Om Marknadskollegan

Jag heter Torbjörn Palmgren och har jobbat med marknadsföring under hela min karriär. Jag erbjuder insatser på både strategisk och praktisk nivå i hela den cirkulära processen av marknadsföring, från att hitta nya kunder till att behålla och vårda de kunder och marknader man redan har.Mina tidigare tjänster har bl.a. varit som marknadschef, produktchef och marknadskommunikationschef på ledningsgruppnivå.Kontakta mig för att prata om ert behov av marknadsföring och vad jag kan göra för er.

Marknadsföring 360°

Saknar ditt företag någon som kan marknadsföring?

Eller är du kanske ensam i din roll som marknadschef/ marknadsansvarig och skulle behöva avlastning eller ett bollplank?

Marknadskollegan är en marknadsföringskonsult som erbjuder ett stöd och support precis som en anställd kollega, men bara så mycket som du själv tycker du behöver.

Företag utan egen marknadsföringsresurs erbjuds en flexibel och skalbar tillgång till marknadsföringskompetens på både strategisk och praktisk nivå. Befintlig marknadsföringspersonal erbjuds stöd, avlastning och bollplank. Marknadskollegan är en marknadsföringskonsult med en lång erfarenhet av många områden inom marknadsföring.

Marknadskollegans utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Marknadskollegan, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMercati AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande12.02.2020
Org.nr:5592419732
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital25000
Omsättn.intervall100 - 199
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

Jan Torbjörn PalmgrenLedamot
Lars Torbjörn WettainenSuppleant