kiropraktik, massage, och tryckvågsbehandling. Vi säljer även MBT-skor. Patienternas hälsa sätts i centrum, därav klinikens namn!

Massör Sökord

Vi arbetar främst med kiropraktik, massage och tryckvågsbehandlingar. Välkommen för en konsultation!

Visa mer
Storgatan 4635236 Växjö
logo

Välkommen till Muskeltören i Växjö! Till mig kommer du för att få massage, OrtoBioNomi-behandling och kroppsläsning. Jag erbjuder även företagsmassage.

(5)

Knäppingsborgsgatan 1860226 Norrköping
logo

Kontakta oss på Massage Akademin om du har frågor om just dina besvär. Vi har väldigt erfaren personal och har nära samarbete med både Kiropraktorer, Sjukgymnast och Läkare.

Oppebyvägen 18 BJÖRKFORS59046 Rimforsa
logo
Drottning kristinas väg 6154244 Mariestad

Jag kan hjälpa dig som har ont i axlar, nacke eller skuldrorna eller som känner dig stressad och vill gå ner i varv. Massage kan ibland vara det enda alternativet, när du har riktigt ont, och ingenting annat hjälper. Det är ett bra komplement till din vanliga träning eller en bra början om du vill börja träna. Mår du bra blir du lugn i kropp och själ! Hör gärna av dig så pratar vi mer om vad jag kan hjälpa dig med!

Kungsgatan 4158218 Linköping
logo

Praxis naprapati och friskvård är en klinik med specialinriktning på manuell bedömning och behandling av muskler, leder och ryggrad. Här arbetar legitimerade naprapater och massör.

Lågängsvägen 2B18377 Täby
logo

Välkommen till Arninge rehab & friskvård! Hållbar behandling- rehabilitering och träning med Dig i fokus.

Sundsgatan 31C94132 Piteå
logo

Hej & välkommen till Samriang Thaimassage!Hos oss erbjuder vi traditionell thaimassage.Boka tid via telefon eller mail.Välkommen!

Bråtenvägen 3470375 Örebro
logo

På WidehammarPraktiken träffar du Magnus och Johanna Widehammar - i friskvårdens tjänst sedan 2004. Vi har arbetat med den schweiziska metoden AtlasPROfilax i Örebro sedan 2010. Förutom atlaskorrigering kan du boka behandlande massage och avstressande Taktil Stimulering hos oss. Vi ger även kurser i Mindfulness, både i grupp och enskilt. Det är vår sanna glädje att få göra livet ljusare för våra kunder.

Torhamnsvägen 1637372 Jämjö
logo

Försäljning av naturprodukter och presentkort.

Brynolfsgatan 1A41265 Göteborg
logo

Massagebehandling i centrala göteborg.Nu kan du ta en välförtjänt paus och ladda batterierna under din shopppingrunda i centrum, eller varför inte boka en massage och ladda batterierna på din tjänsteresa. Vår lokal ligger på gångavstånd från många hotell och nära resturanger, pubar och Cafeér.Du kan duscha före och efter efter behandlingen om du önska

(5)

Blekingegatan 1811856 Stockholm
logo

Sofo Hälsa AB startades 2004 och drivs av oss; Sara Strandmark och Renée Lindström, båda massageterapeuter med över 20 år i branschen. Vi startade Sofo Hälsa tillsammans efter några år som anställda på ett av Stockholms största massageföretag. Där kom idén om ett företag som inte tar hutlösa priser och som inte byter medarbetare varannan dag. Vi ville ha ett trevligt företag med lagom stora skor, som bryr sig om både kunder och medarbetare.

Kungsgatan 2437230 Ronneby
logo

Välkommen att kontakta mig för mer information!

Järnvägsgatan 1557438 Vetlanda
logo

Helhetshälsan erbjuder massage, zonterapi, strykningsterapi, HLT, laserterapi, stötvågsbehandling, spa ansiktsbehandling, spa fotvård och detoxfotbad i en avkopplande miljö med professionell personal. Vi vänder oss till dig som är kvalitetsmedveten och vill lägga lite extra tid på ditt välbefinnande.

(4)

Brynolfsgatan 1A41265 Göteborg
logo

Massagebehandling i centrala göteborg.Nu kan du ta en välförtjänt paus och ladda batterierna under din shopppingrunda i centrum, eller varför inte boka en massage och ladda batterierna på din tjänsteresa. Vår lokal ligger på gångavstånd från många hotell och nära resturanger, pubar och Cafeér.Du kan duscha före och efter efter behandlingen om du önska

Stationsgatan 16A93332 Arvidsjaur
logo

Jag behandlar stelhet i rygg, nacke och axlar, musarm samt belastningsskador. Även akuta skador såsom ryggskott och nackspärr.

Västra kyrkogårdsgatan 795234 Kalix
logo

Med en lång erfarenhet och passion för massage, samt ett stort utbud av proffsiga behandlingar i en härlig miljö, kan du njuta en stund och tryggt slappna av i våra händer.

(5)

Hyvelgatan 1262141 Visby
logo

Jag utför klassisk massage, Art Nuero, tuinamassage samt företagsmassage. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller vill boka tid!

Bryggerigatan 257730 Hultsfred
logo

Vi jobbar med massage, zonterapi, lymfmassage, lotorpsmetoden mm. När det gäller massage kan man välja på del eller helkroppsmassage.

Furugatan 1A72337 Västerås
logo

Kroppsvärksta'n öppnade 1995. Jag som "är" Kroppsvärksta'n heterHeléne Eriksson Axelsson och har arbetat som massageterapeut sedan 1995.Jag är utbildad på Axelsons Gymnastiska Institut, certifierad avBranschrådet Svensk Massage.Jag arbetar en del ute på företag, behandlar mycket idrottare men arbetar mest med "vanligt folk" som har ont eller bara vill förebygga framtida problem.Eller om man helt enkelt bara vill ha en avslappnande massage och förebygga stress.

Massörer Sökord

Starka nypor & viljan att hjälpa.

Visa mer
Skogstorpsvägen 1193261 Lövånger
logo

Mitt företag som finns i Lövånger har gett mig många möjligheter till jobb på hemorten, men även utomlands.Jag tror att den viktigaste personen för vår hälsa är vi själva och det hoppas jag kunna förmedla till mina kunder.