Se på karta

maskinsäkerhet 

gav 2022 företag inom detta område

FA-Kurs

Öppet

Rörstrandsgatan 6211340 Stockholm
logo

Vi utbildar personal och företag till marknadens bästa pris. Kontakta oss idag för en offert!

Behr Bircher Cellpack Bbc Nordic, AB

Öppet

Hyllie boulevard 5321537 Malmö
logo

BBC Bircher Smart Access utvecklar, tillverkar och säljer sensorsystem för att säkra de globalt ökande person- och fordonsströmmarna och göra åtkomstsystem bekväma och energisnåla. Som innovativ sensortillverkare skapar företaget hela tiden nya lösningar för att bemästra de kommande utmaningarna inom industrin och vården. På BBC Bircher Smart Access arbetar ca 180 personer runt om i världen med stark passion för att uppfylla kundernas individuella önskemål. Engagemang, integritet, lagarbete och mod utgör företagets värdegrund, med vilken BBC Bircher Smart Access dagligen vinner och bekräftar förtroende hos både kunder och samarbetspartner. Sensortillverkaren från Schaffhausen siktar på att fortsätta växa och utveckla ännu fler högteknologiska lösningar för dig.

RA Gruppen

Skiljevägen 274431 Heby
logo

RA Gruppen AB är moderbolag i koncernen som består av en handfull bolag verksamma inom el, säkerhet och fastigheter. Företaget har sitt säte och kontor på Rådjursgatan 3 i Västerås och ägs av Robert Alriksson.

RA Gruppen

Munkgatan 25D73245 Arboga
logo

RA Gruppen AB är moderbolag i koncernen som består av en handfull bolag verksamma inom el, säkerhet och fastigheter. Företaget har sitt säte och kontor på Rådjursgatan 3 i Västerås och ägs av Robert Alriksson.

SICK AB

Öppet

Storsätragränd 5B12739 Skärholmen
logo

SICK hör till de ledande tillverkarna av sensorer inom områden som spänner från tillverkningsautomation via logistikautomation till processautomation. Som teknik- och marknadsledande företag är SICK, med sina sensorer och applikationslösningar för industriella användningar, den perfekta basen för säker och effektiv styrning av processer, till skydd för människor mot olyckor och för att undvika att skada miljön. #nl#

Solar

Öppet

Gullbergs Strandgata 1541104 Göteborg
logo

För oss på Solar är du som kund viktigast och vi står alltid på din sida. Vi erbjuder moderna och flexibla lösningar för att hjälpa dig att optimera din vardag. Hos oss har du allt du behöver under ett tak och vi hjälper dig med verksamhetsanpassade tjänster och produkter. Du kan räkna med oss i alla lägen, oavsett om du verkar inom VVS- och el-installation eller andra industrier.

Datalogic Automation AB

Öppet

Höjdrodergatan 2121239 Malmö
logo

Taberg Media Group är en av Sveriges största leverantörer av grafiska produkter och tjänster. Vi erbjuder lösningar för stora och små företag inom allt från grafisk formgivning och trycksaksproduktion till avancerade webbtjänster och strategisk affärsutveckling.

Styrkonstruktion Småland AB

Hermes väg 656732 Vaggeryd
logo

Välkommen till Styrkonstruktion i Vaggeryd! #nl# #nl#Styrkonstruktion är ett legotillverkningsföretag inom #nl#styrteknik för industri-, fastighets- och IT-automation. #nl# #nl#Våra kunder är lokala företag och ledande europeiska #nl#företag inom fordons-, verkstads- och processindustrin. #nl#

CE-Assistans Sverige AB

Måsvägen 724232 Hörby
logo

CE-Assistans Sverige AB är ett konsultföretag som arbetar med Installationsledning, arbetsmiljö inom byggprojekt samt CE-märkning.Vi har arbetat med EU:s maskindirektiv sedan det infördes i början 1990-talet.Vi leder och/eller medverkar i hela CE-märknings-processen med sammanställning av teknisk tillverknings-dokumentation, riskbedömning, riskhantering, etc.Vi håller även utbildningar i CE-märkning.

AH Automation AB

Stängt

Klippsjövägen 645634 Kungshamn
logo

AH Automation är ett professionellt och pålitligt teknikföretag med 80 år i branschen. Våra erfarna och engagerade specialister guidar dig genom komplexa projekt och levererar systemlösningar inom automation och service. Vi gör dina utmaningar till våra för att utveckla och arbeta långsiktigt tillsammans med dig. Vårt breda erbjudande uppbackat med nära kundsamarbete borgar för resultat.

Troax Nordic AB

Tyngel 3433574 Hillerstorp
logo

Troax är dedikerat att överträffa kundernas förväntningar i varje aspekt. Troax mission är att utveckla innovativa säkerhetsprodukter som skyddar människor, egendom och processer.

