Se på karta

maskiner, maskinverktyg göteborg 

gav 848 företag inom detta område

Walléns Motorrenoveringar AB

Aröds industriväg 3941705 Göteborg
logo

Vi renoverar alla typer av motorer från moped cylindrar till kompletta dieselmotorer i en komplett maskinpark för motorrenovering sen starten 1962. Vi har erfarenhet av motorer till entusiastbilar från 1903 & framåt, marina bensin & diesel, buss-lastbil-entreprenad-traktor och moped-MC + annat spännande i en värld av motorer.Idag driver Peter Wallén verksamheten tillsammans med 5 anställda sedan 1987 och totalt har dagens anställda arbetat 175år! på Aröds Industriväg 39. Varmt Välkomna!

Gea Sweden AB

Krokslätts fabriker 4543137 Mölndal
logo

Trollhättans Truck

Marieholmsgatan 84A41502 Göteborg
logo

Försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckreparationer, reservdelsförsäljning, liftuthyrning, bomliftar, saxliftar, skyliftar, aluminiumställning, elbilar och elmopeder. Transporter med lastväxlare.Även service och underhåll av truckar och liftar.

Lift JR Sweden AB

Sisjö kullegata 843632 Askim
logo

Vi på Liftab har mångårig erfarenhet från Liftbranschen. Vi finns i göteborg, men arbetar över hela landet. Välkomna att kontakta oss!

DMG MORI Sweden AB

E A Rosengrens gata 542131 Västra Frölunda
logo

Digitization is changing our world both quickly and radically. The switch to digitization requires fundamental further development which can only be achieved globally and jointly, in strong partnerships and on an equal footing. DMG MORI continues to develop positively – technologically, structurally and culturally. Our business is marked by Dynamic and Excellence.

Hydrema Sverige - Göteborg

Hildedalsgatan 188B41705 Göteborg
logo

Hydrema lägger sitt hjärta och sin själ i konstruktionen av varje maskin. Denna nivå av engagemang är nödvändig för att kunna bygga maskiner i världsklass och som är de bästa maskinerna på marknaden. Detta är smart tillverkning.

AH Automation AB

Importgatan 742246 Hisings Backa
logo

AH Automation är ett professionellt och pålitligt teknikföretag med 70 år i branschen. Våra erfarna och engagerade specialister guidar dig genom komplexa projekt och levererar systemlösningar inom automation och service.Vi gör dina utmaningar till våra för att utveckla och arbeta långsiktigt tillsammans med dig. Vårt breda erbjudande uppbackat med nära kundsamarbete borgar för resultat.

Bobcat Sverige AB

Bessemergatan 141707 Göteborg
logo

Vi är generalagent av Bobcats breda sortiment av entreprenadmaskiner i Sverige. Bobcat har varit marknadsledande tillverkare och utvecklare av kompaktmaskiner i 50 år!

BIAB Truckservice AB

Industrivägen 4A43892 Härryda
logo

BIAB Truckservice är ett familjeföretag som etablerades redan 1971. Vi arbetar med alla förekommande truckmärken. Främst arbetar vi med service av truckar, men också med försäljning och uthyrning av truckar, försäljning och tillverkning av trucktillbehör såsom förlängningsgafflar, pikbommar, arbetskorgar och snöplogar. Ombyggnad av truckar efter kundens önskemål!

AB SKF

SKF SVERIGE AB 41550 Göteborg
logo

SKF har varit världsledande inom teknik sedan 1907. Vår främsta styrka är vår förmåga att ständigt utveckla nya tekniker och använda dessa för att skapa produkter som ger kunderna konkurrensfördelar. Det lyckas vi med genom att kombinera praktisk erfarenhet inom mer än 40 industrier med vår kunskap från SKFs olika teknikplattformar: lager och lagerenheter, tätningar, mekatronik, service och smörjsystem.

Tente AB

Fabriksgatan 741250 Göteborg
logo

Med våra hjul och rullar köper du mer mobilitet och tack vare detta förbättrade arbetsförhållanden och en högre livskvalitet. Sedan mer än 90 år har vi sett det som vår uppgift att producera hjul och rullar.

Elumatec Skandinavien AB

Backa Bergögata 1842246 Hisings Backa
logo

Som tillverkare av maskiner för bearbetning av PVC-, stål- och aluminiumprofiler täcker vi hela spektrum av användningsområden från små hantverkarföretag till stora profilbearbetningsindustrier. Välkommen!

