Om Maskinring Norrland ek. för

Sveriges Maskinringar är en riksorganisation för landets 16 lokala Maskinringar. Genom våra totalt ca 4 500 medlemsföretag erbjuder vi flexibla problemlösningar inom områdena Entreprenad, Bemanning, Jord & Skog. Våra mångsidiga och självständiga entreprenörer har ett stort urval av moderna maskiner och kompetens för olika typer av uppdrag.

Entreprenad

MR Sverige utför alla typer av entreprenad. Vi är 5600 företag - de flesta av oss lantbrukare - med egna maskiner och bred erfarenhet. Vi vet hur viktigt det är att jobbet blir riktigt och punktligt utfört. Ring oss när det börjar att dra ihop sig eller helst innan Helhet från erfarna proffs!

Jord

MR Sverige utför alla typer av uppdrag inom jord- och skog. Vi är 5600 företag - de flesta av oss lantbrukare - med egna maskiner och bred erfarenhet. Vi vet hur viktigt det är professionell och pålitlig avlastning. Ring oss när du behöver någon som är nästan lika bra som du själv. Av och för Sveriges lantbrukare!

Bemanning

MR Sverige erbjuder bemanning för kontor, industri, lager, butik, fastighetsskötsel och mycket annat. Vi är 5600 företag - de flesta av oss lantbrukare - med bred erfarenhet och hög arbetskapacitet. Vi vet hur viktigt det är att varje jobb görs rätt och grundligt. Ring oss när du behöver villig arbetskraft. När du behöver kraft utifrån!

Skog

Moderntskogsbruk omfattar aktiviteter som gallring, avverkning, plantering, markberedning och förstås försäljning av virke. MR finns här som sammarbetspartner till dig som skogsägare genom hela kedjan från plantering fram till försäljning av skogsråvaran. Detaljerade beskrivningar av de tjänster vi kan erbjuda dig som skogsägare finns under menyn skog.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Maskinring Norrland ek. för Entreprenadmaskinsarbeten, Örnsköldsvik - 1

Maskinring Norrland ek. för, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Maskinring Norrland Ekonomisk Förening

Bolagsform

Ekonomisk förening

Datum för upprättande

14.02.1992

Org.nr:

7164603875

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

100000 - 499999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

01610 Service till växtodling

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Maria Susanne Öberg

Ledamot

Karl-Åke Karlsson

Ledamot

Lars Matts Anders Larsson

Ledamot

Egon Greger Kristoffer Källström

Ledamot

Maria Susanne Öberg

Ledamot

Viola Anna Brita Sverkersdotter

Ledamot

Karl Henrik Vängman

Extern firmatecknare

Johan Peter De Beau

Extern firmatecknare

Sylvia Birgitta Näslund

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0