Se på karta

maskinmontage, maskinrenoveringar, monteringsarbeten 

gav 2867 företag inom detta område

Morgårdshammar AB

Nya ågatan 2377750 Smedjebacken
logo

Morgårdshammar as a part of Danieli group Danieli Service providing engineering and consulting services for steel producers world wide. We have supplied equipment and rolling mill solutions all over the world for over 150 years.

AQ ParkoPrint AB

Marielundsvägen 180322 Gävle
logo

Söker du en legotillverkare med bred kompetens inom bl.a. laserstansning, robotsvetsning och bänkmontage? Då är ParkoPrint legotillverkaren för dig! Vi är en legotillverkare med totalansvar för de produkter som vi tillverkar på uppdrag av våra kunder. Välkommen att kontakta oss.

Nykab i Sätila KB

Fjäråsvägen 1251169 Sätila
logo

Från idé till färdig produkt. Vi tillverkar produkter efter Era specifika önskemål och behov direkt anpassade till användningsområdet med korta ledtider oavsett om underlaget är en enkel skiss eller en professionell ritning. Välkomna att kontakta oss!

Jimec AB

Plastgatan 1253155 Lidköping
logo

Konstruktion och tillverkning av specialmaskiner och förpackningsmaskiner. Hydraularbete och komponenter.

Emek AB

Åkermans Väg 1124138 Eslöv
logo

Välkommen till Eslövs Mekaniska Verkstad. Specialist på bearbetning. Vi har kunder i hela Sverige. Hur kan vi hjälpa er?

Tibro Maskinreparationer AB

Kyrkefalla Brovik 154393 Tibro
logo

”Ny” maskin för en billig kostnad! Vill ni spara kostnader på upprustning av maskinparken? Vi renoverar, moderniserar och bygger om i princip alla typer av stora verktygsmaskiner. Vi har lång erfarenhet av ombyggnader (retrofit) och är marknadsledande på helhetsåtagandet, från totalrenovering, ombyggnad, styrsystemsbyte till idrifttagning hos er. Scrolla vidare på vår hemsida för att läsa mer om våra tjänster eller kontakta oss idag!

Servicebolaget Nord AB

Midgårdsvägen 24C97334 Luleå
logo

Vi är i dag ett av Norrlands ledande företag inom försäljning, installation och service av restaurang- och storköksutrustning, kafé- och dryckesanläggning, kök, vitvaror, pumpar och tvättstugeutrustning, disk- och desinfektionsutrustning.För dig som byggare, arkitekt, fastighetsägare eller entreprenör är vi på Servicebolaget Nord AB en perfekt samarbetspartner. Lokala och personliga finns vi alltid nära till hands för dig.

Wipab, Wermlands Industriplåt AB

Timmermansgatan 366434 Grums
logo

Inom Wermlands Industri Plåt arbetar vi med legotillverkning, som komponent och systemleverantör. Arbetet utförs enligt kundens höga krav. Vi arbetar för att leverera till kunden inom utsatt tid.

Bengtssons Smide AB

Ekbacken 18370 Täby
logo

Bengtssons Smide AB är ett familjeägt företag med lång erfarenhet inom smidestillverkning och produktutveckling. Vi drivs av lusten att få vara med och skapa gedigna produkter baserade på våra kunders behov. Vi är proffs på det vi gör och stolta bärare av vårt företags gedigna historia med över 100 års branschkunskap. Vi arbetar i stål och rostfritt samt aluminium och har ett brett sortiment av balkar, rör och plåt som vi kapar och anpassar direkt efter kundens önskemål.

Bingers Mekan AB

Skarphällsgatan 1862141 Visby
logo

Vi utför tillverkning och montering av stålkonstruktioner och byggnadssmide, industriunderhåll samt skärande bearbetning m.m.

AH Automation AB

Importgatan 742246 Hisings Backa
logo

AH Automation är ett professionellt och pålitligt teknikföretag med 70 år i branschen. Våra erfarna och engagerade specialister guidar dig genom komplexa projekt och levererar systemlösningar inom automation och service.Vi gör dina utmaningar till våra för att utveckla och arbeta långsiktigt tillsammans med dig. Vårt breda erbjudande uppbackat med nära kundsamarbete borgar för resultat.

Tyresö Finmekaniska AB

Radiovägen 1213548 Tyresö
logo

NÅGRA MILLIMETER HIT ELLER DIT? För vanliga människor spelar det ingen som helst roll, för oss och våra kunder är en tusendels millimeter helt avgörande. I snart 50 år har vi varit besatta av att optimera tillverkningen av små detaljer där kraven på noggrannhet är stora, och materialen svåra att bearbeta. Vår passion att hitta smarta lösningar på dessa utmaningar har gjort oss till en av Europas ledande specialister på finmekanisk bearbetning. Välkommen.