Niclas Johansson Maskinservice AB

Korsvägen 645751 Bullaren
logo

Företaget finns i Bullaren men välkomnar kunder från Göteborg.

Vi erbjuder tjänster inom maskinservice. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Inomec AB

Lilla marieholmsgatan 741502 Göteborg
logo

Inomec är Nordens största maskinuthyrare av lyftutrustningar. Vi hyr ut över hela Norden och har avtal med de flesta uthyrningsföretagen i Sverige.

Jungheinrich

Industrivägen 4143361 Sävedalen
logo

Jungheinrich är ett av världens tre största intralogistikföretag och ledande inom lagerteknik i Europa. Företaget startades 1953 i Hamburg i Tyskland och har i dag utvecklats till en helhetsleverantör inom lager. Istället för att anta att samma standardlösningar passar alla fokuserar Jungheinrich på att skapa långsiktig lönsamhet med indivduellt anpassade lösningar för varje kund. Vår syn på intralogistik är branschövergripande och som ledande aktör i utvecklingen framåt vill vi vara med och ska

Safetytech i Väst AB

Mölndalsvägen 1941263 Göteborg
logo

Kahls Kaffe

(5)

Beatrice Lesslies Gata 1842131 Västra Frölunda
logo

Kahls Kaffe AB är ett familjeföretag i Göteborg med anor sedan 1911. Vi kombinerar över 100 år av samlad erfarenhet och kunskap med den senaste tekniken för att nå upp till våra högt ställda krav på kvalitet. Vi köper råvaror och ingredienser från ursprung över hela världen, noggrant utvalda och omsorgsfullt transporterade till vår anläggning i Västra Frölunda, där vi förädlar dem till vårt utbud av produkter.

Askims Copyprint & Service AB, c/o Micropter AB

Norra Ågatan 3843137 Mölndal
logo

Askims Copy Print har specialiserat sig på att sälja renoverade multifunktionsprodukter för utskrift, kopiering och skanning.Vi lämnar 3-6 månaders garanti på alla våra begagnade och rekonditioneradeVi har en unik affärsidé. Vi renoverar och levererar maskiner, som varit uthyrda mellan 2-5 år. Det innebär att våra kunder minskar sina kostnader med 60-70%.Vi arbetar samtidigt för en hållbar utveckling, som tillgodoser dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att

RI Nordic AB

Exportgatan 47A42246 Hisings Backa
logo

RI Nordic AB är en anläggning för montering, service och försäljning av påbyggnationer till fordon från 3,5 ton- 32 tons transportfordon.

Frico AB

Industrivägen 4143361 Sävedalen
logo

Friberg & Co grundades 1932 av civilingenjörerna Eggertz och Friberg och varumärket Frico registrerades 1936.Alla produkter tillverkades mot order. Den första stora ordern kom från SJ som behövde uppvärmning till sina tågkupéer.Sedan dess har värmeprodukter av många skilda slag skissats fram och utvecklats av ingenjörer på Frico.

Nilfisk AB

(3)

Taljegårdsgatan 443153 Mölndal
logo

Nilfisk grundades med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över, och vi strävar efter att gå i bräschen för teknisk utveckling för att uppfylla våra kunders framtida behov.

Loipart AB

Fabriksstråket 1943376 Jonsered
logo

Some say we are narrow minded: we focus only on marine galley and laundry solutions. That's why you can always count on in-depth knowledge in two of the most important areas on board: galley and laundry. Few companies have been in the business as long as we have. Our history goes back to the late 1970s. But being experienced is only worth something if it goes hand in hand with curiosity for new solutions and technology.

HF Interior AB

Gullbergs Strandgata 36A41104 Göteborg
logo

HF Interior provides service world wide to cruise-, ferry, RoRo-, supply-, military-, offshore vessels and private yachts. Our mission is to deliver quality interiors for all marine projects on budget and in time. Welcome to a company like no other.

J & B Maskinteknik AB

Bäckstensgatan 11D43149 Mölndal
logo

JB Maskinteknik har branschens största serviceorganisation med 25 tekniker från Ånäset i norr till Staffanstorp i syd. Vår affärsidé är att utföra installation, underhåll och kalibrering av verkstadsutrustning.