Se på karta

maskiner, maskinverktyg stockholm 

gav 2311 företag inom detta område

Industrigatan 619560 Arlandastad
logo

Har du problem med uppspänning – låt det första samtalet gå till oss!

(2.33)

Västberga Allé 6012630 Hägersten
logo

Ligro Pump & Maskin AB startades 1975 av Leif Spångberg med inriktning på pumpsystem inom smörj och rengöringssystem. 1981 blev vi auktoriserade återförsäljare av dåvarande KEW koncernen när högtryckstvättar gjorde sitt stora intåg på marknaden. Idag är vi Sveriges största Nilfisk center och auktoriserade för hela Nilfisk produktprogram.

Örkroken 1113840 Älta
logo

För en produktiv miljö - ProcessBefuktning AB projekterar, säljer, installerar och servar utrustning för luftbefuktning""Våra kunder är företag som ställer höga krav på luftkvalitet och legionellasäkerhet såsom tryckerier, pappersbruk, textilindustri, träindustri, målerier, elektronik, livsmedel och läkemedel"

Björnhammarvägen 2518494 Åkersberga
logo

* Fullservicevarvet för din båt* Drevverkstad Volvo Penta* Motorverkstad Volvo Penta* Motorverkstad Yamaha* Plastverkstad, ombyggnad o reparation* Försäkringsskador* Garmin återförsäljare* Vinterförvaring inomhus och utomhus* Sommarplatser*Reservdelsbutik

Fallskärmsvägen 5A17569 Järfälla
logo

Vi har utrustning till livsmedelsindustrins alla förekommande branscher, för liten och stor produktion. Vi erbjuder även skräddarsydda maskiner/system, som passar just för Era behov. Vissa maskiner passar även för icke livsmedel.#nl#Välkommen att kontakta oss för personlig service.

Hantverkarvägen 23B13644 Handen
logo

Service och omladdning av brandsläckare, projektering, service och montage av fasta släckanläggningar och utrymningsskyltning m.m.

Körundavägen 1314830 Ösmo
logo

Reparation och servicearbeten av mobila maskiner. Tex hjullastare, truckar samt lastbilar.

Himmelsbodavägen 514739 Tumba
logo

Hydrema lägger sitt hjärta och sin själ i konstruktionen av varje maskin. Denna nivå av engagemang är nödvändig för att kunna bygga maskiner i världsklass och som är de bästa maskinerna på marknaden. Detta är smart tillverkning.

Järngatan 1019572 Rosersberg
logo

Behöver du hyra eller köpa maskiner till ett nytt uppdrag, eller behöver du ersätta en trasig maskin. Vi på Arema Rental kan hjälpa dig att finna den bästa lösningen just för dig. Hos oss kan du hyra nyare maskiner i storlekarna 1 – 35 ton. Vi har hjullastare, grävmaskiner, hjulgrävare, vältar, dumprar mm anpassade för svenska marknaden. Vi hyr även ut redskap till entreprenadmaskiner. Vill du i stället köpa en maskin så kan vi erbjuda ett flertal begagnade maskiner i olika prisklasser.

Värmdövägen 8413154 Nacka
logo

Laerdal Medical är internationellt marknadsledande inom utbildning- och behandlingsprodukter för livräddande första hjälpen.Vårt uppdrag:Bidra till att rädda liv.Vår vision:Ingen ska behöva dö eller bli funktionshindrad till följd av förlossning, plötslig sjukdom eller trauma.

Tallvägen 215138 Södertälje
logo

Tillsammans utvecklar vi framtidens industri.Systematik – Effektivisering – ModerniseringMed skräddarsydda helhetslösningar eller punktinsatser levererar vi hållbara tjänster inom underhåll, service och utveckling för industriföretag. Alltid med långsiktighet, helhetsperspektiv och din verksamhets bästa i fokus.Vi har lång erfarenhet av att tillsammans med våra kunder utveckla och förbättra produktivitet, lönsamhet, säkerhet och arbetsmiljö.

Konsul Johnsons Väg 14A14945 Nynäshamn
logo

Vi är ett teknikföretag med vattenbehandling som specialitet. Vår affärsidé är att – med kompetens och erfarenhet tillhandahålla säkra system, anläggningar och tjänster, och vi kan med väl kända och beprövade processer och produkter tillgodose våra kunders behov av miljövänlig vattenbehandling. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva, kundanpassade utrustningar och systemlösningar.

