Se på karta

maskiner, maskinverktyg hägersten 

gav 73 företag inom detta område

Ligro Pump & Maskin AB

(2.33)

Västberga allé 6012630 Hägersten
logo

Ligro Pump & Maskin AB startades 1975 av Leif Spångberg med inriktning på pumpsystem inom smörj och rengöringssystem. 1981 blev vi auktoriserade återförsäljare av dåvarande KEW koncernen när högtryckstvättar gjorde sitt stora intåg på marknaden. Idag är vi Sveriges största Nilfisk center och auktoriserade för hela Nilfisk produktprogram.

Inomec AB

Västberga allé 6012630 Hägersten
logo

Inomec är Nordens största maskinuthyrare av lyftutrustningar. Vi hyr ut över hela Norden och har avtal med de flesta uthyrningsföretagen i Sverige.

Bst Brandskyddsteamet AB

Lerkrogsvägen 2112679 Hägersten
logo

Brandskyddsteamet är ett tjänsteföretag vars verksamhetsområde är inom aktivt och preventivt brandskydd. Vi är ett företag som levererar helhetslösningar till våra kunder inom projektering, installation samt service och underhåll på alla typer av brandskyddssystem. Idag är vi cirka 100 medarbetare som arbetar tillsammans med projekt och serviceuppdrag med kontor runt om i Sverige.

Straaltechniek International Sweden AB

Härdgatan 2643232 Varberg
logo

Företaget finns i Varberg men välkomnar kunder från Hägersten.

Straaltechnieks långa erfarenhet inom blästring, industriventilation och shot peening har gjort oss till en naturlig partner för såväl större som mindre företag världen över.Från minsta blästermunstycket till miljonprojekt, genom åren har vi förvärvat kunskap och erfarenhet om såväl standard lösningar som skräddarsydda lösningar utefter vår kunders behov. Straaltechnieksinnovativa och flexibla lösningar borgar för hög kvalité där vi sätter kundens krav i första rummet.

Johanna Lewin

Västberga allé 6012630 Hägersten
logo

Swedish Cable Trolleys AB säljer det egna märket CIBES kabelvagnar för mobilströmmatning och marknadsför dessa både internationellt och nationellt.Vi erbjuder ett brett program för mobil strömmatning. Programmet är baserat på våra egna, svensktillverkade, kabelvagnar. Både för bärlina, C-skena, fyrkantskena och för I-balk.Swedish Cable Trolleys AB säljer även produkter från världsledande tillverkare, kända för sin kvalitet och tekniska överlägsenhet.

Glasmek Osby AB

Industrigatan 8A28350 Osby
logo

Företaget finns i Osby men välkomnar kunder från Hägersten.

Välkomna till Glasmek i Osby AB Vi servar glasindustrin med produkter och tjänster för att Ni som företag ska ha de rätta verktygen för att utföra ert arbete. Leverans av både nya och begagnade produkter till alla inom glasindustrin. Produkterna vi har är användbara inom andra branscher så som trä och plåt branschen t.e.x. Våra kunder befinner sig idag i hela Sverige men vi levererar även vårt sortiment till b.la Norden och övriga Europa m.m. Då vi värdesätter en långvarig affärsrelation lägger vi ner mycket tid och kraft på att serva våra kunder till det yttersta. Idag har vi många kunder som samarbetat med oss under lång tid och därför anser vi oss själva som det solklara valet för så väl nya som befintliga kunder. Hos oss finner Ni allt Ni behöver för glasindustrin, vår erfarenhet och kunskap underlättar ert arbete. På Glasmek Osby erbjuds våra kunder en helhetslösning för att underlätta detas arbete inom glasindustrin. Det ligger oss varmt om hjärtat att finna lösningar på era problem och att vi kan skapa en lång och hållbar affärsrelation för framtiden.

Technology Nexus Secured Business Solutions AB

(1)

Telefonvägen 2612626 Hägersten
logo

Nexus är ett innovativt identitetshanteringsföretag som är en del av IN Groupe (ingroupe.com). Vi säkrar samhället med betrodda identiteter för personer och saker (IoT). Nexus är en av sveriges största kortleverantör och är bland annat största leveratören av ID06-kort. Vi levererar system för att hantera identitieter och passerkort.

Klimatgrossisten Sweden AB

Västbergavägen 4312630 Hägersten

Firesafe Sverige AB

(1)

Vretensborgsvägen 2012630 Hägersten

Energi&kylteknik Stockholm AB

Folkparksvägen 9512677 Hägersten

Hansen, Andreas Bertil Gunnar

Lina sandells plan 112953 Hägersten

Georg Fischer AB

Liljeholmsstranden 511743 Stockholm

Löwener Vacuumservice AB

Vretensborgsvägen 812630 Hägersten

Valmet Flow Control AB

Liljeholmsstranden 311743 Stockholm

Energi&Kylteknik I Stockholm

Folkparksvägen 9512677 Hägersten

Pm Agenturer AB

Västbergavägen 2612630 Hägersten

Sandströms Center AB

Drivhjulsvägen 2012630 Hägersten

Valmet AB

Liljeholmsstranden 311743 Stockholm

Tennemo, Lars

Manhemsgatan 612649 Hägersten

Hellberg Performance, AB

Sjöviksvägen 12411757 Stockholm

Storstadens Betonghåltagning AB

Tellusborgsvägen 9212628 Hägersten

Bushido, AB

Ugglemossvägen 1712942 Hägersten

AFAB A Fritz Transmission AB

Doktor widerströms gata 4812954 Hägersten

Sandvik Rock Tools

Lerkrogsvägen 1912679 Hägersten

Thonab, AB

Vretensborgsvägen 2812630 Hägersten