Salwéns Ingenjörsbyrå

Olofsdalsvägen 1530241 Halmstad
logo

Med över 60 år i branschen med inriktning på besiktningsverksamhet och kontroll av konstruktioner vågar vi på Salwéns Ingenjörsbyrå påstå att vi har en gedigen erfarenhet och ett brett kunnande inom området hissar och lyftdon.

Schmersal Nordiska AB

Öppet

F O Petersons gata 2842131 Västra Frölunda
logo

Schmersal utvecklar-, producerar- och marknadsför komponenter-, tjänster- och system för maskinsäkerhet. I nära samarbete med våra kunder erbjuder vi skräddarsydda maskinsäkerhetlösningar för att öka produktiviteten i industrin. #nl# #nl#Våra produkter skall därigenom öka konkurrenskraften samt bidra till en säkrare arbetsmiljö.

LH Ingenjörsbyrå AB

Sevedegatan 1159837 Vimmerby
logo

LH Ingenjörsbyrå AB är en komplett leverantör av eltekniska konsulttjänster som sätter kundens behov främst. Att vara ett stöd för beställare vid utredningar, via problemlösning, detaljprojektering och byggledning fram till drifttagning är vår vardag.

LH Ingenjörsbyrå AB

Hertig Karlsgatan 258221 Linköping
logo

LH Ingenjörsbyrå AB är en komplett leverantör av eltekniska konsulttjänster som sätter kundens behov främst. Att vara ett stöd för beställare vid utredningar, via problemlösning, detaljprojektering och byggledning fram till drifttagning är vår vardag.

Mit Automation AB

Öppet

Kaplansgatan 1379430 Orsa
logo

Specialmaskiner, robotar, el, mek, pneumatik vi kan hjälpa dig!

Morgårdshammar AB

Nya ågatan 2377750 Smedjebacken
logo

Morgårdshammar as a part of Danieli group Danieli Service providing engineering and consulting services for steel producers world wide. We have supplied equipment and rolling mill solutions all over the world for over 150 years.

PM Technology AB

Öppet

Lynga 10231198 Glommen
logo

Automationsteknik i Hässleholm AB

Öppet

Bäckhagsvägen 128133 Hässleholm
logo

Automationsteknik är er industripartner! Vårt mål är att jobba nära och tillsammans med våra kunder. Vi vill vara en del i er verksamhet och utveckla och förbättra er produktion. Automationsteknik utför allt från konsultation till färdig produkt med huvudområdena inom process-, trä-, verkstads- och livsmedelsindustrin. Vi konstruerar inte bara nya anläggningar utan utför även ombyggnationer, modifieringar och effektiviseringar av befintliga anläggningar.

Dr Kev

Öppet

Södersätravägen 4519265 Sollentuna
logo

Med över 50 års erfarenhet är Dr Kev din tekniker i stor Stockholm för allt inom VVS, storkök, köksmaskiner, kyl, frys, luftvärmepump och el. Ta kontakt med oss för frågor eller offerter. Ring oss inom nedan angivna tider eller sms:a dygnet runt.

Osby Svetsverkstad OSW

Mossvägen 1528350 Osby
logo

Vi sysslar med det mesta inom stålkonstruktion. Reparationer av entreprenadmaskiner och service av skogsmaskiner. Välkomna.

Fårbo Mekaniska AB

Stängt

Fårbovägen 1973730 Fagersta
logo

Vi är en mekanisk verkstad belägen i Fagersta. På Fårbo Mekaniska utvecklas vi tillsammans med våra kunder, så att vi kan erbjuda helhetslösningar som matcher de behov som finns. Genom ständig expansion och nyinvesteringar ligger vi alltid i framkant. Vi investerar ständigt i nya maskiner och automationsutrustning.

J & B Maskinteknik AB

Bäckstensgatan 11D43149 Mölndal
logo

JB Maskinteknik har branschens största serviceorganisation med 25 tekniker från Ånäset i norr till Staffanstorp i syd. Vår affärsidé är att utföra installation, underhåll och kalibrering av verkstadsutrustning.

AH Automation AB

Importgatan 742246 Hisings Backa
logo

AH Automation är ett professionellt och pålitligt teknikföretag med 70 år i branschen. Våra erfarna och engagerade specialister guidar dig genom komplexa projekt och levererar systemlösningar inom automation och service.Vi gör dina utmaningar till våra för att utveckla och arbeta långsiktigt tillsammans med dig. Vårt breda erbjudande uppbackat med nära kundsamarbete borgar för resultat.

Mast och tornunderhåll Sverige AB

Verkstadsgatan 173160 Valskog
logo

Mast- och tornunderhåll AB hyr gärna ut mastvagnen till er under en kort eller lång period.