(5)

Industrivägen 2317148 Solna
logo

Hos oss kan du reparera dina elverktyg. Vi är garantiverkstad för över 25 märken och använder oss av originaldelar och godkänd verkstadsutrustning. Vi har även reservdelar till majoriteten av märkena på marknaden, samt hjälper dig med inköp av verktyg och förbrukningsmaterial.

(2.5)

Wedavägen 3B15242 Södertälje
logo

Fackhandel och Serviceverkstad för Skog & Trädgårdsmaskiner i Södertälje sedan 2004.Brett utbud från kända varumärken som Husqvarna, Stihl, Stiga m.fl.

Okvistavägen 1718640 Vallentuna
logo

Environ Systems Svenska AB grundades 1992 och har sitt säte i Vallentuna norr om Stockholm. #nl#Bland våra kunder finns oljebolag, bussbolag, åkerier, kommuner, industrier, flygplatser med flera. #nl#I företaget finns lång branscherfarenhet och gedigen kunskap om både modern och äldre drivmedelsutrustning. #nl#Vi anpassar varje drivmedelsanläggning efter kundens specifika krav och behov.

Servogatan 1419560 Arlandastad
logo

2000-talets fogningsteknik - det rena alternativet #nl#Fogar samman plåtar eller profiler utan svetsning och utan fästelement. #nl#Världsledande stuknitning.

Servogatan 1419560 Arlandastad
logo

Förutom kompletta styrsystem tillverkar och marknadsför vi olika typer av pressar och erbjuder nyckelfärdig produktionsutrustning såsom t ex stans-, präglings- och plåtbearbetningsutrustning. Vi konstruerar, tillverkar och installerar i Sverige. #nl#Tillsammans med våra kunder hittar vi lösningar som leder till kostnadssänkningar med hög kvalitetssäkring och miljömedvetenhet.

Älvsbyvägen 13B13952 Värmdö
logo

Sedan 1982 har vi utrustat verkstäder runt om i Sverige med fordonsverktyg av proffskvalitet!Vi är specialister på handverktyg, verkstadsutrustning, luftverktyg,och specialverktyg!Tveka inte att ta kontakt med oss eller våra fältsäljare om du vill få en demonstration på något specialverktyg, eller om vi kan vara behjälpliga på mässor eller kundträffar.Vi har mångårig erfarenhet av specialverktyg till fordonsbranschen!

(5)

Skälbyvägen 1715535 Nykvarn
logo

Traktor Nord AB startade i Uppsala 1983. Verksamheten täcker i dag Uppland, Västmanland, Södermanland, Dalarna och Gästrikland. Huvudkontoret ligger 10 km norr om Uppsala och fullservice anläggningar hittas även i Västerås, Nykvarn, Storvik, Vingåker och Falun. I Forsbyboda jobbar vi med en extern servicepartner.

Fagerstagatan 5816353 Spånga
logo

Begma AB är ett litet företag med stora möjligheter.Vi finns här för digVi är här för att se till att du får den bästa upplevelsen av din maskin. Vi har en välutrustad verkstad med kunnig personal som gärna servar och reparerar alla maskiner.

Västberga Allé 6012630 Hägersten
logo

Inomec är Nordens största maskinuthyrare av lyftutrustningar. Vi hyr ut över hela Norden och har avtal med de flesta uthyrningsföretagen i Sverige.

Service och reparation av entreprenad maskiner och övriga fordon.

Skogsvägen 1319466 Upplands Väsby
logo

NSS, Vi kan storköksmaskiner! Vi utför service i hela mälardalen med omnejd, på olika sorters storköksmaskiner och storköksutrustning. Eftersom vi har en smidig organisation med direktkontakt mellan felanmälan och våra tekniker, kan vi ofta lösa kundens problem redan samma dag som kunden kontaktar oss.

Kanalvägen 10A19461 Upplands Väsby
logo

LINAK är globalt erkända för hög kvalitet, tekniskt avancerade och innovativa lösningar, vilka når marknaden som banbrytande produkter. Detta innebär att de ger både oss och våra kunder en strategisk fördel. Med mer än 7.000 olika artiklar, kan ingen annan leverantör i branschen erbjuda ett bredare sortiment av ställdonssystem än LINAK. Vårt kompletta sortiment innehåller ställdon, lyftpelare, styrenheter, kontroller och ett brett sortiment av tillbehör.

Äggelundavägen 217562 Järfälla
logo

ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik. Våra kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri.