Se på karta
Nämndemansvägen 618642 Vallentuna

Vi utför schaktningsarbeten på entreprenad samt hyr ut schaktmaskiner per timme.Företaget har 7 egna grävmaskiner, med många tillbehör.

Torkanvägen 1518691 Vallentuna

Vi utför mark och anläggningsuppdrag, snöröjning och viss transport.

Lindgårdsvägen 1518670 Brottby

Tre ord som beskriver oss. För oss är det viktigt att lära känna våra kunder och deras behov. Vi vill alltid lära oss nya saker som kan förbättra vår arbetsmiljö och resultat. Vår erfarenhet att jobba med varierande projekt med olika samarbetspartners gör att vi kan erbjuda en totallösning för just dig.Vår vision är alltid en nöjd kund, och därför justerar vi metod och arbetssätt till varje projekt för att få ett bra resultat och hög kvalitét på varje projekt.

Disavägen 7518770 Täby

Din lokala servicetekniker i norrort som på plats hjälper er med alla slags entreprenadmaskiner, traktorer, redskap, även jord/skogsbruksredskap, släp, trailer, lastbilar. Vi svetsar även å bygger om maskiner/redskap. Vi utför även enskilda avloppsanläggningar av alla de slag å varianter för småhus, byter även inkommande service vatten/wc från gata. Vi är 2 som hjälps åt, min svåger å jag, svågern rörmokare sedan -80 å jag mekaniker/smed/grävmaskinist/snickare/anläggare sedan -86. Vi har även jour vid akuta problem och egen mobil verkstad med elverk på 17kw. Varmt välkomna med era problem, ju knepigare, desto roligare. Välkommen!

Okvistavägen 28A18640 Vallentuna

Seka miljöteknik ab är en specialistverksamhet inom området farligt avfall men erbjuder även transporter, rådgivning, utbildning, försäljning av produkter och tjänster inom vattenreningsområdet, miljötekniska undersökningar och utredningar, tillståndsprocesser, miljöinventeringar etc.

Sjöbergsvägen 6918691 Vallentuna
Smidesvägen 4B18648 Vallentuna