BL:s Industrisvets AB

Lagergatan 3B93136 Skellefteå
logo

Vi säljer, tillverkar och monterar stålstommar från färdiga ritningar och efter egna mätningar. Välkommen att kontakta oss!

Danesco AB

Gisebo 1056192 Huskvarna
logo

Danesco har lång erfarenhet inom legotillverkning och konstruktionslösningar.Vi har bred kompetens inom svetsning och CNC-maskiner. Vår maskinpark består även av en vattenskärare och 3D-printer för metall.Vi ställer höga krav på oss själva för att uppnå kundens önskemål.Välkommen att kontakta oss!

Urshults Werkstads AB

Kanalvägen 736254 Urshult
logo

I det natursköna Urshult ligger Uwab (Urshults Werkstads AB) med Sjön Åsnen strax bakom knuten. Uwab är ett privatägt legotillverkande företag som sysslar med plåt & rörbearbetning.Korta led-tider, helhetslösningar & bra kvalitet har gjort att Uwab även under några svåra år för tillverkningsindustrin har kunnat växa och blivit en verkstadsindustri att räkna med.

Triolab AB

Bifrostgatan 3043144 Mölndal
logo

Triolab erbjuder instrument, reagenser, förbrukningsvaror samt applikationssupport och teknisk service inom diagnostik och forskning.

Täby Finmekaniska AB

Fabriksvägen 718632 Vallentuna
logo

Täby Finmekaniska AB startade som ett 2-mansföretag 1983 i Danderyd Täby. I vår nuvarande verkstadslokal som är belägen i Vallentuna sysselsätter vi idag ca 15 personer. Vår inriktning är att som legoföretag tillverka finmekaniska detaljer till beställare inom industri, medicin, forskning etc. Vi svarvar och fräser i de flesta material. Vi jobbar med diam. från 2 mm till ca 300 mm. Fräs har vi möjlighet till ca 600 x600 mm.

Svetsfix i Skåne AB

Industrigatan 1323351 Svedala
logo

Vi tillverkar allt inom smide, byggnadssmide och specialgjorda stålkonstruktioner

Nybergs Svets AB

Bultgatan 744138 Alingsås
logo

Ett av Sveriges största företag på stålkontruktioner, ståltrapport & räcken. Vår affärsidé är att utföra skräddarsydda totalåttaganden från idé eller ritning till ett färdigt arbete eller produkt för en kundkrets som ställer höga krav. Och genom att vara ett kompetensledande, engagerat samt konstandseffektivt bolag, ska vi utföra arbeten som överträffar våra kunders förväntningar.

HISAB (Hisingens Industri & Skeppsservice AB)

Anders carlssons gata 3041755 Göteborg
logo

Vi projekterar, konstruerar och levererar till kunder som har behov av nytillverkning, ombyggnation och reparation.

Automationsteknik i Hässleholm AB

Bäckhagsvägen 128133 Hässleholm
logo

Automationsteknik är er industripartner! Vårt mål är att jobba nära och tillsammans med våra kunder. Vi vill vara en del i er verksamhet och utveckla och förbättra er produktion. Automationsteknik utför allt från konsultation till färdig produkt med huvudområdena inom process-, trä-, verkstads- och livsmedelsindustrin. Vi konstruerar inte bara nya anläggningar utan utför även ombyggnationer, modifieringar och effektiviseringar av befintliga anläggningar.

Mit Automation AB

Kaplansgatan 1379430 Orsa
logo

Specialmaskiner, robotar, el, mek, pneumatik vi kan hjälpa dig!

DAMA Installation AB

Travvägen 1274639 Bålsta
logo

DAMA Installation är officiell partner i Sverige för Hänel lagerautomater och sköter den svenska marknaden i form av försäljning, installation, underhåll, reservdelar samt eftermarknad och support.Vi är med dig hela vägen från planering till färdig lösning.Vår service utförs av auktoriserade tekniker och alltid med Hänel originaldelar för att kunna erbjuda den garanti och säkerhet som krävs av en officiell auktoriserad partner.Mejla oss: [email protected]Hemsida: www.dama.nu

Alderholmens Mekaniska AB

Johannesbergsvägen 3480293 Gävle
logo

Vi på Alderholmens Mekaniska är en mekanisk verkstad med inriktning på legotillverkning genom skärande tillverkning. Vår huvudkompetens ligger inom svarvning, fräsning och montering. Vi har en bredd där vi parallellt både tillverkar löpande serietillverkning/kontraktstillverkning samt tillverkning mot order som både innefattar reservdelstillverkning, prototyper, projekt och förserier. Vi tillverkar i alla möjliga olika material. VI erbjuder endast våra tjänster till företag.

DuraCoat AB

(5)

Tenngatan 523435 Lomma
logo

Gammal trappa blir som ny med DuraTrapp Naturstensbeläggning.