Se på karta
Mejselvägen 694336 Öjebyn

Vårt åkeri har funnits i branschen sedan 1982 då under namnet Holms Åkeri. 2006 bytte vi namn till #nl#Gräv och transport i Piteå AB - GOTAB. Vi är i direkt samverkan med BDX företagen med ett 15 - tal fordon, vi kan därför erbjuda specialtransporter, mark och anläggningsarbeten, plognings-och snöröjningsuppdrag. Följebil/varningsbilar är något som vi också erbjuder. Hyr en påfylld sandlåda som körs ut på hösten och hämtas in på våren. GOTAB ser fram emot att tillgodose ditt behov av transport.

Spikvägen 994336 Öjebyn

Från vår bas i Piteå bygger vi framtiden åt kommuner, landsting och näringsliv i Norrland. Vi är Hellströms. Vi bygger långsiktigt.

Svetsvägen 695261 Kalix

Företaget finns i Kalix men välkomnar kunder från Piteå.

Vi är ett familjeföretag som producerar egna betongvaror med hög kvalité. Med goda kunskaper i tillverkning av betongprodukter strävar vi efter att leverera felfria produkter för att möta våra kunders behov och höga krav. Företaget är anslutet till BDX och har lång erfarenhet av olika kostnadseffektiva logistiklösningar som bidrar till att ge våra kunder trygghet.

Rågrindsvägen 1394332 Öjebyn

Vi är experter på rivningsarbeten som stenspräckning och betongspräckning men vi utför även vanliga entreprenader. Vårt primära verksamhetsområde är norra Sverige, men vid behov gör vi arbeten även på andra delar av vårt land.

Vitåvägen 66895596 Vitå

Företaget finns i Vitå men välkomnar kunder från Piteå.

Älvsbyvägen 105394191 Piteå